تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام علیکم
یکی از مشکلاتی که بنده زیاد بهش برخوردم ، سخت بودن افزودن جملات احترامی مثل "علی نبینا و آله و علیه السلام" ، یا "علیه السلام" یا "روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء" یا امثالهم هست.
پیشنهاد می کنم در بخش شکلک ها تصویر این عبارات به صورت تصویری و با خط شکسته ایجاد بشه تا کاربران بتونند به راحتی این عبارات رو اضافه کنند و احتام بیشتری به ائمه و پیامبران علیهم السلام بشه تا در نتیجه اجر و قرب کاربران و تالار افزوده بشه.
فکر نمی کنم از نظر فنی این کار مشکل باشه ،فقط کافیه این عبارات نوشته بشه و تبدیل به عکس شده و در پوشه شکلک ها افزوده بشه.حتی میشه این عبارات به صورت progressive باشند و این عبارات رفته رفته نوشته بشند تا کاربر توجهش بیشتر جلب بشه.
در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات ( ع ) یا ( ص ) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست.
[تصویر: doa%286%29.png]اینهم یه نمونه اش
خب چه چجوری استفاده کنیم از این اسما متبرکه؟
فعلا که باید کپی پیست کنیم تا به شکلکها اضافه بشه!

[تصویر: alayhe.gif]
[تصویر: vxumltp5wsf4wfdz5vmc.gif]
[تصویر: 0chbux9gchgujhcmfe8z.gif]
این دوتا بزارید بد نیست کار راحت میکنه
نقل قول:در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست.

یکم در این مورد توضیح میدید ؟؟
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
نقل قول:در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست.

یکم در این مورد توضیح میدید ؟؟
سلام اگه اجازه بدن من تو ضیح میدم منظوردوستمون کلمه ع و ص بود که البته در تالار تعریف شده که اگه کسی دورش پرانتز بزاره جمله بطورکامل نوشته میشه که خیلی عالیه مثل الان(علیه السلام)(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
اِ راست می گید من خودم هم نیده بودم ، الآن تصحیحش می کنم.
گویا مدیران قصد پیگیری ندارند....؟؟ [تصویر: waiting.gif]

[تصویر: doa(3).png]

[تصویر: alayhe.gif]

[تصویر: doa(6).png]

[تصویر: doa(9).png]

[تصویر: doa(1).png]

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

بیشتر برای این مورد بدرد میخورد که در ابتدا پستمون با یک کلیک داشته باشیمش خیلی خوبه وگرنه وقتی ( ع ) یا ( ص ) رو بدون فاصله از پرانتز بنویسید به این شکل در می اید (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع