تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: میخوام در عرصه ی بین الملل وارد تبلیغ مهدویت شوم کمک میخوام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
با توجه به شرایطی که در پیش رو هست
میخوام در عرصه ی تبلیغ مبانی مهدویت شیعی از مبانی اعتقادی گرفته تا مصادیق حقیقی
و تبیین ویژگیهای موعود حقیقی از منظر تشیع بر طبق آیات قرآن و روایات یک چند مقاله رو بنویسم
با توجه به این که طبق اطلاعات رسیده جبهه ی ابلیس تلاش فراوانی در مغشوش کردن این موضوع در عرصه ی جهانی و برای غیر شیعیان دارد
من برام مهم نیست که این مقالات و مطالب رو چند نفر میخونن
برام مهم است حالا که خدا لطف کرده و مقادیری میتونم تبیین کنم بر اساس آیات و روایات حق از منظر تشیع رو باید در حد وسعم در تبیین و اشاعه ی اون کوشا باشم
منتها برای اینکار نیاز به کمک دارم
من نه زبان انگلیسی و عربیم اونقدر مسلط هست که بتونم فارسی را برگردان کنم به انگلیسی و عربی
و هم خیلی نمیدونم اصلاً چه جوری میشه این مطالب رو تکثیر کرد
و توان این رو هم ندارم که انرژیم رو هم متمرکز در چند جا کنم
باید روی تولید محتوا بیشترین انرژیم رو بگذارم و قبل از انتشار هم از منظر اساتید و علما بگذرونم و تأییدیه نهاییشون رو بگیرم
همانکاری که تا الان برای ایجاد تک تک پستهای اعتقادی مهمی که در تالار قرار داده ام انجام دادم

حالا ببینید این کار شوخی بردار نیست!
باید ببینید با تمام مشکلات زندگی شخصیتون (که من هم دارم) مثل امتحان داشتند و شغل و زن و زندگی و بچه و درس و ... چمیدونم هر چیز دیگه
آیا واقعاً پای کار هستید یا نه
هم باید پای کار باشید و هم باید تخصص داشته باشید
یعنی هم تعهد لازم هست و هم تعهد
اگه جفتش بود
با توکل و تضرع به درگاه خدا و توسل به حضرت حجت یا علی بگید و بگم و بگیم

قبلش خوب فکراتون رو بکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وسط کار جا نزنید
خود من هم همین کار رو میکنم

ببینیم برای امام زمان وقت داریم
البته تنها وقت کافی نیست تخصص هم لازم است
و قبل از همه ی اینها یک توکل و تضرع عظیم به درگاه خدا به همراه توسل به حضرت حجت

اگه پایه بودید اینجا اعلام کنید که در چه زمینه ای میتونید کمک کنید
1- ترجمه به انگلیسی
2- ترجمه به عربی
3- تکثیر مقاله
4- تبدیل محتوای مقاله به سایر المانهای انتقال پیام مانند عکس و فیلم و...
5- ارتباط گیری با سایر مراکز فعال پژوهشی مربوط به مهدویت!!!!!!!!!!!! مانند موسسه ی موعود عصر و موسسه مسجد جمکران و... که فی الجمله دارای اعتبار و اتقان هستند و مقبول
1 و 2 و 5 برای من مهمتر است در مرحله ی اول

فقط خواهشاً احساسی و تحت جو قول ندید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلش فکر کنید خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با تشکر
یا علی
التماس دعا
من بعد از امتحانتم(12 تیر) ان شاءالله اگر خدا توفیق بده،برای ترجمه مقاله ها به انگلیسی آماده همکاری هستم.
سلام
باورتون میشه چند هفته است تو فکر همچین چیزی بودم !!
ولی چون نمیدونستم آیا کسی پیدا میشه برای همکاری یا نه از گفتنش منصرف میشدم

امیدوارم با جمع شدن دوستانی که قابلیت های مختلفی دارن و میتونن تو راه امام زمان کمک کنن هم برای خودمون و هم برای دیگران مفید واقع بشیم ؛ چه مسلمان و چه مسیحی ، چه انگلیس و چه عرب و ...

کار امام زمانی یعنی همین

چند وقتی هست که تصمیم گرفتم در مورد رشته ی خودم ( اقتصاد ) تحقیق کنم ولی اقتصاد اسلامی .
اگر بچه ها اعلام آمادگی کنن تو بخش ترجمه و عکس و ... و بتونم روشون حساب کنم و به قول آقا علی هم تعهد داشته باشن و هم تخصص عالی میشه

بنده هم میتونم تو کارای گرافیکی کمکتون کنم .
سلام من هم دقیقا شرایط ema1392 خانوم رو دارم ...
دانشجوی اقتصادم و تو فکر پژوهش بودم ...

منم تو کارای فتوشاپ میتونم کمکتون کنم ، تو کارای نشر مطالب هم سعی میکنم تا جایی که بتونم مطالب رو در سایتها و فروم های دیگه قرار بدم
خلاصه روم حساب کنید
11:66-7
.
من آمادگی دارم تا در زمینه برنامه نویسی و کارهای گرافیکی (فیلم و پوستر) کمک کنم.
به نظر من حضور گروهی در فروم های مذهبی انگلیسی بسیار مفید باشد.
.
همچنین فکر نکنم با وجود کارهای تصویری و مستندات قوی که تا کنون ساخته شده اند نیازی به فعالیت ما در این زمینه باشد، و بهتر است به ترجمه و بهره برداری بیشتر از کارهای موجود بپردازیم تا تولید محتوای اضافی و احیانا تکراری .
این نکته را هم باید در نظر گرفت که با توجه به فضای نوشتاری و مباحثه ای تالار های گفت و گو قرار دادن منابع و خصوصا مستند ها فایده ای ندارد زیرا مراجعه کنندگان به این مطالب توجیح و علاقه ای برای دانلود و مشاهده آنها نخواهند داشت،
کارهای گرافیکی نیز نشان دهنده یک مفهوم می باشند که برای همه یک مفهوم را تداعی نمی کنند.
و اینکه با حضور ما در تالار های گفت و گوی مذاهب و ادیان دیگر آنها با ارائه مدرک به اثبات عقاید خودشان خواهند پرداخت شاید هم با برخورد تدافعی به حذف مطالب یا محروم کردن کاربرانی همچون ما بپردازند، بنابراین بحث پیرامون مباحث بهتر است با پیام های خصوصی صورت بگیرند. (البته این ها فقط تجربه اندک من از حضور در یک یا دو تالار گفت و گوی انگلیسی بود و انشاءالله با نقد و نظرات دوستان تکمیل خواهد شد)
.
یا موسی بن جعفر (علیه السلام)
سلام

بنده هم در تولید محتوا هایی مثل حقوق بشر در اسلام میتونم کمک کنم

خصوصا حقوق بشر در شیعه

در پناه خدا
طی صحبت هایی که انجام شد الان بحث ترجمه رو میشه با پول حل کرد !
یعنی مطالب رو ان شاالله فراهم کنیم و بدیم مترجم ترجمه کنه

میمونه بحث های دیگه که دوستان با تشکیل گروه های پژوهشی و تیم های رسانه ای میتونند کمک کنند

یا علی (علیه السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم.
تشکر از علی آقا و باقی دوستان
مشکل ترجمه که حل شد.بنده در تایپ،ساخت کلیپ مذهبی،ساخت موسیقی مذهبی،تنظیم مقاله در قالب پی دی اف و پاورپوینت،ترجمه عربی،انگلیسی و عبری در خدمتم با کمال میل.البته بنده ساکن قم هستم و اگر موسسه جمکران که فرمودید در قمِ و میتونم مفید باشم بفرمایید.
(۲۷/خرداد/۹۱ ۰:۰۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]طی صحبت هایی که انجام شد الان بحث ترجمه رو میشه با پول حل کرد !
یعنی مطالب رو ان شاالله فراهم کنیم و بدیم مترجم ترجمه کنه

میمونه بحث های دیگه که دوستان با تشکیل گروه های پژوهشی و تیم های رسانه ای میتونند کمک کنند

یا علی (علیه السلام)

خب الحمدلله!
ولی کماکان ما به کسانی که به زبان انگلیسی مسلط باشن نیاز داریم برای ترویج این مطالب (و اینکه بدونن کجا بذارن و سوتی هم ندن!)

فقط میمونه جا برای پخش کردن این مطالب که طبق معمول پیشنهاد بنده اینه[تصویر: N_aggressive%20(26).gif] :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4377.html

(۲۷/خرداد/۹۱ ۰:۳۲)seiied نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم.
تشکر از علی آقا و باقی دوستان
مشکل ترجمه که حل شد.بنده در تایپ،ساخت کلیپ مذهبی،ساخت موسیقی مذهبی،تنظیم مقاله در قالب پاورپوینت،ترجمه عربی،انگلیسی و عبری در خدمتم با کمال میل.البته بنده ساکن قم هستم و اگر موسسه جمکران که فرمودید در قمِ و میتونم مفید باشم بفرمایید.

بنده هم در اینایی که قرمز کردم میتونم کمک کنم.

ترجمه انگلیسی به فارسی هم اگه داشتید در خدمتم.

یا علی (علیه السلام) [تصویر: N_aggressive%20(39).gif]
ایشالا که موفق باشید ما براتون دعا می کنیم
اما !
این همه مقاله و فلان و بهمان هست کی میره اینا رو بخونه ؟
باید یه کار کرد که تو چشم بیاد باید اونایی هم که طرف این جور مسائل نمیرن هم دریافت اونایی که میرن که دارن میرن دیگه
پیشنهاد من : ساخت فیلم نه مستندا نه نه باید به صدا سیما و البته سینما پیشنها داد اونم پیشنهاد گسترده و اعلام همکاری کرد با اونا
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع