شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بله عدالت جان حتما پاسخ شما رو به ایشون تذکر می دم.
اما جنابعالی به قوم لوط اشاره کردید در حالی که پیامبر و منجی داشتند اما به راه راست هدایت نشدند.نمونه های دیگر ثمود و عاد و... پس چگونه می توان بر قوم و ملتی از خود انسان ها منجی تعیین کرد که امکان دارد در بشارت خود نا کام شود؟؟؟
این سوال من نیست بلکه شبهه ایشون بود.
خب پاسخ ها:
1- ایشان تا بعث پیامبرای را قبول داشتند یعنی حداقل مسلمان هستند. درسته؟
2- تفاوت بین امام و ولی نیست اما بین نبی و ولی هست.
3- پیامبر دقیقا بع معنای دقیق کلمه همان پیام رسان است ولی خب لفظ پیام رسان شاد در عرف ما آنچنان عظمتی نداشته باشد ولی زمانی که شما به گیرنده و فرستنده این نامه توجه کنید نامه رسان این جا هم خیلی عظمت پیدا میکند.
4- پیامبر اسلام صد در صد واسطه فیض بودند ولی نه به واسطه رسالتشان بلکه به خاطر امامتشان. (کمی دقت شود)
5- حضرت ابراهیم ابتدا پیامبر بودند و با گذراندن انواع و اقسام آزمایشات بلاخره در اواخر عمرشان به درجه رفیع امامت دست پیدا کردند... همین یک امر نشان از برتری نقش امام بر پیامبر در هستی دارد.
این مباحث هم بسیار مشخص و مستند است و اختصاصی هم به مذهب شیعه ندارد. یا علی مدد.
بسم الله
.
.
طی صحبتی که با سید ابراهیم داشتم مشخص شد که حرفهای بنده غلط نبوده در مورد عقل ما......
فقط نکته اینجاست که منظور بنده عقل ماست که خطا دارد......
اما منظور سید عقل کل جهان هستی (حقیقت عقل) که خطا ندارد.......
.
ضمنا پیشنهاد میشه که خود ایشون بیان در تالار و در بحث شرکت کنن.......چرا که در نقل قول اشکال زیاد پیش میاد....
نقل قول:و لعصر،ان الانسان لفی خسر..
الی الذین امنو و عملو الصالحات ....
بجز کسانی که ایمان اورده و عمل صالح انجام دهند
معمولا این قسمت دیده نمیشه ...
خیر،ایشون مسلمان نیستند اما پیامبران رو قبول دارند چون معتقد هستند که واسطه شناخت خداوند پیامبران بودند.
یعنی شما می فرمایید که پیامبر اسلام به مرتبه امامت هم رسیدند؟؟؟پیامبر قبل از اسلام دینی به عنوان حنیف یعنی یکتا پرست داشتند که بعد مسلمان شدند.بر چه اساس و مدرکی میگویید که پیامبر اسلام امام هم بودند؟
ضمنا،حضرت ابراهیم به امامت نرسیدند بلکه به مقام ولی معصوم نایل شدند.
قرآن كريم اين حقيقت را به صراحت و وضوح بيان مىكند كه حضرت ابراهيمعليه السلام پس از آزمايشها و امتحانهاى فراوان و متعدد به مقام امامت برگزيده شد:
«و اذا ابتلى ابراهيم ربّه بكلمات فاتمّهنّ قالعلامه طباطبائى مفسّر الميزان بر اين باور است كه امامت در آيه ياد شده به معناى هدايت باطنى انسانهاست. بر پايه اين ديدگاه حضرت ابراهيمعليه السلام تا قبل از جعل امامت تنهاهدايت گر و راهنماى انسانها بر اساس شريعت و دين بود، امّا پس از آن، جلودار جانها و دلهاى انسانها به سوى حق و مقامات معنوى گرديد كه با تصرف تكوينى آنها رابه مقامات شايستهشان مىرساند انّى جاعلك للنّاس اماماً. قال و من ذرّيّتى قال لا ينال عهدى الظالمين.» (بقره/ 124)
کمی با دقت بیشتر و رجوع به قران کریم مشخص می شود خیلی چیزها...
درضمن من هم با اینکه اون دوستمون خودشون متسقیم بیایند در تالار موافقم.
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۲)seiied نوشته است: [ -> ]بله عدالت جان حتما پاسخ شما رو به ایشون تذکر می دم.
اما جنابعالی به قوم لوط اشاره کردید در حالی که پیامبر و منجی داشتند اما به راه راست هدایت نشدند.نمونه های دیگر ثمود و عاد و... پس چگونه می توان بر قوم و ملتی از خود انسان ها منجی تعیین کرد که امکان دارد در بشارت خود نا کام شود؟؟؟
این سوال من نیست بلکه شبهه ایشون بود.
به نام خدا
این آزمایش الهی است برای جدایی حق از باطل در واقع خداوند پیامبران را بر این اقوام فاسد فرستادند تا در جهنم دیگر ادعایی نداشته باشند که بی خبر بودیم و غیره در واقع بهشت رایگان به دست نمیآید ولی جهنم کاملا رایگان است. برای رفتن به بهشت باید سختیها کشید و کلی نفس اماره را مغلوب کرد و در واقع باید یک جهاد اکبری کرد که کار هر کسی نیست مثل کنکور. آیا در کنکور شخصی که نمیداند هم مجاز است که قبول شود یا فقط افرادی که زحمت کشیده اند قبول میشوند؟؟؟؟ اتفاقا اگر دقت کنید اکثر پیامبران خدا بر اقوامی مبعوث شدند که فساد عمیقی در آنها وجود داشته و این فقط بخاطره اتمام حجت خداوند و درس گرفتن انسانهای با ایمان و عبرت کفار و توبه آنها بوده است. به نظر شما چرا امام زمان در دورانی ظهور میکنند که دنیا پر از فساد و ظلم و جور است با کمی تفکر متوجه جواب میشوید که برای نابودی کافران و برای اینکه با آنها اتمام حجت شود که یا مومن و مسلمان شوید یا هلاک شوید و به جهنم ساخته خودتان وارد شوید میدانید چرا تا کنون امام ظهور نکرده اند به نظر من یک دلیل آن وجود انسانهای با ایمان زیاد در دنیا میباشد که البته متاسفانه هر روز از تعداد آنها کمتر میشود طوری که اکنون با وجود اینترنت و ماهواره حفظ ایمان واقعا سخت شده و به نظر من یکی از دلایلی که به ظهور نزدیکیم همین بی ایمانی و زیاد شدن کفر و گناه میباشد چون همیشه خداوند قادر در زمانی که کفر و فساد در میان انسانها زیاد شده فرستاده خود را مبعوث میکنند.
الان کمی درکت میکنم . با یکی دارم بحث میکنم هرجی میگم نمیفهمه ...
میگم دلیل علمی چجوری ممکنه ؟؟؟ میگه شما از کتابتون چیا میکشین بیرون ..........
خدا چشم و گوش و عقل ادم رو مهر و کور نکنه ........ که ادم بدبخت میشه......
بسم الله الرحمن الرحیم
عدالت :میدانید چرا تا کنون امام ظهور نکرده اند به نظر من یک دلیل آن وجود انسانهای با ایمان زیاد در دنیا میباشد
بنده با نظر شما کاملا مخالفم.زیاد شدن ظلم از نشانه های ظهور است اما این زیاد شدن ظلم به معنای زیاد شدن ظالم نیست.شما هم حرف عده ای رو میزنید که می گویند ما می خواهیم گناه کنیم تا امام زمان ظهور کند...
من فکر کنم کمی بحث به حاشیه رفت.... سید جان پاسخ حقیر را خواندید؟؟؟