شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله النور
خوشا به سعادتتون.
به آقا امام حسین علیه السلام بفرمایید از قول بنده:
آقا.....................
بطلبی،نطلبی عاشقتم ولی
تو که آخر گره رو باز می کنی
پس چرا امروز و فردا میکنی؟
بسم الله الرحمن الرحیم
تشکر انشالله نصیب شما هم بشه.
دقیقا همین مطلبی رو که فرمودید خدمت ایشون عارض می شم
السلام علی الحسین و علی علیی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
خدا زیارتت رو قبول کنه
دعا کن من هم لیاقت پیدا کنم
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
متشکر.من که دستم به جایی بند نیست ان شالله که خود آقا امام زمان (علیه السلام) واسه زیارت پدرش برای جنابعالی دعا کنند.
برادرا و خواهرا یه آرزو دارم میشه واسم دعا کنید آرزوم برآورده شه.

بفرمایید.
همه اینجا دست به دعای خیر دارن.
شما دعا کن ما آمین بگیم.
اولش یه صلوات و دعا واسه ظهور فراموش نشه
آخه نمیتونم بگم فقط شما دعا کنین خیلی به خاطرش ناراحتم دعا کنین حل شه
سلام. خوشا به حالتون
اگه ممکنه از طرف من بگید آقا یه روزی هم ما رو دعوت کن بیایم پا بوس که تا خودت نخوای نمیشه.
بگید آقا منو به کاری که مقصودمه برسونه.
بگید راه گناه رو بر ما ببنده.
یا علی
خوش به حالت سید جان....
من با اینکه کل فامیل مادریم از عربهای نجف اشرف هستند و دائم در رفت وآمد هستند هنوز برام میسر نشده که برم.... دیگه بی لیاقتی که شاخ و دم نداره... همینه.
ولی به آقا بگید این جا ابراهیمی هست که ...... نمی دونم چی بگم...خودش بهتر میدونه.
فقط سید جان امام را قسم بده به بغض رباب ، به گلوی خشک علی اصغر و لبان خشک تر علی اکبر، به اشک خجلت عباس و به اشکهای سکینه، امام را قسم بده به بهت فرزندان ترسیده اش در صحرای نامردمان کوفه، به صبوری ام المصائب و به آن فریادی که در قتلگاه شنید که بنیه....
ایشان را به خودش قسم بده که او دعاکند برای فرج فرزند غریبش....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقا سید
انقدر درد و دل با آقا امام حسین دارم و حرف دارم که اگر بخوام همشونو بگم فقط یک روز باید بروید و صحبتهای این بنده حقیر رو بگید
اولا انشاالله که زیارتتون مقبول حق باشه و عاقبت بخیر بشید
واما حرفها و دعاهایم عاشقانه امام حسین رو دوست دارم و از بچگی با سر در تمامی مجالس برای امام حسین رفتم و دیوانه وار زیارت عاشورا را دوست دارم و همش طرح میذارم که با دوستام گروهی و دسته جمعی بخونیم به عشق آقا امام حسین
اولین دعام مثل همیشه دعاتعجیل در فرج آقاامام زمان و سلامتیشونه و دومیش اینکه آقا امام حسین انشاالله شفاعت همه مون رو بکنه و سوم اینکه دیگه گناه نکنم و بتونم در جهاد اکبر پیروز شم چهارم عاشق به تمام معنای شهادتم انشالله قسمتم بشه پنجم تا جایی که توان دارم آقا امام حسین کمک کنه به بندگان خدا خدمت کنم و شکر گزار نعمتهای خدا باشم
ششم عاقبت بخیری و آمرزش پدر و مادرم و خانواده ام و دوستانم و همه اونهایی که بهم التماس دعا گفتند
هفتم انشاالله قسمتم بشه بیام کربلا و برای همه ی دوستان حضوری دعا کنم
البته این دعاها جز دعای اول به ترتیب نیست
التماس دعا