شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان .
داشتم تو سایت آپارات یه دوری میزدم چشمم افتاد به این مطلب . ( چاپ قرآن فارسی ممنوع شد !)
ویدئو رو گرفتم و دیدم ...
خودتون ببینید .
به نظر من کار بدی نیست . فیضش رو هم بیشتر میکنه .
دانلود از سایت آپارات با فرمت flv
شاید موضوع مهمی نباشه ولی دونستنش خالی از لطف نیست .
بلاخره اینجا باید از هر لحاظ اندیشه ها بیدار بشن .![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
با توجه به اینکه هیچگاه نمیتوان قرآن را معنی کرد لذا چاپ قرآن با نوشته فارسی کار اشتباهیست و ممکن است در ترجمه کم کاری شود.
عزیزان برای من یه سوال از شما دارم
پس چه جوری معنی ظاهری قرآن رو بفهمیم مایی که عربی بلد نیستیم؟
بسم الله
.
.
دوستان دقت کنید .....
توی این خبر گفته شده چاپ قرآنی که فقط متن فارسی رو نوشته (یعنی متن عربی رو نداره ) ممنوع شده.......
این قران های معمولی که زیر آیات معانی رو نوشته رو نگفته......
و نگفته معنی قران رو (به فارسی) نمی خوان چاپ کنن......
تیتر این تاپیک کمی غلط اندازه.......
(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۰)morteza rezay نوشته است: [ -> ]عزیزان برای من یه سوال از شما دارم
پس چه جوری معنی ظاهری قرآن رو بفهمیم مایی که عربی بلد نیستیم؟
سلام
خوب عربی یاد بگیریم ، کاری نداره ، این همه می رن مدرک تافل می گیرن ، قرآن هم نیاز به عربی داره ، عربی هم از زبان آسون تره.
اگر هم نشد مراجعه بشه به تفاسیری که مورد تایید همه هستند.
ما هیچ وقت نمیتونیم قران رو به صورت کامل معنی کنیم هر ایه ی قران اگه واقعا بخواد به فارسی معنی بشه
شاید چند صفحه بشه مثل نماز که نمیتونیم فارسی بخونیم
با سلام
وقتی خداوند عزیز و حکیم زبان عربی رو برای قرآن انتخاب فرمودند، حتما دلیلی داره . یکی از جنبه های اعجاز قرآن متن قرآن انهم فقط بزبان عربی است.
اینکه باید معنی قرآن فهمیده شود و معنی انرا خواند حرف درستی است. اما خواندن متن عربی قرآن هم آثار تکویتی خود را خواهد گذاشت. و البته بودن متن اصلی کنار ترجمه قرآن به هر زبانی باعث می شود از تحریف قرآن در طول زمان جلوگیری شود و قرآن ها بوجود نیاید.
مثل تورات ها که بزبان های عبری و سومری و ... ترجمه شد و بدلیل اختلاف زبان ها در معانی ( علاوه بر تلاش یهود برای تحریف ) زمینه را برای آن محیا کرد.
پس فریب نخورید.
یا علی