(۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
برای بنده یک اتفاق خاص افتاده ، جدیدا وقتی دعا می کنم خداوند عکسش رو جواب می ده ، چند بار پشت سر هم رخ داده.مثلا یک وسیله ای خراب هست ، دعا می کنم درست شه ، یک کم بعدش به کل منهدم می شه ، یا مثلا یکی مسیری داره کند پیش می ره ، دعا می کنم تسریع شه ، اما پس از اون اون کار به کل از دست می ره و صدمه بدی می خورم.
نمی دونم آیا خداوند هم لجبازی می کنه؟دلیلی داره؟چه مشکلی دارم که خداوند برعکس به من جواب می ده؟
خب شاید خدا میخاد شمارو متوجه چیزی کنه که ازش غافلید !!!!! گاهی برای خودم اتفاق می افته یعنی دعاهایی میکنم که به مرور متوجه میشم اساسا اشتباه بوده یا به صلاح من نبوده به ظاهر برکت داره اما نامبارکه و این تشخیصش از عهده ما خارج است .این خیلی مهمه که بدونیم و بلد باشیم چطور دعا کنیم . و اونقدر با این قسم مسائل مواجه میشدم که بالاخره میفهمیدم ای بابا من باید برای حل این مشکلم این طور دعا میکردم !!! در کل وقتی اعتقاد داشته باشیم به حکیم بودن خدا و اینکه هیچ کاری رو عبث و بیهوده انجام نمیدهد میفهمیم که ایراد از خود ماست و لاغیر!!
یک موقع غفلت ما با تذکر رفع میشود یک موقع با سیلی یک موقع با بلا ومصیبت !!!!!
وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْديكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثيرٍ (30- شوری)
و آنچه مصيبت كه به شما مىرسد به خاطر اعمالى است كه به دست خود كردهايد، و خدا از بسيارى از گناهان درمىگذرد (30)
یک نکته ی دیگر:
امام صادق علیه السلام:
هر گاهی یکی از شما خواهد هرچه از پروردگارش در خواست کند خدای به او عطا کند،
باید از مردم مأیوس شود و امیدی جز به خدا نداشته باشد.
چون خدای عزّ و جلّ این را از دلش بداند هر چه از خدا بخواهد به او عطا کند
اصول کافی-ج3-کتاب ایمان و کفر باب بی نیاز از مردم ح 2
سلام
استاد ما فرمودند:
افرادی که دعا نمی کنند 2 دلیل داره
1- میگه که خدا از پسش بر نمیاد، نمی تونه
این یعنی اینکه داری صفت قادر و قادریت خداوند رو رد می کنی و نقص به وجود اقدس اللهی ایجاد کردی، که در این صورت، رسما کافریم
2- میگه که خدا از پس این کار بر میاد، ولی واسه من نمی کنه
این هم یعنی اینکه، داری صفت بخل به خداوند نسبت میدی، و باز در این صورت رسما کافریم
(۹/شهریور/۹۱ ۳:۳۶)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]حکم کسی که برای خودش دعا نمیکنه ولی برای دیگران دعا میکنه چی هستش ؟ 
در اینجا جواب داده شده:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid144771
چنین شخصی مخالف سیره انبیا و 14 معصوم داره عمل میکنه و
باز هم مستکبر است!
" قُلْ ما يَعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّي لَوْ لا دُعاؤُكُمْ (فرقان-77)"
بگو اگر دعاى شما نباشد پروردگار من به شما اعتنايى ندارد
وَ عَنِ النَّبِيِّ صلوات الله علیه أَنَّهُ قَالَ:
الدُّعَاءُ مُخُّ الْعِبَادَةِ
مغز عبادت دعا است!
عدة الداعي و نجاح الساعي، ص: 30
[u]
چرا دعا مغز عبادت است؟
درست است که خدا میداند حاجت بندگانش چیست
اما ما با دعا اظهار فقر و نیاز میکنیم و در عمل اقرار میکنیم که ما فقیریم و تو غنی
و هر کسی که دعا نمیکند مستکبر است!
[/b]
اگر عبد هستی دعا میکنی
چون دعا شکستگی عبد است در برابر معبود
و یکی از مهمترین راه های رشد و تقرب به درگاه خداست
به گواه همین آیه قرآن: "لعلَّهم یَرشُدون
دعا یعنی اقرار عملی که همه کاره تویی و من هیچ کاره!
دعای یعنی یگانه اثر بخش به همه ی فعالیت های من تویی و تا تو نخواهی هیچ یک از فعالیت های من اثری ندارد
دعا یعنی....
و اگر دعا کردن برای خود سر سوزنی اشکال داشت مهمترین و بارزترین وجه بندگی تمام انبیای الهی و 14 معصوم نبود
ما قرار نیست مدل بندگیمون من در آوردی باشه
درسته که دعا برای دیگران بسیار ممدوح است و در سیره ی اهل بیت هم وارد شده
اما از نشانه های عبد این است که برای خودش و حاجات خودش هم با دعا کردن اظهار فقر و عجز کنه به درگاه معبودش