شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
![[تصویر: images_2_.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7392683438/images_2_.jpg)
به نقل از جام نیوز، به نقل از روزنامه دیلی میل؛ بنیان گذار و مالک بخش عمده ای از سهام شبکه اجتماعی "فیس بوک"، روز شنبه، متاهل شد، و این درحالی است که این شبکه اجتماعی در حال حاضر عامل یک سوم از طلاقها میباشد.
طبق نتایج یک تحقیق از فرمهای طلاق، دعوا و اختلاف زوجها پیرامون رفتار همسرانشان در فیس بوک به شدت در حال افزایش است. در این تحقیق گفته شده که ارسال تصاویر نامناسب به جنس مخالف، مهمترین عامل شکایت از همسر میباشد.
در بررسی پنج هزار دادخواست طلاق سال گذشته در انگلیس بیش از 33 درصد عامل طلاقها فیس بوک بوده است. با توجه به آمار سال 2009، در سال گذشته این آمار 20 درصد افزایش پیدا کرده است.
سخنگوی موسسه حقوقی طلاق آنلاین انگلیس، "مارک کینان" میگوید: "اگر کسی بخواهد با جنس مخالف رابطه مخفیانه برقرار کند، فیس بوک راحتترین مکان برای انجام این کار میباشد".
ورود مخفیانه به رستورانها، قرار دادن تصاویر نامناسب و وضعیت آپدیت، از جمله مواردی میباشند که به عنوان شاهد و مدرکی برای طلاق مورد استفاده قرار میگیرند.
طبق اعلام وکلای خانواده "آکادمی آمریکا"، 80 درصد از وکلای طلاق گفته اند: "تعداد موارد مرتبط با شبکه اجتماعی فیس بوک، افزایش یافته است".
"ترایستمن" از وکلای خانواده، می گوید: "60 درصد از پروندههای طلاق وی، کاملا به فیس بوک مرتبط میشده است".
کارشناسان معتقدند که ارتباط با جنس مخالف در فیس بوک سریعتر و فقط با چند کلیک صورت میگیرد. حتی زمانی که رابطه مخفیانه از حالت آنلاین خارج میشود، فیس بوک سهوا باعث ایجاد بدبینی همسر میشود.
به نام خدا
چند سوال در مورد فیسبوک
1- چرا قبل از راه اندازی فیسبوک سایتهای پرطرفدار مشابه این سایت مانند 360 یا اورکات سریعا تعطیل شدند آیا فضا را برای ظهور این پدیده شیطانی مناسب کرده اند؟؟
2- چرا اکثر افراد ایرانی که در فیسبوک عضو هستند (( اکثرشون )) دارای تفکرات و سیستم رفتاریه مانند هم هستند که شامل دین گریزی - تمایل به آزادی کامل جنسی - تمایل به ضدیت و به سخره گرفتن مقدسات - حمایت گسترده از آمریکا و دشمنی با قوانین اسلامی و در نهایت کافر بودن یا حمایت از اسلام آمریکایی و دروغین اکثر اعضاء میباشد؟؟؟؟
3- آیا میتوان نتیجه گرفت که فیسبوک بر اساس روایات متعدد یکی از همان یالهای رنگارنگ خر دجال میباشد که جمع کثیری از افراد را فریب میدهد و انها را برای ظهور دجال آماده میکند؟؟؟
4- دقت کرده اید که اکثر افرادی (ایرانی) که در فیسبوک عضو هستند دارای تفکرات سیاسی دقیقا مشابه هم میباشند و از یک جناح خاص طرفداری بسیار متعصبانه ای میکنند بر عکس شعارهای دموکراتیک دروغینشان و باز هم اکثر آنها عناد عمیقی با مقدسات اسلام دارند که هیچ ربطی هم به جمهوری اسلامی ندارد؟؟؟؟؟
هر وسیله ای فی نفسه بد نیست.بسته به استفاده ما از اون وسیله هست.چرا پس نمی گین انقلاب مصر و بحرین از فیس بوک شروع شد.نمیشه فیس بوک را متهم کرد.ولی کاربران اونو چرا میشه متهم کرد.خود من و شما می تونیم از فیس بوک جهت مباحث مهدویت و اخرزمان استفاده کنیم و یه گروه بزنیم و افراد رو از سرتاسر دنیا جمع کنیم.چون فیس بوک یک ابزار بین المللی هست.
(۸/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۵)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
چند سوال در مورد فیسبوک
1- چرا قبل از راه اندازی فیسبوک سایتهای پرطرفدار مشابه این سایت مانند 360 یا اورکات سریعا تعطیل شدند آیا فضا را برای ظهور این پدیده شیطانی مناسب کرده اند؟؟
2- چرا اکثر افراد ایرانی که در فیسبوک عضو هستند (( اکثرشون )) دارای تفکرات و سیستم رفتاریه مانند هم هستند که شامل دین گریزی - تمایل به آزادی کامل جنسی - تمایل به ضدیت و به سخره گرفتن مقدسات - حمایت گسترده از آمریکا و دشمنی با قوانین اسلامی و در نهایت کافر بودن یا حمایت از اسلام آمریکایی و دروغین اکثر اعضاء میباشد؟؟؟؟
3- آیا میتوان نتیجه گرفت که فیسبوک بر اساس روایات متعدد یکی از همان یالهای رنگارنگ خر دجال میباشد که جمع کثیری از افراد را فریب میدهد و انها را برای ظهور دجال آماده میکند؟؟؟
4- دقت کرده اید که اکثر افرادی (ایرانی) که در فیسبوک عضو هستند دارای تفکرات سیاسی دقیقا مشابه هم میباشند و از یک جناح خاص طرفداری بسیار متعصبانه ای میکنند بر عکس شعارهای دموکراتیک دروغینشان و باز هم اکثر آنها عناد عمیقی با مقدسات اسلام دارند که هیچ ربطی هم به جمهوری اسلامی ندارد؟؟؟؟؟
من نمی دونم شما بر طبق چه اسنادی این حرف ها رو میزنی ، ولی کاملا در اشتباهی ...
البته در ظاهر میشه این قضیه رو دید ، ولی بذار باطن قضیه رو من واست روشن کنم ...
شنیدی که میگن (( به طرف واسه ی رفتن به بهشت انقدر فشار آوردن که از اون در جهنم زد بیرون ...))
این حال و احوال الان جوونای مملکت منه ... از روز اول که هنوز دست چپ و راست رو تشخیص نمیدن تو TV خیابون پارک مدرسه کوچه و و و تبلیغات دینی میبینن ، آخوند میبینن ، عاشورای هر سال لباس سیاه، شب قدر قرآن و شب زنده داری، ماه رمضان هم گشنگی کشیدن ... چیزی که جوون امروز از دین می بینه ایناست ... چیزی نمیفهمه از دین ... یه پوسته ی سرد و خشک و بی روح و البته تکراری که باید ، باید انجامش بده ... شده واسه ی مراسم زیارت عاشورا توی مدرسه ، 1روز میلت نکشه بری ... نماز جماعت، نخوای بخونی .... نمی شه دیگه ... استغفرالله خدا رو میارن جلو چشات ... کاریت میکنن که از هرچی دینه گریزون بشی ...
وقتی بچه ی کشور من از روز اول ، یه سری آدم با 1 فرم لباس و 1مدل حرف زدن رو ببینه، وقتی 20سالش شد دیگه تمایلی به دیدن و شنیدن این سری حرفا نداره، این میشه که به راحتی، خیلی کارا میکنه ...
دوستان، دین DNA نیست ، از نسلی به نسل دیگه منتقل نمیشه ...
1جوون تا فلسفه ی دینش رو نفهمه ، هیچ وقت نمیشه انتظار دین داری ازش داشت.
من کاملا" آقای seyed موافقم.
فیس بوک یک ابزاره، و حتی یک ابزار خیلی موثر!
چه ما معترف به این قضیه باشیم، چه نباشیم، فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعی دنیاست ،
و چرا ما از این "بزرگترین" برای رسیدن به اهداف خودمون استفاده نکنیم؟
در واقع این ماییم که نمیتونیم یا بلد نیستیم تبلیغات موثر در زمینه های اعتقادی مون داشته باشیم، یا شاید هم میتونیم و "کم کاری" می کنیم.
(۸/خرداد/۹۱ ۱۸:۰۳)blue.blood نوشته است: [ -> ][quote[color=#0000cd]
من نمی دونم شما بر طبق چه اسنادی این حرف ها رو میزنی ، ولی کاملا در اشتباهی ...
البته در ظاهر میشه این قضیه رو دید ، ولی بذار باطن قضیه رو من واست روشن کنم ...
شنیدی که میگن (( به طرف واسه ی رفتن به بهشت انقدر فشار آوردن که از اون در جهنم زد بیرون ...))
