۲۴/خرداد/۹۱, ۱۶:۰۳
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)I-CAN نوشته است: [ -> ][quote='علی 110' pid='124483' dateline='1339581969']
من یقین دارم که خدا وجود دارد.چرا که با یک نگاه به جهان هستی به سادگی میتوان خدا را اثبات کرد.منظور من از این سوال که ایا خدا وجود دارد؟یه چیز دیگه بود.منظور من وجود خدا در حادثه ها است نه چیز دیگه ای.
من با حیوانات کاری ندارم .اما از 7 میلیارد کره زمین چقدرشون خدا رو میخوان طرفداران خدا همیشه در اقلیت هستند و اکثریت ادمها سراغ اندیشه الهی نمی روند و جالبتر این که همین موارد در قران هم امده.
در باره جواب اون دوست عزیز باید بگم شما اطلاعات زیادی درباره فریماسون ندارید فریماسونها 6 قرن هست که دنیا را در دست خودشان دارند و یکه تاز میدان هستند به خدا توهین میکنند به مقدسات اهانت میکنند و البته دلیل این اهانتها سکوت رضایت بخش خود خداست.من نیازی به توبه ندارم از چه چیز و به چه کسی باید توبه کنم؟البته دلیل سکوت خدا برایم روشن است چون خدا در این حادثه ها صدمه نمی بیند و البته باید برای ظهور زمینه ای فراهم شود.اینها همه برنامه ریزی شده است برای اسمانیها سخت است ببینند که مردم خوشحال زندگی میکنند.این دنیاییست که خدا به ما اطا کرده دنیایی پر از رنج و عذاب و بدبختی پر از بد و خوب پر از کثافت معلومه این چنین خدایی بعد از مرگ روزگارم را سیاه میکند
اولا یه ایه دیگه از قران هست که میگه:
(( کم من فئه قلیله غلبت فئه کثره ) بقره
چه بسا گروه های اندکی که بر گروه های بسار زیاد پیروز میشوند.
ولی مطمئنا سرانجام این غربت و کمی با ظهور مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ار بین خواهد رفت.
واقعا من میمونم این افکار چه طوری به سراغ بعضی از ما میاد!
خیر عزیز برای اسمانیها سخت نیست اتفاقا خیلی هم راحت است اما این سختی سرانجام دامن انسان را میگیره.
خداوند این دنیارو برای تلاش و عبادت سختی قرار داده و در عوض کسانی که از خدا در دنیا پیروی کنن بهشت در اخرت نصیبشان میشود.
ولی برعکس عده ای که دنیا را برای راحتی و بی خیالی بخواهند حسابشان جداست...
موفق باشید