تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونمایی از «نماد شیطان» در جمهوری آذربایجان!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

رونمایی از «نماد شیطان» در جمهوری آذربایجان !

[تصویر: 59330.jpg]

به گزارش اسلام تایمز ؛ به دنبال برگزاری مسابقات یوروویژن در جمهوری آذربایجان، که با اعتراضات گسترده مردم مسلمان جمهوری آذربایجان و سرکوب این اعتراضات توسط دولت جمهوری آذربایجان روبرو شد، الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان در اقدامی تامل برانگیز، از نماد شیطان که به "آبلیسک" شهرت دارد در یکی از میادین اصلی باکو رونمایی کرده و به آن ادای احترام کرد.

الهام علی اف به بهانه روز استقلال جمهوری آذربایجان(28 می) در خیابان اسقلال باکو با نثار تاج گل و ادای احترام از بنای آبلیسک (Obelisk) پرده برداری کرد.تصاویر فوق در سایت ریاست جمهوری آذربایجان(president.az)منتشر شده است.


[تصویر: 13910308000247_PhotoL.jpg]
آبلیسک (Obelisk) یکی از نماد های شیطانی کابالیست ها و نماد خدای بعل در میان شیطان پرست هاست. و به عنوان یکی از اصلی ترین نمادها در مکتب فکری فراماسونری است. قداست این نماد در میان این فرقه ها به حدی است که اگر در هنگام ساخت آن، در آبلیسک ترک ایجاد شود یا باید آن را استفاده کرد و یا آن را دفن کرد. تنها در دین اسلام به آبلیسک تهاجم شده است. این نماد در رمی جمرات وجود داشت که مسلمین در اعمال حج به سمت آن سنگ پرتاب میکردند. و نماد شیطان بود. که با دست اندازی حکومت یهودی عربستان، آبلیسک از آن جا به جای دیگر منتقل شد و به جای آن یک دیوار ساخته شد.

رئیس‌جمهور آذربایجان که در سال‌های اخیر و در ادامه سیاست‌های ضددینی پدرش با تخریب مساجد، ممنوعیت حجاب در مدارس، ممنوعیت پخش اذان از مناره‌ها و مساجد، ممنوعیت به‌همراه داشتن نمادهای اسلامی (مهر و تسبیح) در اداره‌جات دولتی، ممنوعیت اقامه نماز در پادگان‌ها و و ... .، نشان داده به طور جدی به دنبال جلب نظر مقامات اسرائیل و آمریکا است، امروز دوشنبه 8 خردادماه 1391 و به مناسبت 28 می ( روز جمهوری ) نیز به طور رسمی با نثار تاج گل ، از نماد مجسمه شیطان به نام (Obelisk) در خیابان استقلال باکو که مرکز اداری این شهر است ، رونمایی کرد.

[تصویر: 59325.jpg]
گفته می شود ناکامی دولت باکو در برگزاری رژه همجنس بازها در پایتخت جمهوری آذربایجان موجب خشم مقام های آذری شده است. ناگفته نماند که طی چند سال گذشته دولت الهام علی‌اف به پشتوانه حضور فزاینده و سرطانی صهیونیسم بین الملل و استکبار جهانی، بر فعالیت های ضد دینی خود در جمهوری آذربایجان به میزان بی سابقه ای افزوده است.

=================================

این هم جواب ما به این حرکت پلید الهام علی اف که نشان داد ، مهره فراماسونرها و صهیونیست ها است !


سلام رفقا؛
منم تازه به این انجمن اومدم وانشاالله حالاحالاها هستم!!!!!!!!!!!!!!!
انشاالله که حضورم پرثمر باشه و چراغ هدایت تو دل من و....روشن بشه؛

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره بحق قتیل العبرات ع
بازم دم این شیطان پرستا گرم!!!!!!!!!!!!لااقل یه تلاشی میکنن این نماداشونو واسه همه آشنا میکنن اما ماچی؟؟؟؟؟؟ همینطوری نشستیم.جای تاسف داره که هیچی نمیگیم و صدامونم در نمیاد بعد میخوایم همه جهانو مسلمون کنیم آخه چه طوری وقتی بیکارنشستیم...هیچ به کجا؟؟؟
فكر كنم تو همين تالار بود كه خوندم ساعت كنار كعبه هم يه ابليسكه،تا كي ميخوايم نماد شيطون پرستا رو نشون بديم،بقيه بيان ببينن و هممون ازش ساده بگذريم؟؟!
منتظر چي هستيم؟؟؟
بخدا آقا منتظر حركت ماست....
يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

(۴/تیر/۹۱ ۱۴:۴۷)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]بازم دم این شیطان پرستا گرم!!!!!!!!!!!!لااقل یه تلاشی میکنن این نماداشونو واسه همه آشنا میکنن اما ماچی؟؟؟؟؟؟ همینطوری نشستیم.جای تاسف داره که هیچی نمیگیم و صدامونم در نمیاد بعد میخوایم همه جهانو مسلمون کنیم آخه چه طوری وقتی بیکارنشستیم...هیچ به کجا؟؟؟


دوست عزیز در این باب بطور کامل بحث شده ، علی 110 و دیگر دوستان کامل این مساله رو توضیح دادند ، کمی جستارهای گذشته رو مطالعه کنید.


(۴/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲)hoorie نوشته است: [ -> ]فكر كنم تو همين تالار بود كه خوندم ساعت كنار كعبه هم يه ابليسكه،تا كي ميخوايم نماد شيطون پرستا رو نشون بديم،بقيه بيان ببينن و هممون ازش ساده بگذريم؟؟!
منتظر چي هستيم؟؟؟
بخدا آقا منتظر حركت ماست....
يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)


بنده حاضر هستم برای انجام حرکاتی که شما میفرمایید.

اما برای هر حرکت احتیاج هست به خودسازی ... هر شخص باید اول خودش آگاه و بیدار باشد تا بتواند چراغی بشود و نوری برای راه دیگران.
(۴/تیر/۹۱ ۱۴:۴۷)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]بازم دم این شیطان پرستا گرم!!!!!!!!!!!!لااقل یه تلاشی میکنن این نماداشونو واسه همه آشنا میکنن اما ماچی؟؟؟؟؟؟ همینطوری نشستیم.جای تاسف داره که هیچی نمیگیم و صدامونم در نمیاد بعد میخوایم همه جهانو مسلمون کنیم آخه چه طوری وقتی بیکارنشستیم...هیچ به کجا؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم
البته این مورد جای انتقاد دارد اما نه این چنین.
مگر عنایت نفرمودید به اینکه در پی تلاشهای مستمر نخبگان و روحانیت و همینطور عموم مردم بخصوص بعد از انقلاب روند به اسلام روی اوردن مردم جهان رو به رشد بوده است؟ ان هم با وجود تبلیغات ضد اسلامی توسط رسانه ها.
اما نباید به این اکتفا کنیم و باید با ایجاد برنامه های کارشناسی شده و هدفمند مقابله به مثل کنیم و بخصوص در حوزه جنگ نرم علاوه بر دفاع به فکر حمله نیز باشیم.
که همه اینها مستلزم عزم راسخ و ایمان به خداوند و یاری او و یاری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد.
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه.
اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد وال محمد و سلم و عجل فرجهم.
یا علی.
آخه چه طوری؟ازکنار خونه خدا به راحتی بگذریم؟؟؟اینکه واسه امام زمان تک تیر انداز گذاشتن چی؟؟؟ همین تلویزیون خودمون اینهمه خبر راجع به مکه میده یک بار شما شنیدید راجع به اون برج شیطان حرفی بزنه؟؟؟ اصلا فقط یه اعتراض کوچیک کنه؟؟؟من میگم خیلیا خبر ندارن که حتی آبلیسکی وجود داره اصلا نمیدونن چیه بعد شما میگید جنگ نرم؟؟!!اونا به خودشون اجازه میدن هرکاری کنن ما چرا این کارهارو نکنیم .. به مرقد امام هم هم توهین کردن کسی صداش دراومد؟؟؟ تومترو چی؟؟؟ فقط اینترنت؟؟ خیلیا به اینترنت دسترسی ندارن مام باید دست به کار شیم آخه اینکه نمیشه..
بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم
هر کس فقط بر خداوند توکل کند پس (هو حسبه) اینجاشو به زبان ارجینال نوشتم که سرلوحه کارمون باشه.
مسافر تنهای عزیز می پرسید چطوری؟
من یه سوال از شما دارم ایا در اوایل قرن معاصر (13)و حتی قبل از ان کسی از رازهای فراماسونری اطلاعی داشت؟
پس چگونه است که مردم مسلمان با ایمان ایران به همراه روحانیون علیه چنین مشرکانی ایستادگی کردند و بینی شان را به خاک مالیدند؟
من دستان غیبی امداد امام زمان علیه السلام از طرف خداوند را موجب بیداری اسلامی می بینم. از فتوای توتون و تنباکو گرفته تا انرژی هسته ای و ... که انشاء الله در اینده خواهیم دید.
پس ما 100 را داریم فقط میمونه تلاش و کوشش ما که انهم 90 نام دارد (چون که صد اید نود هم پیش ماست).
البته که باید خودی نشان دهیم (با توکل بر خداوند و حفظ ایمانمان) در ساختن فیلم ها و تبلیغاتمان تغییر رویه داده و ماهیت واقعی فرهنگ اسلامی شیعی ایرانی را ترویج نماییم.
البته بنده به نوبه خود عرض کنم که در اول راهم و تخصصی در این زمینه ندارم اما در پی ان هستم که دریابم از این رو التماس دعا دارم.
اگر به این ایه شریفه عنایت بفرمایید در می یابید که با ایمان به خداوند و رسولش (صلی الله علیه و اله و سلم) می توان سدی محکم بر روی حملات دشمن ساخت:
بسم الله الرحمن الرحیم و لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا صدق الله العلی العظیم (ایه مشهور به نفی سبیل(141:4نساء))
اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد وال محمد و سلم و عجل فرجهم.
همچنین ایه 168 به بعد سوره ال عمران رو بخونید و معنی اونو هم بخونید که خداوند متعال ثابت فرموده که شیطان و دار و دسته اش هیچ قدرتی در برابر متقین ندارند. حالا هر چی دشمنان بیان بگن ما فلان قدرت رو داریم به گفته الله تبارک وتعالی اینها همه هول و اضطرابی است که شیطان در دل دوستداران خود می اندازد. بعبارتی دیگر متقین و مومنین نمی هراسند اما گنهکاران همیشه در اضطراب از طبل توخالی دشمن به سر می برند.(به یاد امضای زیبای یکی از دوستان با عنوان حمله اسراییل به ایران)
( پس یه پرانتز باز کنم: اگه بیننده شبکه های ماهواره هستید بدانید که دشمن همین ایمانتان را نشانه گرفته تا بتواند هم در دلتان ترس ایجاد کند و هم بر سرتان مسلط شود)
اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد وال محمد و سلم و عجل فرجهم.
یا علی.
من هنوز از خیلیا میپرسم و اونا حتی نمیدونن فراماسون یعنی چی؟ اونهایی هم که فهمیدن توسط یک سری سی دی هایی از دکتر رائفی پور ویا مستند ظهور بود ولی آیا این همه کافیه؟ معلومه که نه! همین رونمایی هایی از آبلیسک که تو همه جا داره بیشتر میشه مام باید یه نمادی از قرآن یا چیزای دیگه شیعی بسازیم باید خرج کنیم.. مردمی که درکشوراونها آبلیسک هست مطمئنا بیشتر راجع به اون میدونن تا کسای دیگه خب مام باید این کارو بکنیم تا مردم شهرهای مختلف از وجود قرآن باخبر شن.. خیلی از کشورها حتی نمیدونن ایران کجاست و با عراق اشتباه میگیرن .. به نظر من مام باید به طور فیزیکی دست به کار شیم . دعام بدرقه راهمون.
(۶/تیر/۹۱ ۱۷:۳۱)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]من هنوز از خیلیا میپرسم و اونا حتی نمیدونن فراماسون یعنی چی؟ اونهایی هم که فهمیدن توسط یک سری سی دی هایی از دکتر رائفی پور ویا مستند ظهور بود ولی آیا این همه کافیه؟ معلومه که نه! همین رونمایی هایی از آبلیسک که تو همه جا داره بیشتر میشه مام باید یه نمادی از قرآن یا چیزای دیگه شیعی بسازیم باید خرج کنیم.. مردمی که درکشوراونها آبلیسک هست مطمئنا بیشتر راجع به اون میدونن تا کسای دیگه خب مام باید این کارو بکنیم تا مردم شهرهای مختلف از وجود قرآن باخبر شن.. خیلی از کشورها حتی نمیدونن ایران کجاست و با عراق اشتباه میگیرن .. به نظر من مام باید به طور فیزیکی دست به کار شیم . دعام بدرقه راهمون.

21/4/91 چهارشنبه
دوستان سلام
من دیروز (سه شنبه) به مدیریت تالار در مورد اینکه یه تکونی به خودمون بدیم تا دشمنان کور دل بفهمن که پیدا میشن
کسائی که به دنبال ظهورآقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستن و هر کاری حاضرن انجام بدن اما مدیریت ...
حالا با این توصیفات باید خودمن دست ه کار شیم
آیا کسی هست مارا یاری دهد
یاعلی
karegarlarimimostafa@yahoo.com
آدرس های مرجع