شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۷)حسن.س. نوشته است: [ -> ]
آن صیحه ای که از علایم حتمیه ی است فریاد جبرئیل(علیه السلام) در معرفی گروه حق است و همانطور که جناب وحید 110 عزیز فرمودند در23 رمضان است که بعد از آن شیطان فریادی در مخالفت با آن بلند می کند.
اما آنچه که در 15 رمضان گفته شد آنطوری که از روایات بر می آید حاصل برخورد شی ای آسمانی به زمین است(احتمالا در شرق) و روایات آن از مورد قبلی که گفتم بسیار ضعیف تر است و از علائم حتمیه نیست.
پس یکی از پنج علامت حتمیه همان مورد اول است.(فریاد جبرئیل(علیه السلام) در 23 رمضان)اشتباه نشود.
قوله تعالى:
إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّماءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْناقُهُمْ لَها خاضِعِينَ [4]
7872/ [1]- محمد بن يعقوب: عن محمد بن يحيى، عن أحمد بن محمد بن عيسى، عن علي بن الحكم، عن أبي أيوب الخزاز، عن عمر بن حنظلة، قال: سمعت أبا عبد الله (عليه السلام)، يقول: «خمس علامات قبل قيام القائم (عليه السلام): الصيحة، و السفياني، و الخسف، و قتل النفس الزكية، و اليماني».
4- الغيبة: 260/ 19.
در ذیل این آیه ی شریفه:
[b]آيا اين آيه را نشنيدهاى كه خدا در قرآن ميفرمايد:
إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّماءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْناقُهُمْ لَها خاضِعِينَ (شعراء-4)
(اگر بخواهيم معجزهاى بزرگ از آسمان بر آنان نازل مىكنيم كه فروتنانه و بىاختيار در برابرش گردن نهند،
حضرت اباعبد الله علیه السلام می فرمایند: پنج علامت قبل از قیام قائم رخ خواهد داد
صیحه آسمانی ، خروج سفیانی، خسف (فرورفتن سپاه سفیانی در زمین)، قتل نفس زکیه و خروج یمانی
حالا دیگه من چیز خاصی بلد نیستم
فقط حدیث رو تقدیم کردم
و مجدداً تأکید میکنم:
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک نکته ی فوق مهم:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما تقوا پیشه کنیم
مضطر باشیم به درگاه خدا
توسل واقعی داشته باشیم به 14 معصوم
ظلم هم نکینم
حق الناس هم به گردن نداشته باشیم
إن شاء الله جزو هدایت یافته گانیم که خدا از هدایت دریغ ندارد!!!!!
شروط بالا نباشد، علامه ی دهر و حافظ تمام علائم ظهور هم باشیم هیچ بعید نیست که....
اون احادیث مربوط به ندای جبرئیل و ندای دوم که برای ابلیس هست رو هم بنده دیده ام...
باز تأکید میکنم
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک نکته ی فوق مهم:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما تقوا پیشه کنیم
مضطر باشیم به درگاه خدا
توسل واقعی داشته باشیم به 14 معصوم
ظلم هم نکینم
حق الناس هم به گردن نداشته باشیم
إن شاء الله جزو هدایت یافته گانیم که خدا از هدایت دریغ ندارد!!!!!
شروط بالا نباشد، علامه ی دهر و حافظ تمام علائم ظهور هم باشیم هیچ بعید نیست که....
یک تأکید دیگر هم دارم
که تأکید من نیست
تأکید رسول الله است:
(۲۱/خرداد/۹۱ ۸:۳۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]رسول خدا صلوات الله علیه :... زمانی که صیحه ی آسمانی را احساس نمودید به سجده افتید و عرضه بدارید
(سبحان القدوس ربّنا القدوس) که هر کس این کار را انجام دهد نجات پیدا میکند...
[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام)
این حقیر درباره زمان آورده شده در احادیث سخنی ندارم ،
تنها سخن آقا سَیّد این است که زمان بسیار اندک است و
کسی که کمی در اخبار و احادیث مطالعه کرده باشد و علی الخصوص
نزد اساتید تلمذ نموده باشد و کمی هم خوب اندیش باشد و
خود را بخداوند تبارک و تعالی نزدیک کرده باشد ،
بخوبی درک مینماید که
زمان بسیار نزدیک است .
حال این واقعه در سال 1433 قمری ، ان شاءالله ، روی دهد و چه در سالهای دیگر ،
باید آقاسَیّد و تمامی یاران خدایی بدانند که
زمان برای خدایی شدن بسیار اندک است
و کوله بار خود را باید بربندیم و آماده صعود شویم .
فکر کنیم که زمان مرگمان را بهمان گفته اند ، چه میکنیم ؟؟؟
بدنبال مال جمع کردنیم ؟
بدنبال مطامع دنیوییم ؟
بدنبال نداشته های این دنیایی هستیم ؟
یا نه
سر و سامانی به معنویات ، نماز و روزه و اعمالمان می دهیم ،
حلالیت طلبی میکنیم و آنچه که داریم در راه رضای حق انفاق و صدقه میدهیم ،
و با تمام وجودمان بدنبال حقیقت هستیم ،
وجز اطاعت و عبودیت حضرت حق ، مگر حقیقتی وجود دارد ؟
و جز حب اهل بیت (صلوات الله علیهم اجمعین) حقیقت دیگری سراغ داریم ؟
و جز جلب رضای حضرت باری تعالی هدف دیگری مگر هست که به آن برسیم ؟
بقول حضرت آیت الله بهجت :
انسان باید در این مسیر انسانیت و کسب معارف ، اهل مراقبه باشد و تا به مراقبه نرسد فایده ندارد.
و این مراقبه جز این نیست که هر روز ، که نه ، هر ساعت بازبینی نماییم و مراقب زبان و گوش و چشممان باشیم که هر چه می رسد از همین ناحیه است .
و در پایان قول دیگر از این مرد خدایی :
ای کاش مفهمیدیم که چاره کار ما در یک چیز منحصر است و آن این است که تکلیف الهی را تشخیص بدهیم و بدانیم که چه کار باید بکنیم و چه کار را نباید بکنیم .
دعا در حق یکدیگر فراموش نشود . که بسیار رهگشاست .
السلام علیکِ یا زینب کبری (سلام الله علیها)
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
راستی
یک ندای آسمانی هم داریم
که متفاوت است با صیحه
ندا را منادی در میدهد
که بر طبق روایات منادی جبرئیل است و میگوید حق با علی و شیعیان اوست
و بعد ابلیس در پایان روز ندا میکند که حق با عثمان و شیعیان اوست و کسانی که در قلبشان مرض باشد به شک می افتند
إن هؤلاء العامة يعيرونا، و يقولون لنا: إنكم تزعمون أن مناديا ينادي من السماء باسم صاحب هذا الأمر. و كان متكئا، فغضب و جلس، ثم قال: «لا ترووه عني، و ارووه عن أبي، و لا حرج عليكم في ذلك، أشهد أني قد سمعت أبي (عليه السلام) يقول: و الله إن ذلك في كتاب الله عز و جل لبين، حيث يقول: إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّماءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْناقُهُمْ لَها خاضِعِينَ، فلا يبقى في الأرض يومئذ أحد إلا خضع، و ذلت رقبته لها، فيؤمن أهل الأرض إذا سمعوا الصوت من السماء: ألا إن الحق في علي بن أبي طالب و شيعته- قال- فإذا كان من الغد، صعد إبليس في الهواء، حتى يتوارى عن أهل الأرض، ثم ينادي: ألا إن الحق في عثمان بن عفان و شيعته، فإنه قتل مظلوما، فاطلبوا بدمه- قال- فيثبت الله الذين آمنوا بالقول الثابت على الحق، و هو النداء الأول، و يرتاب يومئذ الذين في قلوبهم مرض، و المرض و الله عداوتنا، فعند ذلك يتبرءون منا، و يتناولونا، فيقولون: إن المنادي الأول سحر من سحر أهل هذا البيت» ثم تلا أبو عبد الله (عليه السلام): وَ إِنْ يَرَوْا آيَةً يُعْرِضُوا وَ يَقُولُوا سِحْرٌ مُسْتَمِرٌّ
باز تکرار میکنیم
اصل قضیه میدانید مثل چیست دوستان من
مثل حضور قلب در نماز است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه کسی میتواند در نماز حضور قلب داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کسی که در طول روز مراقب اعمالش بوده و حواسش بوده که در محضر خداست!!!!!!!!!!!!!!!!
بدون آن مراقبت در طول روز هر قدر هم که زور بزنی موقع نماز حضور قلب بدست نمی آید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حال به همین طریق:
چه کسی از فتنه ها و آزمایش های آخر الزمان در هنگام وقوع در امان میماند؟؟؟؟؟؟؟؟
کسانی که تمام احادیث را خوانده اند؟؟؟؟؟؟
نه مسلماً کسانی که قبل از وقوع این فتنه ها نهایت تلاش خود را در راه بندگی خدا انجام داشته اند و شدیداً متضرع به درگاه خدا و متوسل به اهل بیت بوده اند
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
إن جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا!!!!!!!!!!!!!!
اگر در راه من نهایت تلاش خود را بکنید شما را به راه های خودمان هدایت میکنیم
جاهدوا در حد وسع خود میکنیم
اما اولاً تکیه و امیدمان به عملمان نیست و همواره قصور در عمل نصب العین ماست همانگونه که 14 معصوم همواره خود را مقصر میدانستند در درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و امید به رحمت خدا همواره سرمایه ی راهشان بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد خدا ما را به سبلش راهنمایی میکند
سبل چیست؟
جمع سبیل است
سبیل چیست
در دعای ندبه چه میخوانیم؟
أین السبیل بعد السبیل؟
کجایند امامی بعد از امام دیگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی خدا میفرماید در حد توانتان تلاش کنید در راه من
من شما را به امامتان میرسانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۲۱/خرداد/۹۱ ۸:۳۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
این صیحه و فریاد دیگر چیست؟
رسول خدا صلوات الله علیه جواب دادند: صیحه و فریاد آسمانی در ظهر روز جمعه پانزدهم ماه رمضانی که شب نخست آن شب جمعه باشد خواهد بود.
یه سوال:
اصلا همچین چیزی ممکنه؟
چون اگه قرار باشه شب اول شب جمعه باشه (مثل امسال) روز پانزدهم دیگه جمعه نمیشه. و بالعکس

فرق جمعه شب با شب جمعه چیه عزیز برادر؟
شب جمعه یعنی پنجشنبه شب ولی جمعه شب یعنی جمعه شب دیگه

آره؟
نقل قول: فرق جمعه شب با شب جمعه چیه عزیز برادر؟
شب جمعه ، شب جمعه دیگه
ولی جمعه شب ، شب بعد از روز جمعه یا شب شنبه است
نقل قول:
علی 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
این صیحه و فریاد دیگر چیست؟
رسول خدا صلوات الله علیه جواب دادند: صیحه و فریاد آسمانی در ظهر روز جمعه پانزدهم ماه رمضانی که شب نخست آن شب جمعه باشد خواهد بود.
یه سوال:
اصلا همچین چیزی ممکنه؟
چون اگه قرار باشه شب اول شب جمعه باشه (مثل امسال) روز پانزدهم دیگه جمعه نمیشه. و بالعکس
درست دیگه اخوی اگر ماه رمضان از جمعه شروع بشه تا جمعه دو هفته دیگش میشه 15 روز
.
به نام خدا
به هر حال ما دعا میکنیم که خداوند ظهور را بسیار نزدیک بفرمایند. دنیا را فساد و ظلم و کفر برداشته.
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]
فرق جمعه شب با شب جمعه چیه عزیز برادر؟
شب جمعه یعنی از غروب روز 5 شنبه تا پایان ان. درسته؟
حالا یه نگاهی به تقویم بندازین.پانزدهم میشه ظهر پنج شنبه نه جمعه.
درسته؟
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۸)آقا رضا نوشته است: [ -> ]درست دیگه اخوی اگر ماه رمضان از جمعه شروع بشه تا جمعه دو هفته دیگش میشه 15 روز
.
اگه راه داره کشش نده برادر

اگه راه نداره دوباره چیزی خاصی بنویسی بنویس

یاعلی برادر