تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر کس خواست بمیرد باید ده تحفه با خود ببرد...!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مردى خدمت پيغمبر «صلّى اللّه عليه و آله و سلّم» رسيده عرض كرد: اجازه مى‏فرماييد من آرزوى مرگ كنم؟
فرمود: مرگ چاره ندارد اما مسافرت درازى است كه هر كس خواست برود بايد ده تحفه با خود ببرد،
پرسيد:چه تحفه‏اى؟
فرمود: براى عزرائيل، قبر، نكير و منكر، ميزان، پل صراط، دربان دوزخ، دربان بهشت، پيغمبر «صلّى اللّه عليه و آله و سلّم»، و خداوند متعال؛
براى عزرائيل چهار چيز: رضايت حقداران، قضاى نمازها، اشتياق به خدا، و آرزوى مرگ؛
براى قبر هم چهار چيز: ترك سخن‏چينى، استبراى از بول (توجه به نجس و پاکی)، تلاوت قرآن، و نماز شب؛
براى نكير و منكر هم چهار چيز: راستگويى، ترك غيبت، حقگويى، و فروتنى براى همه؛
براى ميزان نيز چهار چيز: فرو خوردن خشم، تقواى راستين، رفتن به جماعتها، و دعوت مردم به كارهاى خير؛
براى صراط هم چهار چيز: اخلاص، خوش خوئى، ذكر زياد، و تحمل آزار ديگران؛
براى دربان دوزخ هم چهار چيز: گريه از ترس خدا، صدقه‏ى مخفى، ترك گناه، و خوشرفتارى با پدر و مادر؛
براى دربان بهشت نيز چهار چيز: صبر در ناملايمات، شكر نعمت، صرف مال در راه خدا، و رعايت امانت در مال وقف؛
براى پيغمبر «صلّى اللّه عليه و آله و سلّم» هم چهار چيز: دوستى آنجناب، پيروى از سنت او، محبت اهلبيتش، و عفت زبان؛
براى‏ جبرئيل هم چهار چيز: كم خورى، كم خوابى و ادامه‏ى شكر (چهارمين سقط شده)؛
براى خداوند متعال هم چهار چيز: امر به معروف، نهى از منكر، خيرخواهى براى مردم، و مهربانى با همه.

نصايح، ص: 303
فصل اول حديثهايى از پيغمبر«صلى الله عليه و آله و سلم»

دوستان

این حدیث بسیار بسیار عمیق و پر نکته است

امید که توفیق شود مقادیری روی نکات بسیار مهم آن سخن گوییم با هم

بسیار به این حدیث بیاندیشید و فکر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دلیل داره که چرا به طور مثال برای عزرائیل باید اشتیاق به خدا را فراهم کرد و...

خلاصه حدیث بسیار ارزشمند و بینش زایی است
بسم الله
سلام
فک کنم بهتره از خدا بخوایم حالا حالاها آرزوی مرگ و زمانش رو از سرمون دور کنه ...!!!!!!!
خواستم یادداشتش کنم دیدم همه چی هست تقریبا! اینطوری دست پر باشیم که انشاءالله حتما رو دامن امام زمانمون جون خواهیم داد ...........
بازم خدار ا شکر ۲ تاش رو داشتیم . اونم اهدایی از طرف خودشون بوده !

اقلا محبت اهل بیت رو داریم بقیه هم خدا کریمه!
نکته ی بی اندازه مهم
تا قبل از قیامت ، یعنی پس از مرگ و در عالم برزخ از شفاعت خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بر طبق روایات خود اهل بیت!
ما هستیم و اعمالمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس به سه مورد اول
یعنی هنگام مواجه با عزرائیل، نکیر منکر و قبر به شدت دقت کنید
یه مروری بکنیم این موارد رو:
(۲۰/خرداد/۹۱ ۹:۰۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]براى عزرائيل چهار چيز: رضايت حقداران، قضاى نمازها، اشتياق به خدا، و آرزوى مرگ؛
براى قبر هم چهار چيز: ترك سخن‏چينى، استبراى از بول (توجه به نجس و پاکی)، تلاوت قرآن، و نماز شب؛
براى نكير و منكر هم چهار چيز: راستگويى، ترك غيبت، حقگويى، و فروتنى براى همه؛

حق الناس و نماز قضا اگه باشه و اشتیاق به خدا اگه نباشه جون دادن به عزرائیل مثل....Big GrinSadSadSad پناه بر خدا از سختی جان کندن!

توی قبر که رفتیم اگه اهل سخن چینی باشیم و به نجس و پاکی بی اهمیت باشیم واهل تلاوت قرآن نباشیم و نماز شب خوان نباشیم اوضاع خیلی خراب است
فقط آثار نماز شب رو بگم در قبر خدمت دوستان :
1- موجب زوال وحشت قبر است
2- باعث وجود نور و چراغی در تاریکی قبر است
3- انیس و مونس تنهایی قبر است
4- فرش در قبر است
و..... (منبع: داستانهای شگفت انگیزی از نماز شب تألیف حیدر قنبری عنوان 75 اثر نماز شب بر طبق آیات و روایات)

و اما در مواجه با نکیر منکر هم اگه اهل صدق و صداقت و راستگویی در دنیا نباشیم نمیتونیم جوابگوی سوالات باشیم!!!!!!
دروغگو در دنیا نمیتونه جواب نکیر و منکر رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم متکبر و مغرور هم یه حال اساسی برادران نکیر و منکر بهش میدن گویا توی قبر!!!!!!!!!
و امان از اهل غیبت که میگن نکیر و منکر باهاش....

یه حساب سر انگشتی بکنید:
بیشتر مشکلات در هنگام جان دادن و در عالم برزخ ناشی از تقریباً سه چیز است
یک حق الناس، دو نماز واجب، و سه این زبان !!!!!!!!!!!!(غیبت و سخن چینی و ... که خودش مقدمه ی حق الناس است یه جورایی)
و عمده چیزی که نجات دهنده ی ما در برزخ هست و کمک هست برای ما یکی محبت خداوند است یکی اهل قرآن بودن است و یکی هم نماز شب خوان بودن و یکی هم صداقت در گفتار و عمل است که میتونه خیلی به داد آدم برسه توی برزخ!!
باز تکرار میکنم رفقا
این حدیث حدیث بسیار بسیار بینش زایی است
تا بعد إن شاء الله
بسم الله الرحمن الرحیم

تاپیک رو که میخوندم یاد این بخش از زیارت آل یاسین افتادم:

و ان الموت حق و ان ناکرا و نکیرا حق و اشهد ان النشر حق و البعث حق و ان الصراط حق و المرصاد حق و المیزان حق و الحشر حق و الحساب حق و الجنة و النار حق و الوعد و الوعید بهما حق

یا مولای شقی من خالفکم و سعد من اطاعکم...

پناه می برم به خدا از اون زمانی که حقمو میذارن کف دستم...
بسم الله
سلام
فک کنم یه حدیث از امام صادق علیه السلام بود که شنیدم:
فرمودند ما در روز قیامت شمارو شفاعت میکنیم، بیشتر نگرانی از اتفاقاتیه که تا روز قیامت به خاطر عقوبت اعمالتون گریبانتون رو میگیره .......
بسم الله الرحمن الرحیم
توو فراز18 و19 دعای سوم صحیفه سجادیه که کل این دعا درمورد فرشته هاست امام سجاد(علیه السلام) می فرمایند:
ملک الموت و یارانش نکیر و منکر و رومان
میگن رومان فرشته ایه که ماموره قبل از نکیر و منکر در قبر حاضر میشه و صاحی قیر رو امتحان میکنه تا ببینه نیکوکار بوده یا نه که اگر بوده باشه نکیر و منکر رو آگاه می کنه که موقع سوال از اون فرد با اون بنرمی رفتار کنند و اگر بدکار بود ...!؟!؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این دوستمان نوشته در
(A)فضايلي غیر قابل انکار و بی نظیر برای مولا علی که هر شیعه باید بداند*$ پست 126
نقل قول:
N.Mahdavian

خوش به حال شیعیان امیرالمومنین علی(علیه السلام)!

روزى پيغمبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بسيار شاد و خرّم بر اميرالمؤمنين علی(علیه السلام) وارد شد.

على(علیه السلام) عرض كرد يا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هيچگاه نديده بودم مانند امروز شاد و خرّم باشيد.

پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: آمده ام تو را بشارت دهم. يا على! اکنون جبرئيل بر من نازل شد، گفت: خداوند سلامت مى رساند و مى گويد على را بشارت بده: شيعيان مطيع و عاصيش اهل بهشتند.

همين كه على (علیه السلام) اين سخن را شنيد به سجده افتاد، آنگاه دست به سوى آسمان دراز نمود و عرض كرد: پروردگارا! گواه باش بر من، كه نيمى از حسنات خود را به شيعيانم بخشيدم.

امام حسن (علیه السلام) نيز همين كار را كرد. امام حسين (علیه السلام) هم گفت: خدايا گواه باش من هم نصف حسنات خود را به شيعيان پدرم بخشيدم.

پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شما از من سخاوتمندتر نيستيد. من نيز نيمى از حسنات خود را به شيعيان على بخشيدم.

خداوند خطاب كرد: كَرَم شما از من بيشتر نيست، من تمام گناهان شيعيان على را بخشيدم و آمرزيدم.

منابع: روضات الجنات، ص 591

اینا هم میره برای بعد از قیامت یا ابالفضل(علیه السلام)
خدا رحم کنه به غیر شیعیان
بعد به ماها
باز جای شکر باقی هست میتونیم با سعی و تلاش شیعه مطیع حضرت علی(علیه السلام) باشیم
توبه باید کرد
از نو بنیانی گزاشت
صلوات
یا الله
هشدار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قول الصادق (عليه السلام): «و اللّه ما أخاف‏ عليكم‏ إلا البرزخ‏، فأما إذا صار الأمر إلينا، فنحن أولى بكم»
امام صادق علیه السلام:
به خدا سوگند از تنها چیزی که از آن بر شما می ترسم، برزخ است، چرا که در روز قیامت که گشایش کارتان به دست ماست، خود شفاعت شما را می کنیم.
بحرانى، سيد هاشم بن سليمان، البرهان في تفسير القرآن، 5جلد، مؤسسه بعثه - قم، چاپ: اول، 1374 ش

.

در برزخ فقط ما هستیم و اعمال خودمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شفاعتی در کار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹)mohammad reza نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این دوستمان نوشته در
(A)فضايلي غیر قابل انکار و بی نظیر برای مولا علی که هر شیعه باید بداند*$ پست 126
نقل قول:
N.Mahdavian

خوش به حال شیعیان امیرالمومنین علی(علیه السلام)!

روزى پيغمبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بسيار شاد و خرّم بر اميرالمؤمنين علی(علیه السلام) وارد شد.

على(علیه السلام) عرض كرد يا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هيچگاه نديده بودم مانند امروز شاد و خرّم باشيد.

پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: آمده ام تو را بشارت دهم. يا على! اکنون جبرئيل بر من نازل شد، گفت: خداوند سلامت مى رساند و مى گويد على را بشارت بده: شيعيان مطيع و عاصيش اهل بهشتند.

همين كه على (علیه السلام) اين سخن را شنيد به سجده افتاد، آنگاه دست به سوى آسمان دراز نمود و عرض كرد: پروردگارا! گواه باش بر من، كه نيمى از حسنات خود را به شيعيانم بخشيدم.

امام حسن (علیه السلام) نيز همين كار را كرد. امام حسين (علیه السلام) هم گفت: خدايا گواه باش من هم نصف حسنات خود را به شيعيان پدرم بخشيدم.

پيغمبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شما از من سخاوتمندتر نيستيد. من نيز نيمى از حسنات خود را به شيعيان على بخشيدم.

خداوند خطاب كرد: كَرَم شما از من بيشتر نيست، من تمام گناهان شيعيان على را بخشيدم و آمرزيدم.

منابع: روضات الجنات، ص 591

اینا هم میره برای بعد از قیامت یا ابالفضل(علیه السلام)
خدا رحم کنه به غیر شیعیان
بعد به ماها
باز جای شکر باقی هست میتونیم با سعی و تلاش شیعه مطیع حضرت علی(علیه السلام) باشیم
توبه باید کرد
از نو بنیانی گزاشت
صلوات
یا الله

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ما نمی تونیم ادعا کنیم شیعه هستیم ، محب اهل بیت هستیم، درست
اما لازمه شیعه بودن تلاش جدی در شبیه کردن اعمالمون به ائمه هست که درین صورت به خودی خود اون 10 تا عمل لازم واسه قبر برامون جور میشه!
یا حق
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع