چند وقتیه که یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده
کمتر از یه سال هست که تلویزیون آمریکا سریال هایی که پخش میکنه همه از نوع وامپایر و خون اشام و گرگینه هست ...
برای اثبات حرف خودم اسامی چندتاشون رو مینویسم
vampire diaries
twilight
supernatural
the walking dead
...
این چندتا سریال از یه سال و یا کمتر شروع شده
البته فیلم های سینمایی از نوع خون اشام هم زیاد هست که به نظرم اونا پراکندگی شون در بین فیلم های سینمایی تولید شده در هالییود زیاد تغییر نکرده اما تمرکز زیاد بروی این نوع سریال ها که تا چندین سال قبل موضوعات پلیسی و جنایی مثل فرار از زندان و 24 و ... بود کمی عجیب به نظر میرسه!!!!
حالا من نمیدونم از کی باز شروع میکنن که این موجودات رو به طور حقیقی در اخبارشون پوشش بدن ...!!
اما شروع به ایجاد همچین فکری در مخاطب ها که وامپایر و گرگینه ها وجود دارن چه چیزی رو نشون میده ؟
من یه مطالبی در مورد اینکه در اخرزمان موجودات عجیب ظاهر میشن خونده بودم که نمی دونم این مطلب چقدر صحیح هست ؟
حالا رابطه این دوتا موضوع چیه ؟
آیا رابطه ای هست ... ؟ به نظرم که تمرکز بیش ازحد بی دلیل نیست؟؟
یادم رفت بگم این سریال هایی که اشاره کردم همگی با هم هم اکنون در حال اکران هست !!
نظر شما چیه ؟
عزیزم هر چی گفتی همه اش درست ولی فکر کنم شما یه ساله که داری میبینی
ومپایر دیاریز از 2009
سوپرنچرال 2005
the walking dead 2010
twilight 2008
فقط یکم سرچ میکردی میدیدی 1 سال و یا حتی کمتر نیست
حرفت قبول ولی لطفا جو بیخود نده!!! فقط بگو چرا اینطور سریال ها نه اینکه وای همشون یدفعه شروع شدن

بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام...چند وقت پیش یک خبر بسیار عجیب از یک پسر بچه نوجوون 14-15 ساله شنیدم...بخونید و قضاوت کنید که باز کننده تاپیک داره جو بیخودی میده یا واقعا یه خبرایی هست تو دنیا!!!
به من گفت که میخواد یک ستاد مبارزه با زامبی راه بندازه!!!!!!! من اول خندم گرفت فکر کردم شوخی می کنه بعد گفت کاملا جدی صحبت می کنم آمریکا یک سری تحقیقاتی روی آدمای مرده انجام داده که آلودگی از محیط تحقیق به بیرون هم سرایت کرده و الان پدیده زامبی داره به سرعت شیوع پیدا می کنه به طوری که تا چند سال بعد همه دنیا رو میگیرن (

وقتی داشت تعریف می کرد یاد موضوع بازی رزیدنت اویل افتادم :دی )
بعد هم توضیح داد در این مورد که زامبی ها به راحتی نمی میرن و کشتنشون روش خاصی داره که از توضیح این بخش ها می گذرم و واسه همین میخواست یک ستادی باز کنه واسه آموزش این موضوع و از منم دعوت کرد عضو شم
ببینید این بچه زیاد هم به نظر نمیاد تخیلی باشه و خیلی هم جدی و (به ظاهر) علمی صحبت می کرد..درسشم خیلی خوبه و خیلی هم باهوشه...
اما دوتا سوال مطرح می کنم که خودتون بهش فکر کنید...
1- برای آمریکا چه سودی داره که انقدر هزینه کنه و فیلما و بازیهایی با این موضوع بسازه تا همچین تفکری رو راه بندازه؟ الان تو آمریکا یک سازمان هست به نام مبارزه با زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا چرا ؟ مگه خودشون عقلشون نمی رسه این چیزا تخیلیه؟
2- دلیل اینکه امروزه انقدر نوجوونها و جوون های ما تو تخیل و فضای ذهنیشون زندگی می کنند چیه؟و آیا این موضوع سودمنده یا مضر
(۴/تیر/۹۱ ۱۴:۲۰)M912 نوشته است: [ -> ]عزیزم هر چی گفتی همه اش درست ولی فکر کنم شما یه ساله که داری میبینی
ومپایر دیاریز از 2009
سوپرنچرال 2005
the walking dead 2010
twilight 2008
فقط یکم سرچ میکردی میدیدی 1 سال و یا حتی کمتر نیست
حرفت قبول ولی لطفا جو بیخود نده!!! فقط بگو چرا اینطور سریال ها نه اینکه وای همشون یدفعه شروع شدن

خب حالا جو رو بیخیال ... همینقدر که قبول کردین دنبال جواب هستم ...
اگه میشه نتایج جستجوهایی که تو اینترنت میکنید رو اینجا بذارید به صورت لینک یا هرچیزه دیگه ای تا به یه جمع بندی نزدیک بشیم.
داداش پروژه های آخرزمانیه این دیگه فکر داره
میخوان بگن اخر دنیا همه زامبی میشن
(۴/تیر/۹۱ ۱۵:۵۶)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]اما دوتا سوال مطرح می کنم که خودتون بهش فکر کنید...
1- برای آمریکا چه سودی داره که انقدر هزینه کنه و فیلما و بازیهایی با این موضوع بسازه تا همچین تفکری رو راه بندازه؟ الان تو آمریکا یک سازمان هست به نام مبارزه با زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا چرا ؟ مگه خودشون عقلشون نمی رسه این چیزا تخیلیه؟
2- دلیل اینکه امروزه انقدر نوجوونها و جوون های ما تو تخیل و فضای ذهنیشون زندگی می کنند چیه؟و آیا این موضوع سودمنده یا مضر
به نام خدا
با سلام به شما! جواب شما رو به طور کلی اگر بخوام بدم باید به این دو آیه ی قرآن عمیقا بیاندیشیم :
وَلأُضِلَّنَّهُمْ وَلأُمَنِّيَنَّهُمْ وَلآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذَانَ الأَنْعَامِ وَلآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللّهِ وَمَن يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِّن دُونِ اللّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُّبِينًا ﴿۱۱۹﴾
و آنان را سخت گمراه و دچار آرزوهاى دور و دراز خواهم كرد و وادارشان مىكنم تا گوشهاى دامها را شكاف دهند و وادارشان مىكنم تا آفريده خدا را دگرگون سازند و[لى] هر كس به جاى خدا شيطان را دوست [خدا] گيرد قطعا دستخوش زيان آشكارى شده است
يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلاَّ غُرُورًا ﴿۱۲۰﴾
[آرى] شيطان به آنان وعده مىدهد و ايشان را در آرزوها مىافكند و جز فريب به آنان وعده نمىدهد
همانطور که می بینید از مکرهای بزرگ شیطان وهمی کردن انسان و سرگرم ساختنش به چیزهاییه که اساسا وجود خارجی ندارن و فقط در عالم ذهن معنا پیدا می کنن! در همین راستا حدیثی از حضرت امیر هست که می فرمایند سعی کنید طول آرزوهای خودتون رو کوتاه کنید و باز هم تاکید به عدم گرفتاری به دنیای تخیلات داره!
از این ها که بگذریم ... وهمی کردن انسان برای پذیرفتن فرهنگ غرب و کلا هر فرهنگ دیگه ای لازمه!! شما همین الان فرض کنید که قدرت تخیلتون قوی تر از گذشته شده و تایم بیشتری رو در عالم مجاز دارید سیر می کنید. اون وقت هست که به راحتی می تونید فرهنگ دیگه ای رو در همون عالم تخیلات قبول کنید. در واقع
سرعت تهاجم فرهنگی با دامن زدن به وهمیات بیشتر میشه!
می مونه مصادیق این وهمیات که مثل همین زامبی ها که تا حدی قبلا روشون بحث شده! ولی لب مطلب همینه!
توصیه ی حقیر اینه که این محصولات با چشم باز دیده بشن و تا جایی که میشه قوه ی وهمیه رو به هنگام تماشا کنترل کنید تا از تاثیرات مخربشون کاسته بشه؛ و البته واقعیت هم اینه که هیچ گاه این تاثیرات به صفر نخواهند رسید.
امیدوارم مفید بوده باشه!
در پناه خدا باشید
(۵/تیر/۹۱ ۰:۱۸)Admirer نوشته است: [ -> ] (۴/تیر/۹۱ ۱۵:۵۶)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]اما دوتا سوال مطرح می کنم که خودتون بهش فکر کنید...
به نام خدا
با سلام به شما! جواب شما رو به طور کلی اگر بخوام بدم باید به این دو آیه ی قرآن عمیقا بیاندیشیم :
وَلأُضِلَّنَّهُمْ وَلأُمَنِّيَنَّهُمْ وَلآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذَانَ الأَنْعَامِ وَلآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللّهِ وَمَن يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِّن دُونِ اللّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُّبِينًا ﴿۱۱۹﴾
و آنان را سخت گمراه و دچار آرزوهاى دور و دراز خواهم كرد و وادارشان مىكنم تا گوشهاى دامها را شكاف دهند و وادارشان مىكنم تا آفريده خدا را دگرگون سازند و[لى] هر كس به جاى خدا شيطان را دوست [خدا] گيرد قطعا دستخوش زيان آشكارى شده است
يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلاَّ غُرُورًا ﴿۱۲۰﴾
[آرى] شيطان به آنان وعده مىدهد و ايشان را در آرزوها مىافكند و جز فريب به آنان وعده نمىدهد
همانطور که می بینید از مکرهای بزرگ شیطان وهمی کردن انسان و سرگرم ساختنش به چیزهاییه که اساسا وجود خارجی ندارن و فقط در عالم ذهن معنا پیدا می کنن! در همین راستا حدیثی از حضرت امیر هست که می فرمایند سعی کنید طول آرزوهای خودتون رو کوتاه کنید و باز هم تاکید به عدم گرفتاری به دنیای تخیلات داره!
از این ها که بگذریم ... وهمی کردن انسان برای پذیرفتن فرهنگ غرب و کلا هر فرهنگ دیگه ای لازمه!! شما همین الان فرض کنید که قدرت تخیلتون قوی تر از گذشته شده و تایم بیشتری رو در عالم مجاز دارید سیر می کنید. اون وقت هست که به راحتی می تونید فرهنگ دیگه ای رو در همون عالم تخیلات قبول کنید. در واقع سرعت تهاجم فرهنگی با دامن زدن به وهمیات بیشتر میشه!
می مونه مصادیق این وهمیات که مثل همین زامبی ها که تا حدی قبلا روشون بحث شده! ولی لب مطلب همینه!
توصیه ی حقیر اینه که این محصولات با چشم باز دیده بشن و تا جایی که میشه قوه ی وهمیه رو به هنگام تماشا کنترل کنید تا از تاثیرات مخربشون کاسته بشه؛ و البته واقعیت هم اینه که هیچ گاه این تاثیرات به صفر نخواهند رسید.
امیدوارم مفید بوده باشه!
در پناه خدا باشید
ببخشیه دوتا سوال دارم
1-آرزوهای دور و دراز که در این آیه آمده یعنی چی ؟ میشه یکی توضیح بده ؟
2.ترجمه این آیه که میگه"
وادارشان مىكنم تا گوشهاى دامها را شكاف دهند و وادارشان مىكنم تا آفريده خدا را دگرگون سازند" یعنی چی ؟ نمی فهمم چه ربطی به آرزوهای دور و دراز داره ؟
(۸/تیر/۹۱ ۱۳:۵۲)pcyord نوشته است: [ -> ]ببخشیه دوتا سوال دارم
1-آرزوهای دور و دراز که در این آیه آمده یعنی چی ؟ میشه یکی توضیح بده ؟
2.ترجمه این آیه که میگه" وادارشان مىكنم تا گوشهاى دامها را شكاف دهند و وادارشان مىكنم تا آفريده خدا را دگرگون سازند" یعنی چی ؟ نمی فهمم چه ربطی به آرزوهای دور و دراز داره ؟
به نام خدا
با سلام به شما!
در واقع جواب هر دو تا سوال شما رو میشه به یه نحو داد!

اون چیزی که مد نظر این آیه هست،
درگیری انسان با وهمیات ساخته ی ذهن خودشه! ببینید مساله ی مهمی وجود داره و اون رابطه ی انسان، خدا و جهانه! در مکتب اومانیسم اعتقادی به حکیم بودن خدا نیست و بلکه فقط خدا خالق فرض میشه و حتی ممکنه در خلقت جهان سوتی

داده باشه که بشر موظفه اون ها رو با عقل خودش پوشش بده. اینجاست که شیطان در این آیه قسم خورده که اتفاقا انسان ها رو به همین ماجرا دچار کنه. یعنی کاری کنه که با عقل خودشون نظم جهان رو تحلیل کنن و هر جا که احساس کردن منظم نیست در خلقت خدا دست ببرن و مطابق میل خودشون تغییرش بدن. الان شما مشاهده می کنید که مدرنیته با جهان تعامل نداره! بلکه می خواد جهان رو به استثمار بکشه! این آیه به انسان ها هشدار میده که اسیر وهمیات ساخته ی ذهن خودشون نشن که از مکرهای شیطانه! که حالا این وهمیات یه بخشیش مربوط به دست بردن در نظام خلقت میشه و یه بخش دیگه اش هم مربوط به وجود ذهنیه!
اگر سوال دیگه ای هم هست و یا هنوز نامفهومه مطلب بپرسید تا جواب بدم...
ممنونم از توجه شما
در پناه حق