تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرامن هرچی خداروصدا میکنم دعا میکنم و...جواب نمیگیرم؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
برای بنده یک اتفاق خاص افتاده ، جدیدا وقتی دعا می کنم خداوند عکسش رو جواب می ده ، چند بار پشت سر هم رخ داده.مثلا یک وسیله ای خراب هست ، دعا می کنم درست شه ، یک کم بعدش به کل منهدم می شه ، یا مثلا یکی مسیری داره کند پیش می ره ، دعا می کنم تسریع شه ، اما پس از اون اون کار به کل از دست می ره و صدمه بدی می خورم.
نمی دونم آیا خداوند هم لجبازی می کنه؟دلیلی داره؟چه مشکلی دارم که خداوند برعکس به من جواب می ده؟

خب شاید خدا میخاد شمارو متوجه چیزی کنه که ازش غافلید !!!!! گاهی برای خودم اتفاق می افته یعنی دعاهایی میکنم که به مرور متوجه میشم اساسا اشتباه بوده یا به صلاح من نبوده به ظاهر برکت داره اما نامبارکه و این تشخیصش از عهده ما خارج است .این خیلی مهمه که بدونیم و بلد باشیم چطور دعا کنیم . و اونقدر با این قسم مسائل مواجه میشدم که بالاخره میفهمیدم ای بابا من باید برای حل این مشکلم این طور دعا میکردم !!! در کل وقتی اعتقاد داشته باشیم به حکیم بودن خدا و اینکه هیچ کاری رو عبث و بیهوده انجام نمیدهد میفهمیم که ایراد از خود ماست و لاغیر!!
یک موقع غفلت ما با تذکر رفع میشود یک موقع با سیلی یک موقع با بلا ومصیبت !!!!!
(۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۳۵)علی 110 نوشته است: [ -> ] و خداوند منزه است از این تعابیر عزیز برادر
سلام
می دونم این قضیه رو ، به قول معروف یقین دارم ، اما خوب برای من پیش اومده ، با خودم می گم شاید دلیلی داره ، مثلا یک نکته کوچک هست که باید درنظر داشته باشم.
وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْديكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثيرٍ (30- شوری)
و آنچه مصيبت كه به شما مى‏رسد به خاطر اعمالى است كه به دست خود كرده‏ايد، و خدا از بسيارى از گناهان درمى‏گذرد (30)

یک نکته ی دیگر:
امام صادق علیه السلام:
هر گاهی یکی از شما خواهد هرچه از پروردگارش در خواست کند خدای به او عطا کند، باید از مردم مأیوس شود و امیدی جز به خدا نداشته باشد.
چون خدای عزّ و جلّ این را از دلش بداند هر چه از خدا بخواهد به او عطا کند
اصول کافی-ج3-کتاب ایمان و کفر باب بی نیاز از مردم ح 2
سلام

استاد ما فرمودند:
افرادی که دعا نمی کنند 2 دلیل داره

1- میگه که خدا از پسش بر نمیاد، نمی تونه
این یعنی اینکه داری صفت قادر و قادریت خداوند رو رد می کنی و نقص به وجود اقدس اللهی ایجاد کردی، که در این صورت، رسما کافریم

2- میگه که خدا از پس این کار بر میاد، ولی واسه من نمی کنه
این هم یعنی اینکه، داری صفت بخل به خداوند نسبت میدی، و باز در این صورت رسما کافریم
(۹/شهریور/۹۱ ۲:۰۳)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام

استاد ما فرمودند:
افرادی که دعا نمی کنند 2 دلیل داره

1- میگه که خدا از پسش بر نمیاد، نمی تونه
این یعنی اینکه داری صفت قادر و قادریت خداوند رو رد می کنی و نقص به وجود اقدس اللهی ایجاد کردی، که در این صورت، رسما کافریم

2- میگه که خدا از پس این کار بر میاد، ولی واسه من نمی کنه
این هم یعنی اینکه، داری صفت بخل به خداوند نسبت میدی، و باز در این صورت رسما کافریم

حکم کسی که برای خودش دعا نمیکنه ولی برای دیگران دعا میکنه چی هستش ؟ Big Grin
(۹/شهریور/۹۱ ۳:۳۶)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]حکم کسی که برای خودش دعا نمیکنه ولی برای دیگران دعا میکنه چی هستش ؟ Big Grin

در اینجا جواب داده شده: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid144771
چنین شخصی مخالف سیره انبیا و 14 معصوم داره عمل میکنه و باز هم مستکبر است!

" قُلْ ما يَعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّي لَوْ لا دُعاؤُكُمْ (فرقان-77)"
بگو اگر دعاى شما نباشد پروردگار من به شما اعتنايى ندارد
وَ عَنِ النَّبِيِّ صلوات الله علیه أَنَّهُ قَالَ:
الدُّعَاءُ مُخُّ الْعِبَادَةِ
مغز عبادت دعا است!
عدة الداعي و نجاح الساعي، ص: 30
[u]
چرا دعا مغز عبادت است؟
درست است که خدا میداند حاجت بندگانش چیست
اما ما با دعا اظهار فقر و نیاز میکنیم و در عمل اقرار میکنیم که ما فقیریم و تو غنی
و هر کسی که دعا نمیکند مستکبر است!
[/b]
اگر عبد هستی دعا میکنی
چون دعا شکستگی عبد است در برابر معبود
و یکی از مهمترین راه های رشد و تقرب به درگاه خداست
به گواه همین آیه قرآن: "لعلَّهم یَرشُدون
دعا یعنی اقرار عملی که همه کاره تویی و من هیچ کاره!
دعای یعنی یگانه اثر بخش به همه ی فعالیت های من تویی و تا تو نخواهی هیچ یک از فعالیت های من اثری ندارد
دعا یعنی....
و اگر دعا کردن برای خود سر سوزنی اشکال داشت مهمترین و بارزترین وجه بندگی تمام انبیای الهی و 14 معصوم نبود

ما قرار نیست مدل بندگیمون من در آوردی باشه
درسته که دعا برای دیگران بسیار ممدوح است و در سیره ی اهل بیت هم وارد شده
اما از نشانه های عبد این است که برای خودش و حاجات خودش هم با دعا کردن اظهار فقر و عجز کنه به درگاه معبودش
گاهي حس ميكنم هرچي دعا و مناجات كردم با خودم حرف زدم يا به ديوار گفته ام چون اثرشو نميبينم.
شايد از بس گناه كرده ايم دعا ها مون بالا نميرن....
ولي خيلي وقت ها بعدا تو شرايط ديگه نشونه ها يي از توجه خاص خدا رو مي شه دسد. مثلا تو شرايط گناه و لغزش قرار ميگيريم اما تمايلي به ارتكاب نداريم
يا يه اتفاق نا گهاني صحنه رو عوض ميكنه يا
كاملا غافلگيرانه يه فرصت يا گشايش يا يه نعمت خوب از آسمون نازل ميشه و مطمئن ميشم صدامونو شنيده!Angel

پيشنهاد:
Heartدعاهامونو با صلوات و دعا براي سلامتي و فرج مولامون شروع كنيم
و اگرم جواب مورد نظرمونو نگرفتيم اول صبر كيم و مطمئن باشيم سرو سرمون با خدامون توحساب بانكش ذخيره است!
و هميشه به خاطر داشته باشيم تمام كائنات و موجودات جهان و امور دنيا بر پايه حكمت و براساس تقدير و قوانين مشخصه
و هيچ عمل خيري بي عكس العمل مطابقش نيست.
وما اطلاعاتمون بسيار محدوده و فقط بخش كوچكي از اطرافمونو ميبينيم
و برداشت هامون خيلي خيلي ناقصن.
و حقيقت پشت پرده در آينده برامون مشخص خواهد شد.
و نگران باشيم اون روز افسوس نخوريم!
نقل قول:خدا کریم است و از کریم کسی چیزی بخواد دستخالی نمیمونه
محاله
هر دعایی رو که انجام بدی از سه حال خارج نیست
1- یا اون دعا به خیر و صلاح شماست و خدا دریغ نداره و به شما میبخشه همون رو
2- یا اون دعا به خیر و صلاح شما نیست ، خدا بهتر از اون رو به شما میده
3- یا اون دعا رو برای شما ذخیره میکنه در روزی که بیش از هر زمانی نیاز مند هستی و دستت هم به هیچجا بند نیست بهت میده یعنی روز قیامت حوائجت رو برای ابدیتت براورده میکنه نه برای این دو روز دنیا
نقل قول:چرا دعا مغز عبادت است؟
درست است که خدا میداند حاجت بندگانش چیست
اما ما با دعا اظهار فقر و نیاز میکنیم و در عمل اقرار میکنیم که ما فقیریم و تو غنی
و هر کسی که دعا نمیکند مستکبر است!
نقل قول:درسته که دعا برای دیگران بسیار ممدوح است و در سیره ی اهل بیت هم وارد شده
اما از نشانه های عبد این است که برای خودش و حاجات خودش هم با دعا کردن اظهار فقر و عجز کنه به درگاه معبودش
بسم الله الرحمن الرحیم «
نکته ی 4:

خدا کریم و جواد است و
محال است کسی به درگاهش دعا کند و دست خالی برگردد
پس در هر دعا چه میشود برای دعا کننده؟

بر طبق روایات یکی از این 3 حالت برایش اتفاق می افتد

یا همان را خدا به او عنایت میکند
و حاجتش روا میشود

یا خدا میداند که این به خیر او نیست پس
بهترش را برایش رقم میزند
و به او عنایت میکند

یا
این دعا ذخیره میشود برای سختترین روزی که از هر زمان دیگری دست انسان از همه چیز کوتاه است و از هر زمان دیگری محتاجتر به رفع حاجاتش میباشد ، یعنی روز قیامت
و در آن گرفتاری عظیم گرفتاریش را خدا بر طرف میکند و حاجاتش را به واسطه ی آن دعا برآورده میکند

[/font]
»

ای جانم علی "

[font=Tahoma]
رحمت بر دوستان علی "
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع