تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج با تصاویر مستهجن!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
20درصد از 800 شرکت‌کننده ترجیح می‌دهند که به جای برقراری رابطه جنسی با همسران خود، تصاویر مستهجن تماشا کنند.
[تصویر: 22655_954.jpg]به گزارش گرداب به نقل از دیلی میل، بعد از اخبار فراوانی که در خصوص اعتیاد کودکان انگلیسی منتشر شد، طی تحقیقی که برای اولین بار در استرالیا به انجام رسیده است محققان تاثیر شدید اعتیاد به تصاویر پورنو را بر روی افراد و خانواده‌هایشان بررسی کردند.

بر همین اساس در استرالیا معتادان به تصاویر مستهجن، ترجیح می‌دهند به جای برقراری روابط زناشویی، تصاویر مستهجن که به صورت آنلاین پخش می شود را به تماشا بنشینند.

در این گزارش که بر اساس یک نظرسنجی اینترنتی تنظیم شده، مشخص شده است: 20 درصد از 800 شرکت‌کننده ترجیح می‌دهند که به جای برقراری رابطه جنسی با همسران خود، تصاویر مستهجن تماشا کنند.

همچنین 43 درصد شرکت‌کنندگان در نظر سنجی گفته اند که تماشای این گونه فیلم‌ها و عکس ها را از سنین 11 تا 13 سالگی شروع کرده اند.

همین نتایج نشان داد که 47 درصد شرکت‌کنندگان 30 دقیقه تا 3 ساعت از وقت خود را صرف تماشای فیلم‌های پورنو می‌کنند.

30 درصد از این افراد نیز تائید کرده اند که عملکرد شغلی آنان، تحت تاثیر تماشای زیادی این فیلم‌ها قرار گرفته است.

پرفسور "سیترسان"، مدیر این تحقیق با اشاره به شیوع اعتیاد به تماشای فیلم ها و عکس های مستهجن در بین استرالیایی ها می‌گوید: «من در کلینیک خود، طیف وسیعی از رفتارهای مرتبط با اعتیاد به فیلم‌های پورنو را مشاهده کرده ام. به طور نمونه کودکی از رفتن به مدرسه امتناع ورزیده بود و تا صبح، فیلم پورنو تماشا می‌کرد.»

محققان معتقدند که دسترسی آسان به تصاویر مستهجن از طریق اینترنت، حاوی این پیام مهم است که خطری جدی به ویژه کودکان ما را تهدید می کند، خطری که منجر به اعتیاد آنها خواهد شد.

طی روزهای اخیر اخبار فراوانی مبنی بر اعتیاد کودکان و نوجوانان انگلیسی به تماشای تصاویر و فیلم های مستهجن در فضای رسانه ای منتشر می شود که حاوی نکات عبرت‌آموزی است و نشان می دهد دنیای غرب به چه ورطه هولناکی از لحاظ فساد و سقوط اخلاقی کشانده شده است.

منبع: جام نیوز
سلام
من خودم قبلا زياد به كافي نت مي رفتم نه براي اينترنت رفتن چون ما خودمون خيلي وقته طوي منزل كامپيوتر داريم فقط به اين دليل مي رفتم كه يكم با دوستام گيم هاي شبكه اي رو بازي كنم كافي نت مال يكي از آشناهامونه كه منم گاهي سر سيستم سرور ميشينم سيستم شبكه اي هستش و ميشه از سرور همه ي سيستم هارو كنترل كرد من خودم بارها شاهد بودم كه پسرهاي كم سن و سال فقط به دليل ديدن سايت هاي غير مجاز به اينترنت ميرن و اكثر كساني هم كه از اينترنت استفاده مي كنن فقط به دليل ديدن سايتهاي غير مجاز هست پس اين مشكل دامن خود مارو هم گرفته بهتره اول تير برق طوي چشم خودمونو ببينيم بعد بريم طوي چشم اينو اون دنبال چوب كبريت بگرديم
اتفاقا اینجا جای بحث این مشکل اساسی است.
نسل آینده جوانان و نوجوانانی هستند که الان در دام افتادند.
من یک دوستی دارم 1000 دلار داده از چندین سایت پورن اکانت گرفته فیلم های پورن آنلاین تماشا کنه
مشکل از این مهمتر ؟
جوانان ما درگیر این کارها میشن و هیچ فعالیت ذهنی و فکری ندارند.
قطعا میگم توطئه دشمن است.
آدم خیلی حریصه ... و انسان امروز این حریص بودن رو با بی بند و باری قاطی کرده و هر کاری دلش میخواد میکنه ...
به نام خدا

با سلام به دوستان گرامی!Smile لطف بفرمایید از بیان خاطره در این تاپیک خودداری بفرمایید که اعتراف به گناه خودش گناه محسوب می شود و همچنین باعث اشاعه ی فحشاست.Blush

تشکر از شما

در پناه حق
دوستان متاسفانه اوضاع خیلی داغون تر از این حرفاست/سیاه نمایی نمیکنم /فقر از هر در بیاد ایمان میره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه .
خوش بحال خودم که تمام دوستانم پاک پاک بودن و هستن...
یکی از برکات کلاس علوم انسانی به حداقل رسیده همین مسائله
نقل قول:برای برخورد با موضوع چکار کنیم؟؟؟؟؟
راه حل درست هرچی که باشه ،مانند راهی نیست که ما برای برخورد با بدحجابی توی جامعه در پیش گرفتیم.چون نتیجه عکسشو داریم به عینه می بینیم.
موبایل،اینترنت،ویدئو گیم ، رانندگی و هرچیز دیگه ای که به این مملکت وارد شده ، شیوه درست استفاده ازش وارد نشده.
ولی این دلیل نمیشه که از مردم بگیریمش.
(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۶)Prestige نوشته است: [ -> ]اگه مسئله ی ازدواج برای جوانان حل میشد نه فحشایی داشتیم نه کسی فیلم پورنو نگاه می کرد ، نه دوست دختر پسری و ...

دقیقاً برعکس. چون قلبشان آلوده است، وضعیتشان بد است، و در اثر آن، ازدواج هم کم شده‌است.

امام حسین(علیه السلام) فرمودند : کسی که بخواهد چیزی را از راه گناه بدست بیاورد، قطعاً ناامید خواهد شد، و از آنچه می‌ترسد دچارش می‌شود، و به مطلوب خود نخواهد رسید.

ببینید، همیشه قانونهای کلی خداوند، که مربوط به رحمت و عدل او هستند را در نظر بگیرید. وضعیت باطنی هیچکس بدون تقصیر خودش خراب نیست.

باقی این ارسال در رد مشکل مالی به عنوان مانعی برای ازدواج است. تعجب اینجاست: روستاها و شهرهای کوچک بسیار راضیند، و مرفه‌ترین مناطق کشور(تهران، بخصوص شمال تهران) از همه جا ناراضی‌ترند. مرفه‌ترین از نظر اقتصادی، ناراضی‌ترین از نظر اقتصادی استSmile. مسلماً کسی که به اندازه‌ای خرج کند که زندگی‌اش نگذرد، به عنوان جایزه این عمل خالی از مغز، مشکلات بزرگی دریافت خواهد کرد.

مسلماً هزاران هزار خانواده هستند که با حقوقی معمولی، با قناعت(در اصل قناعت نکردن به دنیا) موجب رحمت خدا قرار می‌گیرند، و به خوبی و خوشی زندگی می‌کنند. یا در گذشته، با وضعیت رفاه بسیار پایین تر از امروز، زندگی‌شان را شروع کرده‌اند. کسی که در خرجهایش اسراف کند، نعمتی را کفر کرده، پس خدا آن را از او می‌گیرد.
شکر نعمت نعمتت افزون کند / کفر نعمت از کفت بیرون کند (البته هر چه در دنیا داریم، اگر مایه هدایت نباشد نعمت نیست، و بیشتر منظور نعمتهای اصلی می‌باشد که عقل و هدایت هستند)

من همیشه با دیدن تجملات احمقانه، از سوی جوانهای بی‌پولی که توانایی چنین خرجی را ندارند، در دلم می‌گفتم "هر بلایی سرتان بیاید حقتان است" ولی واقعیت اینست که من کمی اشتباه می‌کردم، کسانی که پولدار هستند هم، در صورت اسراف، مسلماً دچار گمراهی شده‌اند، و اگر ارحم الراحمین بخواهد به آنان رحم کند، برای باز کردن چشمشان، دچار همان گرفتاریشان می‌کند.

یکی از فامیلهایمان، که پسر یک خانواده ثروتمند بود، عروسی را در یک هتل مجلل گرفت. آن موقع من بچه بودم، و حتی حالیم نبود چقدر انواع و اقسام غذاها زیاد است. فقط موقع برداشتن غذا از هرکی هرکی(سلف سرویس) بستنی‌هایی توی ظرفهای پایه‌دار دیدم، که گفتم خب بعد از شام میام و برمی‌دارم(هنوز متوجه نبودم چه خبر استBig Grin) و البته بسیاری از حضار به هر سختی همراه خود به میزشان آوردند، یا اگر دستشان جا نداشت روی غذایشان خالی کردند، و به من نرسید.Big Grin آن پسر(داماد) از اندکی بعد، به مدت چندسال مشکلات مالی فراوان پیدا کرد، و زمانی که به عنوان قسمتی از ارثیه‌اش پول هنگفتی به او رسید، باز با اسراف فراوان، چند سال دیگر هم مشکل داشت. هنوز هم چند وقت یکبار چند میلیون گیرش می‌آید، ولخرجی می‌کند، و مدتی بدبختی می‌کشد.
باقی این ارسال در رد مشکل مالی به عنوان مانعی برای ازدواج است. تعجب اینجاست: روستاها و شهرهای کوچک بسیار راضیند، و مرفه‌ترین مناطق کشور(تهران، بخصوص شمال تهران) از همه جا ناراضی‌ترند. مرفه‌ترین از نظر اقتصادی، ناراضی‌ترین از نظر اقتصادی است[تصویر: smile.gif]. مسلماً کسی که به اندازه‌ای خرج کند که زندگی‌اش نگذرد، به عنوان جایزه این عمل خالی از مغز، مشکلات بزرگی دریافت خواهد کرد.

خب این حرف خیلی ساده میشه جوابش رو داد

اون روستایی با 1تیکه زمینی که داره کل امورات زندگیش رو میگذرونه ...

1 خونه توش میسازه
کشاورزی میکنه
دامپروری و مرغداری میکنه
با چند میلیون وام ابزار آلات کشاورزی میخره و رونق میده کارش رو
زنش نون میپزه و از قبیل این مسایل

ولی توی شهر چند میلیونی تهران که شما بخوای 1شام 2نفره بیرون بخوری کلی خرجت میشه
1کار اداری داری باید نصف روز رو بدویی دنبالش ، از این سر شهر تا اون سر شهر کلی باید زمانش رو بذاره، اعصابش رو بذاره، پولش رو بذاره تا کارش راه بیوفته ... بعد شما خیلی ساده میگی کسایی که تو شهرا زندکگی میکنن ناراضی هستن ...!!
خیلی سطحی و ساده لوحانه برخورد میشه با مسایل به این مهمی که باعث تعجب و شگفتی میشه
...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع