سلام دوست گرامی
کلیت حرف شما درسته و جای بحثی باقی نمیزاره.اما باید مراقب بود از چاله نیفتیم در چاه
مشکلات پیشرو: کپی رایت-کارایی-هزینه
1-کپی رایت
چون آپلود عکس،صوت،ویدئو و ... به دلایلی که می دونید در خود ایران هیچ محدودیتی نداره(غیر مستهجن و سیاسی).اما در خارج ایران بسیار محدودیتهای شدیدی از بابت کپی رایت هست.
اگر امروز چیزی رو در مثلا هاتفایل آپلود کردیم و فردا به دلیل کپی رایت پاک شد اتفاق مهمی نمیفته و فردا با یک نام دیگه آپلود خواهیم کرد.اما اگر به دلیل کپی رایت از ما شکایتی بشه ، یکجا تمام لینکها از کار میفته و اگر خوش شانس باشیم بتونیم ظرف چند روز هاست رو احیا کنیم.پس باید در نظر داشته باشید ریسک بسیار بالایی در کار هست.مخصوصا زمانیکه تالار بازدیدش چند برابر بشه
2-کارایی
برای عکس یا نهایت فایلهای کوچک صوتی میشه از هاستهای shared نظیر بلوهاست و ... استفاده کرد.کاراییش به نسب هم خوبه و خیال همه راحت
اما وقتی بحث ویدئوها و فایل های سنگین به میون بیاد ، حداقل به vps و یا سرور اختصاصی نیاز داریم.
بزارید یک مثال بزنم:
بنده 10 قسمت مستند کتاب الهی رو روی مدیافایر آپلود کردم.حدود 3 ماه پیش.حجم قسمت اول این مستند 30 مگ بوده و تا امروز
1300 بار دانلود شده.یعنی پهنای باند مصرفی برای همین تک فایل ماهی 13 گیگابایت بوده(39 گیگ 3 ماه)

فقط دوستانی که تو کار هاست و سرور هستن میدونن یک فایل 13 گیگ در ماه دانلود داشته باشه یعنی چی!
مجموع مستندها و فایلهایی که در تالار تا الان قرار داده شده احتمال میدم به 15 گیگ برسه.بگیم مجموعا 100 بار همه اینها دانلود بشن میشه 1500 گیگابایت ترافیک (تخمینی میگم)
تازه شما از افزایش بازدید صعودی تالار هم با خبر نیستید
3-هزینه
با توجه به حجم کنونی فایلها که من تخمین میزنم 15 تا 20 گیگابایت بشه.حتی نمی تونیم اجازه آپلود به همه عزیزان رو بدیم.چون واقعا رشد خیلی بالاست.فقط میشه فایلهای مورد تایید رو اجازه آپلود داد.
با تمام این اوصاف،حجم فایلها، پهنای باند مصرفی،مراجعه زیاد برای دانلود و ... به یک vps یا سرور اختصاصی قوی احتیاج داریم.همچنین باید کیفیت واقعی رو در نظر بگیریم و از شرکتی خدمات بگیریم که آپتایم مناسبی داشته باشه
واقعا هزینه ماهیانه زیادی میشه.تالار هم که تبلیغات و پشتیبان مالی نداره.در مورد دریافت وجه مستقیم هم از کاربران باید بحث بشه و نظر سایر مدیران ارشد رو هم بدونیم و اینکه اصلا کاربران خودشون چقدر این رو لازم بدونن و همکاری کنن که یک بحث دیگس
به هر حال مزایای این پیشنهاد شما زیاده.منم خودم روزهای اخیر زیاد بهش فکر کردم.اما راستش اگر بخوایم انتخاب درستی داشته باشیم ، هزینه ها واقعا بالاست
نتیجه نهایی:بهتره با همین سرورهای موجود و عمومی کار کنیم.مگر اینکه واقعا پشتوانه یک سرور اختصاصی رو داشته باشیم.چون نمیشه وسط کار همه چیز رو از اول شروع کرد
«الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ»