۲۱/خرداد/۹۱, ۱۸:۳۷
کلام اول خدا با ما:
يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا وَ يُرْبِي الصَّدَقاتِ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثيمٍ ...(276-بقره)
خداوند، ربا را نابود مىكند و صدقات را افزايش مىدهد! ... (276)
خداوند، ربا را نابود مىكند و صدقات را افزايش مىدهد! ... (276)
خدا میگه : بابا جون به جای وام ربوی که آخرش هم نابودش میکنم صدقه بدید که صدقات شما رو من افزایش میدم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کلام دوم خدا با ما:
وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ يُوَفَّ (بقره -272)
و هر مالى را كه (برای رضای خدا) انفاق كنيد به طور كامل به شما داده خواهد شد(272)
و هر مالى را كه (برای رضای خدا) انفاق كنيد به طور كامل به شما داده خواهد شد(272)
خدا میگه: اصلاً نگران نباشید، من که خدا هستم تضمین میکنم که صدقه در راه من و برای رضای من بدید به طور کامل براتون بر میگردونم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کلام سوم خدا با ما:
مَثَلُ الَّذينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ في كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ يُضاعِفُ لِمَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ (261-بقره)
كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، همانند بذرى هستند كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشه، يكصد دانه باشد و خداوند آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد)، دو يا چند برابر مىكند و خدا (از نظر قدرت و رحمت،) وسيع، و (به همه چيز) داناست. (261)
كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، همانند بذرى هستند كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشه، يكصد دانه باشد و خداوند آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد)، دو يا چند برابر مىكند و خدا (از نظر قدرت و رحمت،) وسيع، و (به همه چيز) داناست. (261)
اینجا دیگه خدا داره میگه: بابا جون نه تنها صدقه رو کامل بهتون برمیگردونم بلکه اگه با نیت خالص و از مال حلال در راه درستش بدید یکی رو میکنم هفت تا بعد میکنم هفتصدتا بعد میکنم 1400 برابر بعد اگه خیلی خالص باشه بیش از 1400 برابر هم بهتون برمیگردونم (حتی توی همین دنیا)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سخن چهارم خدا با ما:
وَمَا لَكُمْ أَلا تُنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ ...( حدید 10)
و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمىكنيد ...(10
و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمىكنيد ...(10
اینجا دیگه خدا میگه: باباجون به جای چسبیدن به مال شبه ناک ربوی که من نابودشم میکنم صدقه و انفاق بدید که من نه تنها کامل بهتون بر میگردونم بلکه بیش از 1400 برابر هم بهتون بر میگردونم
.
.
ببخشیدا خودمونیش میشه :
پس چی کارتون کنم دیگه برای خودتون فایده داره بیچاره ها پس چرا در راه خدا انفاق نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