سلام
یه کم آسونتر توضیح بدین لطفا . برای کسایی که اطلاعات نجومی ندارن مثل من . یعنی سال آینده رو باید چیکار کنیم ؟ من یه نگین عقیق یمن از یه آقای سنگ فروش خریدم می گفتن چون یه ته رنگ زردی داره شرف الشمس هم هست . دلیلشون هم برای یمنی بودن سنگ اینه که سنگو می کشن به یه تیکه موکت و اگه ریزه های کاغذو جذب کرد میشه یمنی ! اصلا این روش درسته ؟ برای تجدید شرف الشمسم گفتن تا 17 فروردین انگشترو ببرم که 19فروردین تجدید بشه . باید هرسال اینکار انجام بشه ؟ این تجدید یعنی چه ؟
ممنون
شرف الشمس فقط یک بارهه
درجه باید در هر سال محاسبه بشود
علاوه بر روز باید ساعت و دقیقه هم محاسبه شود
نوشته روی هر چیز زرد رنگی رو (نوشته مخصوص) میگن شرف شمس و کاری به انگشتر بودن نداره
علاوه بر اون نوشته کارهای دیگری باید انجام بشود
نتیجه
99.99 درصد انگشتر های موجود الکیه!!
یعنی شما باید یک نفر رو پیدا کنید که صد در صد اینکاره باشه و مطمئن بدید کارتون رو انجام بده
انگشتر های بازاری هیچ خاصیتی ندارد!!
هر کی هم گفته هر سال بیارش کلاه سرتون گذاشته !!
در پناه خدا
دوستان میتونن به تقویم نجومی استاد مصباح زاده که هر ساله محاسبه و منتشر می شود مراجعه کنند .
این هم سایت ایشون :
http://mesbahzadeh.com/
سلام
چند سال پیش ( سال 80) از مشهد طبقه بالای بازار رضا که فکر می کنم با دوستان آشنایی داشت دوتا انگشتر خریدم . اون موقع من خیلی بچه بودم و فقط انگشتر می خواستم و اطلاعی از خواص و فواید اون نداشتم .
یه انگشتر شرف الشمس زرد خریدم که همون حروفی که روی اکثر شرف و الشمس ها (زیرشون حک میشه ) دیدم روی اون هم بود که توی مدرسه گم شد دیگه پیدا نشد .
بعد یه شرف الشمس یمانی هم بهم داد . رنگش نارنجی بود . البته اون هم رفت !!! این یمانی همین چند وقت پیش گم کردم .
شرف الشمس یمانی مثل اون یکی نبود و روش چیزی حک نشده بود .رنگش متمایل به نارنجی بود .
فواید شرف الشمس یمانی دوستان دارید ؟؟؟ توی نت مطالب در مورد سرف الشمس یمانی نیست . فوایدشون مشترک هست ؟
نقل قول:شرف الشمس یمانی مثل اون یکی نبود و روش چیزی حک نشده بود .رنگش متمایل به نارنجی بود .
فواید شرف الشمس یمانی دوستان دارید ؟؟؟ توی نت مطالب در مورد سرف الشمس یمانی نیست . فوایدشون مشترک هست ؟
گویا مطالب رو نخوندید برادر
شرف شمس یعنی قرار گرفتن خورشید در بالاترین حالتش.
یک روز در سال
ربطی به عقیق نداره !
یه نوشته هم هست که در این روز در ساعت شمس باید بنویسیش و در همون پی دی اف که براتون قرار دادم کامل توضیح داده شده .
جناب علمدار 313 اینی که شما گرته برداری کردید حروفش اشتباه هست .
موفق باشید
نقل قول: شرف شمس یعنی قرار گرفتن خورشید در بالاترین حالتش.
یک روز در سال
ربطی به عقیق نداره !
خوب شرف شمس یمانی یعنی چی ؟ مسلما خواص مدل یمانی فرق می کنه
(۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۱)mohammad790 نوشته است: [ -> ]نقل قول:شما از نزدیک انگشتر ایشون رو دیدین؟
الزاما هر انگشتری که عقیق زرد بود به این معنی نیست که روی آن شرف شمس حک شده باشه .
بسم الله
بله من دقیقا میدونم که شرف شمس هست دست آقای خامنه ای و عکسش رو هم دارم.
یا الله
سلام دوستان تصاویری از انگشتر های امام خامنه ای رو براتون گذاشتم....اخرین انگشتری که اقا به دستش گذاشته ...حدیده
[url=http://mohammad088.persiangig.com/image/Yare%20Khorasani%20%285%29.JPG][/url]
![[تصویر: faghihi20120110050404173.jpg]](http://hojjatollah.ir/images/stories/faghihi20120110050404173.jpg)
نقل قول: سلام دوستان تصاویری از انگشتر های امام خامنه ای رو براتون گذاشتم....اخرین انگشتری که اقا به دستش گذاشته ...حدیده
نه برادر
مدتهاست یه شرف شمس دستشونه
موفق باشید
شرف شمس در درجه اول بر طلا و یا هر چیز زردی باید نوشته بشود
کاری به انگشتر ندارد
ولی خود عقیق خواصی دارد که مولا علی (علیه السلام) روحی له الفدا ان را بیان فرموده اند
در انواع عقیق یمنی گرانتر است و هر چه تیره تر هم باشد گرانتر ...
این که شرف شمس باید بر عقیق و یا یمانی باشه خیر!
خواص انگشتر عقیق جداست برنامه شرف شمس جدا
ولی شرف شمس رو میتوان بر ان نگاشت
شما پی دی اف رو بخونید کاملا متوجه میشوید