تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحثی پیرامون ارتقاء امنیت سایبری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خداوند قدرتمند قهار
جلسه ی اول
مقدمه
اما پیرامون اطلاعاتی در زمینه ی هک و آنتی هک و بصورت کلی امنیت در شبکه !!

با اینکه خیلی سرم شلوغه اما حرفیه که زدم پاش هم می مونم!!

این جلسه نمی خوام برای شما از تاریخچه و این حرف ها صوحبت کنم . هک روک و پوسکنده به معنی وارد شدن به جایی که اجازه ی اون برای شما فراهم نیست به هر طریق ممکن!! (به گفته ی اساتید شبکه مانند یک دزد می مونه که هم کلید سازی بلده هم ایرادات قفل رو میشناسه هم وقت دزدی رو میدونه و هم راه های پاک کردن اثر اون دزدی برای آنکه شناسایی نشه )

هکر های حرفه ای یا شامل یک گروه می باشند و یا بصورت مستقل کار می کنند که هیچ یک منافاتی با دیگری ندارد.

هکر تازه کار با یک نرم افزار های از پیش نوشته شده کار میکنند که خطری ندارند اگر خوب مطالعه کنند

میتونند برای یک سری از افراد که چند نکته ی کلیدی رو رعایت نمی کنند خطر ساز بشن !

ناگفته نماند هکر های حرفه دنیای زیر زمینی خود را دارند که به وقت آن اشاره هایی به آن می کنم

اما هکری در چند زمینه فعالیت دارند
1-

تخریب گری
2-

ورود به برنامه های سیستم عامل
3-
ورود مخفیانه به سرور ها و کلاینت ها (شرح در ادامه سری آموزشی)

4-
کد نویسی و شناسایی ایراد سیستم یا نرم افزار(بالا ترین سطح هکری)
[b] بگذارید ابتدا دنیای هکری رو برای شما تشریح کنم دو نوع هکر وجود داره هکر کلاه سفید و هکر کلاه سیاه کلاه سیاه ها افسار گسیخته عمل می کنند و از جمله دست به تهاجم علیه بانک ها اطلاعات محرمانه گاهی پروفایل های شخصی افراد سایت های مفید و مذهبی و هر چیزی که فکر کنید دست می زنند اما هکر های کلاه سفید هکر هایی هستند که هواره کار درست را انجام می دهند یا برای مقابله با کلاه سیاه های دست به جنگ سایبری می زنند هر دو برای این کار ها دانش لازم رو دارند!
در جلسه ی بعد توضیحات بشتری می دهم!!! [/b]

جلسه ی دوم

ادامه ی مقدمه

هکر های کلاه سفید با رعایت یک سری اصول اخلاقی اقدام به هک و مقابله با هکر های کلاه سیاه می کنند!! اما در جبهه ای دیگر افرادی هستند که خود را درگیر این جنگ ها نمی کنند و ایرادات هر سیستمی رو رفع رجوع می کنند که به مهندسین امنیت شبکه معروف هستند.نه کلاه سفید هستند نه کلاه سیاه!!!

یک تقسیم بندی هست که جالبه اون رو بدونید:

Wacker= نفوذ به سیستم های مختلف و دزدی اطلاعات(تقریبا اکثر افرادی که می خوان هکر بشن برای همین است)

Cracker= ایجاد اختلال در سایت ها و سرور ها و حتی برنامه های ویندوز اپلیکیشن (همون کرک هایی که برای برنامه هایی که از اینترنت دانلود می کنیم استفاده می کنم در حقیقت نوعی مال دزدیه!! شنیدید که می گن برنامه شکسته شده!!!)

Preaker= متخصص استراق سمع و به هیچ رایانه ای هم نیاز ندارند!! کار خجالت آوریه!!

Hacker=متخصص نفوذ محرمانه به هر جایی که بخواهند که خود این هم درجاتی داره می گن سامورایی بالا ترین درجه ی اونه!!

