۱۴/آذر/۹۱, ۱۹:۳۵
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»---
زیارت امام زمان عجّل الله فرجه
در حرم امام رضا علیه السلام
[b]اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا خَلیفَةَ الرّّحمانِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا شَریکَ القّرآنِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قاطِعَ البّرهانِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا إمامَ الإِنسِ وَ الجآنِّ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ و عَلی آبائِکَ الطَّیِّبینَ
وَ أَجدادِکَ الطّاهِرینَ المَعصومینَ
وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ .
(صحیفه ی مهدیّه ، بخش یازده ، شماره ی 8)
(پشت برگه)
بسم ربّ القآئم
[b] دین من مذهب من مکتب من ذکر فرج
همه جا و همه دم بر لب من ذکر فرج
در مشهد مقدّس ، مرد بزرگواری به نام آقای « مولوی قندهاری » داشتیم که از وکلای مرحوم آیت الله اصفهانی بود .
در غالب تشرّفات خود به مشهد مقدّس ، به خدمتشان مشرّف می شدیم و از محضرشان مستفیض می گشتیم .
غالباً به ما توصیه می کرد که :
« هر وقت به حرم مشرّف می شوید ، در حرم مطهّر فقط برای فرج مولا دعا کنید و چیزی از حوائج خود را بر زبان نیآورید ؛ هنگامی که از حرم بیرون آمدید ، به خدمت شیخ حرّ عاملی - رحمة الله علیه - مشرّف شوید و حوائج خود را از ایشان بگیرید . »
(شیخ حرّ عاملی صاحب کتاب گرانسنگ « وسائل الشّیعه » در صحن مطهّر ، بقعه و ضریح دارد و از محدّثان بزرگ شیعه می باشد .)
نکته ی مهم در توصیه ی مرحوم آقای مولوی قندهاری این است که حوائج شما هر چه باشد ، افرادی چون شیخ حرّ عاملی می توانند آن را برآورده کنند ، و لذا قدر موقف را بدانید و وقت خود را در حرم مطهّر برای این مسئله هزینه نکنید .
در حرم مطهّر فقط برای تعجیل در أمر فرج دعا کنید که حاجت مشترک همه ی انسان ها می باشد که اگر این حاجت برآورده بشود ، دیگر حاجتی باقی نخواهد بود و اگر این حاجت برآورده نشود ، برآورده شدن دیگر حوائج مشکلی را نخواهد گشود .
از این رهگذر ، بر همه ی ما فرض است که در رأس همه ی حوائج خود ، برای فرج مولا دعا کنیم که فرج ما نیز در آن نهفته است .
(حجّت الاسلام علی اکبر مهدی پور ؛ کتاب « تنها ره رهایی » صفحه ی 39)
آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني
زمان : شنبه ها ساعت 9 شب
تلفن پاسخگو : 09153059557
« اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »