شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اگر دقت کرده باشین مدتی است بعضی واژه های خاص در جوامعه مجازی اعم از فیس بوک کلوپ یا حتی در همین اس ام اس های ما به شکل خاصی استفاده میشوند.مانند به ابولفزل به غران به صید علی و ...
دوست دارم تبادل نظری داشته باشیم و که دلیل و هدف این افراد برای به کار بردن این شکل واژه ها چیست ؟
از بی خبری و بی دینی ماست همین
سلام
انگلیسی درسته زبان پیچیده ای هستش ولی از هر کلمه فقط یه نوع هستش ولی با این وجود باز دولت مردان انگلیسی در نامه هایی که به هم رد و بدل می کنن غلط املایی دارن ما هم خداروشکر در دستور زبان هم شورشو در آوردیم و از هر کلمه چند نوع داریم پس باید انتظار غلط های املایی بیشتری رو داشته باشیم
بسم الله الرحمن الرحیم.
در قرآن ذکر شده که یهودیان در تحریف کلمات بسیار استادانه عمل می کنند.(یحرفون الکلمه المواضعه)
همه جا هم خودشون رو نشون دادند و بنده فکر نمی کنم که بی تأثیر از تفکرات یهود و به خصوص صهونیسم باشه.
روی چه چیزهایی هم دست گذاشتند.ابوالفضل.قرآن.سیدعلی....واقعا توی کارشون واردن
آره منم تو فیسبوک زیاد دیدم اونایی که از فارسی استفاده میکنن این کلماتو اینجوری مینویسن یه چند بار خواستم اینجا ازتون بپرسم
از دوستام که استفاده میکنن میپرسم که دلیلشون چیه
در ضمن واژه آقا رو به صورت آغا را عاقا مینویسن بعدش کلماتی مثل قرآن ( اینو تو چند تا پیج (صفحه) رواج دادن به همه سرایت کرد که به صورت غرعان مینویسن) ...
خب دیگه اثرات فیسبوکه 
منم خدایی دارم تحت تاثیر قرار میگیرم (که گرفتم)
سلام.البته استفاده از واژه آغا یه مقدار مورد داره که شاید توضیحش صحیح نباشه و احتمالا شیطنتی پشت این ماجرا وجود داره.
تفاوت آقا و آغا : آغا برای مردانی به کار میرود که از لحاظ آلت تناسلی دچار مشکل هستند.مانند خواجه...
از دوستان به دلیل این مطلب عذر خواهی می کنم.فقط جهت اطلاع و آگاهی ذکر کردم تا در برخورد با این افراد که کلمات را تحریف و به اشخاص توهین می کنند با آگاهی برخورد نمایید.
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۵)seiied نوشته است: [ -> ]سلام.البته استفاده از واژه آغا یه مقدار مورد داره که شاید توضیحش صحیح نباشه و احتمالا شیطنتی پشت این ماجرا وجود داره.
تفاوت آقا و آغا : آغا برای مردانی به کار میرود که از لحاظ آلت تناسلی دچار مشکل هستند.مانند خواجه...
از دوستان به دلیل این مطلب عذر خواهی می کنم.فقط جهت اطلاع و آگاهی ذکر کردم تا در برخورد با این افراد که کلمات را تحریف و به اشخاص توهین می کنند با آگاهی برخورد نمایید.
اینو میدونستم کلا هر چی شینطنت هستش از پیج ها نشئت میگیره
فکر نمیکنم زیاد چیز مهمی باشه مهم اینه که منظور رو برسونی و بیشتر در مواقع طنز به کار میره
مثلا خیلی قسم خوردن خوبه؟؟؟ کلا چه کلمه رو درست بنویسی یا غلط قسم خوردن مکروهه و کار پسندیده ای نیست اما یه جورایی به لفظ عادی ما تبدیل شده!!!
مثلا یه حرف میزنی و آخرش میگی والا حتی اگه درست نباشه حرفت (اینو من خودم عادت دارم )
یا بخدا و به قرآن و اینا خوب لفظه ولی یه سری از افراد هستن که اعتقاد مذهبی ندارن یا نمیخوان قسم مذهبی بخورن فقظ صرفا برای استفاده از لفظ کلمه رو بکار میبرن
در مورد آقا هم که مد شده حالا منظور هر چی باشه وقتی میگی آغا معلومه دیگه کی رو داری میگی
من فکر میکنم گیر دادن فقط تعصب بی جاست

آیا تهاجم فرهنگی که فیسبوک داره انجام میده در سی و چهار سال گذشته بی نظیر نیست؟
و آیا کسانی که بدون بصیرت و آگاهی (خیلی ببخشید) مثل چهارپایی که دنبال گله راه میوفتد به هر طرفی که نفرات جلویی رفتند میرود ، مقصر نیستند؟ به این خوب فکر کنید.
یا علی (علیه السلام)