این حال و احوال الان جوونای مملکت منه ... از روز اول که هنوز دست چپ و راست رو تشخیص نمیدن تو TV خیابون پارک مدرسه کوچه و و و تبلیغات دینی میبینن ، آخوند میبینن ، عاشورای هر سال لباس سیاه، شب قدر قرآن و شب زنده داری، ماه رمضان هم گشنگی کشیدن ... چیزی که جوون امروز از دین می بینه ایناست ... چیزی نمیفهمه از دین ... یه پوسته ی سرد و خشک و بی روح و البته تکراری که باید ، باید انجامش بده ... شده واسه ی مراسم زیارت عاشورا توی مدرسه ، 1روز میلت نکشه بری ... نماز جماعت، نخوای بخونی .... نمی شه دیگه ... استغفرالله خدا رو میارن جلو چشات ... کاریت میکنن که از هرچی دینه گریزون بشی ...
وقتی بچه ی کشور من از روز اول ، یه سری آدم با 1 فرم لباس و 1مدل حرف زدن رو ببینه، وقتی 20سالش شد دیگه تمایلی به دیدن و شنیدن این سری حرفا نداره، این میشه که به راحتی، خیلی کارا میکنه ...
دوستان، دین DNA نیست ، از نسلی به نسل دیگه منتقل نمیشه ...
1جوون تا فلسفه ی دینش رو نفهمه ، هیچ وقت نمیشه انتظار دین داری ازش داشت.
من همیشه با این موضوع و این نحوه توجیه مشکل داشتم.
یه سوال؟؟؟؟؟؟
مگه ما مای نوعی رو میگم جزو همین جوونا نیستیم؟
مگه تو همین شرایط بزرگ نشدیم؟
پس چرا ما دین زده نشدیم؟چرا ما دین گریز نشدیم؟چرا عاشورا برای ما تکراری نشد؟چرا ماه رمضون برای ما گرسنگی کشیدن نیست؟چرا عاشق شب قدریم؟
به نظر من بزرگ ترین دلیل دین گریزی یه آدم خودشه نه محیطش وگرنه تو کشورهای دیگه این شرایطی که شما فرمودید،وجود نداره.آیا جووناشون روز به روز بیشتر عاشق دین میشن یا نه هرروز پوچ گرا تر از دیروز میشن؟
مشکل سر اینه که دین دار بودن سخته و مسئولیت برای آدم میاره و انسان از مسئولیت گریزانه و سایر مسائل همه ش بهونه س.
اگه جوونای مملکت ما آخوند نبینن ،یا عاشورا و ماه رمضون و... تو سطح جامعه نمود نداشته باشن ،مشکل حل میشه؟
دوست عزیز meshkat جان برادر بزرگوارمون اقای blue.blood هم قصدش کوبیدن روحانیت و عاشورا و این جور چیزا نیست.ایشون میگن جوون دین رو به چه کسانی ربط میده( حالا ربط هم نده مستقیم یا غیر مستقیم) به روحانیت وابسته هست و طی سالهای اخیر این ادا و اصول روحانیت باعث خدشه دار شدن دین شده ،روحانیت قبل انقلاب چقدر برا مردم محترم بود والان چقدر که وقتی از خیابون رد میشن با مسخره میگن سلام حاج اقا.ارزش خودشون و به تبع اون ارزش دین رو بردن پایین.چون ادعای پوشیدن لباس پیامبر و کارهای ضد اون باعث سردی و سستی در روی اوردن به دین میبشود.روحانی یعنی چی:یعنی معنویت یعنی تبیین سنت پیامبر،نه اینکه روحانی بیاد و بشه فلان کاره فدراسیون فوتبال و با مادیات سر و کار داشته باشه.اینا هستن که روحانیت رو زیر سوال میبرن و شان این لباس رو پایین میارن.د شان یک روحانی نیست که در کارهای اجرایی دخالت بکنه.همین اقای خاتمی رئیس جمهور مگه روحانی نبود بعدش بهش گفتن ضد انقلاب پس نگین تاثیر نداره که بسیار داره.
(۸/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۵)seyed نوشته است: [ -> ]دوست عزیز meshkat جان برادر بزرگوارمون اقای blue.blood هم قصدش کوبیدن روحانیت و عاشورا و این جور چیزا نیست.ایشون میگن جوون دین رو به چه کسانی ربط میده( حالا ربط هم نده مستقیم یا غیر مستقیم) به روحانیت وابسته هست و طی سالهای اخیر این ادا و اصول روحانیت باعث خدشه دار شدن دین شده ،روحانیت قبل انقلاب چقدر برا مردم محترم بود والان چقدر که وقتی از خیابون رد میشن با مسخره میگن سلام حاج اقا.ارزش خودشون و به تبع اون ارزش دین رو بردن پایین.چون ادعای پوشیدن لباس پیامبر و کارهای ضد اون باعث سردی و سستی در روی اوردن به دین میبشود.روحانی یعنی چی:یعنی معنویت یعنی تبیین سنت پیامبر،نه اینکه روحانی بیاد و بشه فلان کاره فدراسیون فوتبال و با مادیات سر و کار داشته باشه.اینا هستن که روحانیت رو زیر سوال میبرن و شان این لباس رو پایین میارن.د شان یک روحانی نیست که در کارهای اجرایی دخالت بکنه.همین اقای خاتمی رئیس جمهور مگه روحانی نبود بعدش بهش گفتن ضد انقلاب پس نگین تاثیر نداره که بسیار داره.
مسلما قصد ایشون کوبیدن روحانیت و... نبوده و بنده هم با شناختی که از ایشون دارم متوجه این موضوع هستم.من هم بحثم سر این مسائل نیست.
سر اینه که همه جوونای این مملکت در شرایط محیطی مشابهی دارن زندگی میکنن اما یه سری میرن سراغ دین و بالاخره با عقل و دلیل و برهان دین مورد نظرشون رو پیدا میکنن و یه سری هرگز سراغ دین نمیرن،که از این دسته تو فیس بوک فراوونه.اصلا کمبود مساله ای به نام دین رو در زندگیش حس نمیکنه چه برسه به اینکه بخواد بره دنبالش.چرا؟چون اصلا براشون مهم نیست و برای این قشر که هرگز سراغ تحقیق در مورد دین نرفتن(هر دینی،منظورم اسلام نیست) هیچ فرقی نمیکنه که صبح تا شب آخوند ببینن یا صبح تا شب تو کاباره باشن.چون دغدعه شون چیز دیگری است.
درسته که مروجین و مبلغین دین تو مملکت ما خیلی جاها کم گذاشتن اما به نظر بنده اصلی ترین موردی که موجب دین گریزیه خود فرده و مقصر اصلی هم خود فرده.
در ضمن مسائلی که در مورد روحانیون بیان کردید رو همه ما هم دیدیم پس ربطی به دین گریزی نداره.کسی که دینش رو از روی عقل و منطق انتخاب کرده باشه و نه به صورت ارثی،دین رو با اشخاص نمیسنجه بلکه اشخاص رو با دین میسنجه.این که کسی دزدی در لباس روحانیت دزدی و یا هزار خطای دیگه میکنه نمیتونه دلیل مناسبی برای دین گریزی باشه.
(۸/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۲)seyed نوشته است: [ -> ]هر وسیله ای فی نفسه بد نیست.بسته به استفاده ما از اون وسیله هست.چرا پس نمی گین انقلاب مصر و بحرین از فیس بوک شروع شد.نمیشه فیس بوک را متهم کرد.ولی کاربران اونو چرا میشه متهم کرد.خود من و شما می تونیم از فیس بوک جهت مباحث مهدویت و اخرزمان استفاده کنیم و یه گروه بزنیم و افراد رو از سرتاسر دنیا جمع کنیم.چون فیس بوک یک ابزار بین المللی هست.
سلام
بله ،اما باید دید که این ابزار مناسب چه افرادی هست؟
مثلا شمشیر و تفنگ هم ابزار بسیار مفیدی هستند و میشه با اون ها دشمنان خدا ، حیوانات موزی و خیلی چیزهای بد دیگه رو از بین برد ، اما اگر همین فردا به دست تمام مردم ایران یک تفنگ با خشاب پر بدند ، خود شما جرأت می کنید خانوادتون رو بفرستید توی خیابون؟
این من و شماییم که اشخاص رو با دین میسنجیم.نه همه جوونها.این من و شمائیم که استدلال میکنیم و با منطق حرف میزنیم.همه که اینطوری نیستن و استدلال نمی کنن.اگه همه فکر می کردن و استدلال اونوقت چرا قران اینهمه درباره اندیشیدن و تفکر و تعقل سخن میگه و پیامبر میفرمایند: یک ساعت تفکر از هفتاد سال عبادت بهتر است.یه تعدادی هم به ظاهر توجه میکنن.حالا با برخی کارهای ضد دین روحانیت،دین رو هم به پای اونا مینویسن.