دوستان در دنیایی که به اون netمی گن هیچ راه در امان ماندنی نیست و من هم هرگز ادعا نمی کنم که با مطالعه ی این نوشته ها می توانید امنیت 100% را تجربه کنید اما می توانم این ادعا را بکنم امنیت شما ارتقاء خواهد یافت و می توانید با آرامش بیشتری در فضای مجازی زندگی کنید!!

برای آنکه در دنیای netهک نشوید یا در صد هک شدن خود را پایین بیاورید باید ابتدا یاد بگیرید
1- که چه هکری دشمن است و چه هکری دوست!!(گاهی این دو با هم اشتباه گرفته می شوند )
2- بدانید که دشمنان شما چگونه می تواند به داخل سیستم شما نفوذ کند
3- شما برای مقابله با او چه تدابیری اندیشیده اید.

شناختن دوست یعنی اگر کسی به شما هشدار امنیتی میده بجای بی اعتنایی باید به اون توجه کرد . به عنوان مثال در بعضی موارد دیده ام که یک هکر کلاه سفید (بی نوا) سایتی رو هک می کرده و باگ اون رو به صاحب سایت گزارش می ده اما اون سایت به جای تشکر چه کار هایی که نمی کنه!!>>همون بهتر که یک کلاه سیاه اون سایت رو هک می کرد و کل اون سایت رو هم نابود و هیچ رد پایی هم نمی گذاشت !!!<<< البته کار درست را اون مدیر سایت انجام داد چون هکری که محض رضای خدا باگ نمی گیره اما می توانم بگویم که اون هکر واقعاً انسان بی آزار و کاملا مذهبیه!!! بدانید که هکر دشمن از چه راه هایی می تواند به سیستم شما نفوذ کند .

البته که راه های بی شماری هست و حتی راه هایی که هنوز ثبت نشده اند اما با دانستن یک سری الگو ها و روش ها می توانید از نفوذ بسیار زیادی از هکر به داخل سیستم خود جلوگیری کنید
.

[b]نکته مهم خوب و مهم آن است که هکر های زیادی نیستند که می توانند بدون هیچ چیز سایت های سر سخت را به زانو در بیاورند و بیشتر از نیمی از هکر ها بیشتر وابسته به یک ابزار های هک هستند و همین روش ها و الگو های هکری هستند و بقیه هم به نظر من فقط از نام هکر رو یدک می کشند نه بار اون رو!!
در آخرین مبحث این جلسه باید بگویم که هر روش شناخته شده ای راه مقابله ای رو هم داره پس با توجه به نیاز امنیتی خودتون باید اون موارد رو مورد توجه قرار بدیم !! در پایان این جلسه هم می خواهم بگویم که این آموزش ها گام به گام بوده و برای برادرانی که هیچ دانشی از شبکه و امنیت اون ندارند مفیده.انشاءالله که مورد استفاده قرار بگیره[/b].

[b]اما چند نکته

1- دوستانی که سوال برای شان پیش آمده فرقی نداره هر نوع سوالی در هر سطحی سوال خود را در قسمت سوالات مطرح کنند نه در این قسمت البته خیلی ممنون می شم که این کار رو انجام بدین!!!
2- خواهش می کنم در نظر سنجی حتما شرکت کنید نگران نباشد به من بر می خوره!! هر نظری که دارید رو اون جا انتخاب کنید تا بدونم که این مطالب رو ادامه بدم یا نه این طوری خیلی بهره!!!
3- ممکنه که یک سری از دوستان مباحثی رو بهتر از من بدونن خوشحال می شم که اشتباهات من رو تذکر بدن یا سوال هایی که مطرح میشه رو جواب بدن!!!
در نهایت هم مطالب عرضه شده رو در جهت ارتقاء امنیت خودتون بکار ببرید به خودتون به عنوان یک هکر مشغول به کار بشین از جلسه ی چند توصیه ی ایمنی به کاربران و بعد به برسی مفاهیم پایه ای شبکه و در ادامه به بررسی مسائل هکری و در آخر التماس دعایی !!!
آدرس های مرجع