تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تمسخر تعزيه اباعبدالله(علیه السلام) در«رادیو 7»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
تمسخر تعزيه اباعبدالله(علیه السلام) در رادیو7
به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، هم‌زمان با مراسم ثبت جهاني تعزيه كه با حضور رئيس جمهور انجام شد، رسانه ملي در برنامه‌ای كه از شبكه آموزش سيما و در قالب يكي از آیتم‌های برنامه راديو هفت صورت گرفت به تمسخر اجراي اين مراسم آئيني و معنوي پرداخت.
شبکه 7 جمهوری اسلامی ایران در برنامه «رادیو 7»‌ خود با این کار نه تنها حرمت تعزیه‌خوانی را نگاه نداشت بلکه دست به استهزاء و تمسخر تعزیه‌خوانی در ایام سوگواری زد. نكته جالب توجه در اين برنامه كه با موسيقي و حالات و اشعار مناسب مراسم تعزيه عجين بود، اين است كه مجري برنامه صراحتاً به اجراي آيتم مذكور با تمثيل به تعزيه اشاره مي‌كند. نكته جالب توجه اين كه مجري برنامه صراحتاً به اجراي آيتم مذكور با تمثيل به تعزيه اشاره مي‌كند..
[تصویر: %D8%AA%D9%85%D8%B3%D8%AE%D8%B1-%D8%AA%D8...%D9%87.jpg]
مشخص است که مسئولین رسانه ملی خواب نیستند، بلکه خود را به خواب زده‌اند، چرا که با توجه به اقدامات سوال‌برانگیزی که در گذشته نیز در رسانه ملی روی داده و با توجه به اطلاع‌رسانی‌هایی که در این زمینه شده است، آنها تا کنون باید به خود آمده و دست به اصلاح ساختار موجود می‌زدند. http://www.mashreghnews.ir/fa/news/93887
بسم الله الرحمن الرحیم
اونوقت مدیران میگن بحث سیاسی نکنید !!!!!

آخه تا کی باید بشینیم بگیم ایران خوب کاری کرد ! ایران خوبه ! ایران ...

بابا یکی نیست جلوی صدا و سیما رو بگیره ؟؟Angry جلوی رادیو و هر چیزی که داره پخش میشه رو ؟؟؟

کسی نیست از وزارت ارشاد جواب بخواد به خاطر گند کاریهاش ؟؟ !!!!

حالا 100 تا تالار بزنیم بشینیم دشمن شناسی کنیم در مورد صهیونیسم !! بشینیم فیلمهاشون رو تحلیل کنیم !!!

این همه زور زدیم بیرون رو شناختیم چی شد ؟؟؟!!!

والله جای صهیونیسم شناسی بریزیم صدا و سیما رو جمع کنیم بیشتر جواب میگیریم .

اینجا تهران است ، صدای مارا از رادیوی جمهوری اسلامی ایران می شنوید.

خوب همینارو میگن که بعضیا بهونه میاد دستشون که کار های کشور رو به دین نسبت بدن.

ولش کن داداش ، تایپک ان شا ا... بسته میشه. الکی خودت رو اذیت نکن
(۸/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۹)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
ا

والله جای صهیونیسم شناسی بریزیم صدا و سیما رو جمع کنیم بیشتر جواب میگیریم .

Big Grin Big Grin

دوستان، من این clip رو دیدم، واقعا به تعزیه شباهتی نداره ...
بیشتر مثل حالت سوگواری و عزاداری میمونه که من اینجا (در خوزستان) شاهد بودم که بعضی اقوام اجرا میکنن ...
ولی خدایی من هیچ اهانتی و هیچ شباهتی با تعزیه ی امام حسین توش ندیدم Angel
انقلاب ما انفجار نور بود . ما هم قبول داریم و باهاش موافقیم ولی تو این زمونه میبینیم تو جمهوری اسلامی که داریم بعضی جاها اسلام اصلا دیده نمیشه . ماهافرزندان همون شیر مردایی هستیم که کشور رو از دست شاه در آوردن . ما هم همون قدرت و داریم و باید به نحوی دیگه باید کشورمون رو از دست طاقوت نجات بدیم . طاقوت امروز ما طاقوت فرهنگیه . ما باید یه بار دیگه انقلاب کنیم ، انقلاب فرهنگی اگر نه باید به امام زمانمون جواب پس بدیم توبیخ بشیم . بچه حزب اللهی ها یادتون نره ها انقلاب فرهنگی ...
(۹/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۳)Mosi34 نوشته است: [ -> ]انقلاب ما انفجار نور بود . ما هم قبول داریم و باهاش موافقیم ولی تو این زمونه میبینیم تو جمهوری اسلامی که داریم بعضی جاها اسلام اصلا دیده نمیشه . ماهافرزندان همون شیر مردایی هستیم که کشور رو از دست شاه در آوردن . ما هم همون قدرت و داریم و باید به نحوی دیگه باید کشورمون رو از دست طاقوت نجات بدیم . طاقوت امروز ما طاقوت فرهنگیه . ما باید یه بار دیگه انقلاب کنیم ، انقلاب فرهنگی اگر نه باید به امام زمانمون جواب پس بدیم توبیخ بشیم . بچه حزب اللهی ها یادتون نره ها انقلاب فرهنگی ...
دقیقا،نظر ضخی من هم همین هست.
صدا و سیمای ما نیاز به جراحی داره.
جراحی سخته ، درد داره ، مشکلات داره ، هزینه داره ، اما اگر جراحی نشه،معلوم نیست این مرضی که گرفته اصلا براش جای زنده موندن باقی بگذاره یا نه.ممکنه تماما بشه فساد ، شاید بدتر از شبکه های فاسد غربی.
به جرأت می تونم بگم حداقل 99 درصد بازیگران ما یا فساد اخلاقی دارند ، یا مشکلات نبود حجاب ، حیا و عفت دارند ، یا حداقل دارای مشکلات اعتقادی هستند.یک بازیگر اگر تونستید پیدا کنید که یک جای کار بگو بخند نا مشروع با نامحرم نداشته باشه.والله از یکی از دوستان مذهبی هم محلی شنیدم ، رفته بود پیش یکی از به ظاهر دیندارترین کارگردانان کشور که همه می شناسنش (هم محلی ما بوده) ، اون هم حدود 7-8 سال پیش ، می گفت برای بازی کردن رفته بوده پشت صحنه ، پشت صحنه هنرپیشه های زن حجاب نداشتند،دیگه پشیمون شده بود ادامه نداده بود.
البته من هم مثل blueblood در این فیلم اهانت مستقیم ندیدم و می شد به عزارداری های دیگه نسبتش داد ، اما همین که عزاداری رو به تمسخر کشیده ، حداقل توی حریم عزاداری های دینی هم وارد شده و هجو هم هست.
آدرس های مرجع