باسلام، لطفا قبل از خواندن مطلب به طور كامل از پيشداوري پرهيز كنيد.
من به خوبي با عقيده اي كه توده مردم در مورد اعتقادات شيعه در خصوص تناسخ دارند آشنا هستم، ولي با توجه به اين كه به طور تخصصي با مبحث فراروانشناسي برخورد مي كنم با مواردي روبرو مي شوم كه بسيار شبيه يا نزديك به آن چيزي است كه عامه مردم به آن (تناسخ)مي گويند.پژوهش هاي علمي ثبن شده اي در دست است كه نشان مي دهد كودكان 2تا4 سال به گونه اي حيرت آور از زندگي قبلي خود سخن مي گويند و اين اطلاعات در مواردي چنان همراه جزئيات است كه حتي مي توان فردي كه آن كودك ادعا مي كند كه اوست را شناسايي كرد. براي مثال كودكي مالزيايي كه براي نخستين بار به تايلند برده مي شود و كوچه پس كوچه هاي شهري كه مدعي است در آن زندگي مي كرده را با آشنايي كامل معرفي مي كندو....
حال شايد اين موارد و موارد بسيار ديگري كه اگر اين مطلب مورد توجه دوستان علاقمند و كنجكاو قرار گيرد انشاالله در آينده ارائه مي شود،چيزي به غير از (تناسخ)معروفي باشد كه شيعه آن را رد مي كند.اساسا نگارش اين چند خط نيز به همين علت بوده كه شايد ديگر خوانندگان و اعضا اطلاعاتي داشته باشند و اين حقير را هم از گمراهي درآورند. والله اعلم
به نام خدا
تناسخ مربوط به مکتب بودایی و هندوئیسم میباشد و در ادیان توحیدی چیزی به نام تناسخ لااقل به گونهای که این مکاتب میگویند وجود ندارد.
ما پیش از آمدن به این دنیا در عوالم متعدد دیگری بوده ایم که یکی از مهمترین اونها عالم ذر هست
منتها
ریشه ی بافتنی های به اصطلاح علمی در مورد تناسخ چیز دیگری است
شما اگه زیراب معاد رو به هر بهانه ای بزنی (یکیش میتونه تناسخ باشه) فتح بابی میشه برای خیلی چیزهای دیگه...
مثل بافتنی های فروید در باب دلایل معضلات روانی و رابطه ی اون با خودنگهداری و جلوگیری از افراط غریزه ی جنسی
یا بافتنی های داروین و نظریه تکامل
یا بافتنی های به اصطلاح علمی که چند وقت پیش در بوق و کرنا کردند در مورد پیدا کردن یه موجود در عمق اقیانوس که ساختار متابولیسمیش به شکلی هست که هیچ وقت نمیمیره
ببینید دوستان
اساساً یک قائده ی کلی رو در نظر داشته باشید
به خصوص در بافتنی های به اصطلاح علمی و فراعلمی که گهگاه در این دوره ی ما هر ازگاهی میشنوید
قبل از اینکه ببینید کسی چه میگوید
ببینید با فرض پذیرش نظریه یا ادعای اون چه نتایجی حاصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نام خدا
تنها دلیلی که اخیرا برای تایید فرضیه تناسخ مطرح میشود همین خواب مصنوعی بعضی کودکان است که البته همین ادعا نیز معلوم نیست چقدر صحت داشته باشد ولی چیزی که بسیار مشخص است این است که در هیپنوتیزم که نفوس ضعیف مثل کودکان بیشتر تحت تاثیر ان هستند . قوه خیال مثل حالت خواب بسی فعال میشود و همانگونه که هر شب خواب میبینیم و داستانی را مشاهده میکنیم در خواب مصنوعی نیز همین حالت رخ میدهد .
بنده هنوز دلیلی ندیده ام که این تلقینات و مشاهدات ربطی منطقی با تناسخ داشته باشد
دوستان خود میدانند برای اثبات یک فرضیه عقلی و یا تجربی چه مراحلی لازم است . و صرفا با خواب دیدن چند تا بچه نمیتوان چیزی را اثبات کرد !
موفق باشید
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰)پاشابهاري نوشته است: [ -> ]ولي با توجه به اين كه به طور تخصصي با مبحث فراروانشناسي برخورد مي كنم با مواردي روبرو مي شوم كه بسيار شبيه يا نزديك به آن چيزي است كه عامه مردم به آن (تناسخ)مي گويند.
با سلام . تاریخ ارسال شما نشون میده تازه به تالار تشریف آوردید در هرحال خیر مقدم میگم

خیلی خوبه که شما میتونین مدارک مستدل ارائه کنید . البته زمانیکه مدرک شما , خواب کودکان باشه من گله کوچکی به این مقوله دارم.
آیا اگر از کودکی در خواب مغناطیسی سوال شود و او بگوید در مریخ موجود زنده وجود دارد , آیا ناسا قبول میکند ؟
من برام عجیبه که برای حتی وجود چند باکتری در میلیارها کیلومتر آنطرف تر , فضا پیما ارسال میکنند و کلی خرج میکنند و غیره و غیره تا اثبات شود .
اما برای تناسخ که با سرنوشت بشر و زندگی اخروی او , مربوط میشود , فقط خواب کودکان کافیست ؟
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰)پاشابهاري نوشته است: [ -> ]پژوهش هاي علمي ثبن شده اي در دست است كه نشان مي دهد كودكان 2تا4 سال به گونه اي حيرت آور از زندگي قبلي خود سخن مي گويند و اين اطلاعات در مواردي چنان همراه جزئيات است كه حتي مي توان فردي كه آن كودك ادعا مي كند كه اوست را شناسايي كرد. براي مثال كودكي مالزيايي كه براي نخستين بار به تايلند برده مي شود و كوچه پس كوچه هاي شهري كه مدعي است در آن زندگي مي كرده را با آشنايي كامل معرفي مي كندو....
میخوام ضمن احترام به موقعیت علمی یا اعتقادی شما , عرض کنم که آیا واقعا شواهدی در دسته که تحت تاثیر چه عوامل محسوسی , و چه اثباتهای علمی , میشه به خواب کودک اعتماد کرد ؟
آیا این که کودکی از عوالم نا مشهود قبل خبر میدهد , نمیتواند ناشی از توان فوق طبیعی بشری باشد ؟ آیا حتما باید آنرا به اثبات تناسخ مربوط دانست ؟
خوشحال میشم از اطلاعات شما هم بهره مند بشم . البته تاپیک دیگه هم در مورد اثبات تناسخ داریم .