تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بالاتر از آیت الله بهجت کی هست
ایشون می فرماید تنها اختلاف ما با اهل سنت در صحابه هستش و تمام که خود ایشون هعم میفرمایند که همه آن ها هم به رحمت خدا رفتند
کل ملل و اذهاب دبگر هم همین رو میخوان که بببینن بین سنی و شیعه اتحاد هستش
مگر خلفای راشدین معصوم بودند ، شما از اون ها انتظار گناه ندارید
اصل رو نادیده میگیرید و فقط به خاطر فروع دین نمی خواهید که اتحاد بوجود بیاد
مثل این که کسی نماز بخونه و لی بخاطر این که با پای راست بره دستشویی بگی من با این فرد برادر نیستم
در 4 تا چیز خیلی مهم اشتراک داریم و همین بس هست
1- خدا 2-حضرت محمد صل الله علیه و آل و همه انبیا 3- کلام الله مجید 4 -قبله و با همون خانه مقدس کعبه
تعصب بیجا دین گریزی میاره ، من هم اگر در خانواده سنی متولد شده بودم مطمئن باش هیچ کس نمیتونست منو شیعه کنه و شما هم که در خانواده شیعه بزرگ شدید به هیچ وجه سنی نمیشید
ولی در برادری و خواهری بین سنی و شیعه شکی نیست و باید در همه جا به خلفاشون ، احکامشون احترام کامل گذاشت ، اون ها برای 12 ائمه ما خیلی ارزش قائلند و این خیلی مهمه
هرچندفکرنمیکنم که برادران اهل سنت توی این سایت فعال باشن امابسیارپیشنهادبجایی بود

وقتی نایب امام زمان عج اصراربراتحادشیعه وسنی دارن وخودشون پایه گذار هفته وحدت بودن
ماهافقط بایدبگیم چشم!
مابایدبه وظیفمون عمل کنیم وظیفمونم اطاعته
دیگه فکرنکنم جای هیچ مخالفتی برای برخی ازدوستان باقی بمونه
من اهل تسنن هستم. خیلی سعی کردم در باب اتحاد دو طرف تلاش کنم اما امروز دیگ خیلی دلم شکست، کجا از من بی احترامی یا چیز بدی دیدید که اینجوری به من و هم مذهبی های من توهین می کنید؟ اگه اینجا فقط بیداری اندیشه شیعه است پس من دیگه مزاحم نمیشم از تمام کسانی هم که مطالب مختلف تو تالار گذاشتند و چیزهایی که بهم یاد دادن ممنونم، در پناه حق
منتظر 14 من هم واقعا برای شما متاسفم
من هم به نشانه اعتراض به توهینی که به سنی ها کردید از جمله برادر سنی خودم آرا جان این تالار رو ترک میکنم
درسته رفتن و یا نرفتن من هیچ فرقی به حال کسی نمیکنه ، ولی این رو مینویسم که اگر باز کسی از اهل سنت اومد و تایپیک شما رو دید نگه این ها باز همون ها هستند
آدم باید حقیقت رو همه جا بگه
من توی این تالار خیلی چیز های خوبی یاد گرفتم ، و از این بابت از همه دوستان ممنونم
از جمله بیداری اندیشه ، علی 110 ، محمد ،، امپراتور و خیلی کسای دیگه که اسمشونو بخوام بگم خیلی میشه
تو رو به حق امام زمان برای من هم دعا کنید ، که تو گرداب گناه غرق نشم
به امید ظهور مولا مهدی جان ارواحناه فدا و رو سفیدی همه بچه های تالار پیش آقا
به نام خدای مهربونی ها

سلام عزیزان...
ببینید دوستان، ما همه مخلوق یک خالقیم... آنچه که باعث میشه بین ما اختلاف بیفته دامن زدن به تفاوتهای جزئی ست... ما همگی مون مسلمونیم، این مهمه عزیزان... یعنی تسلیمیم در برابر حق...
غم دیرینه شیعه هم درک میشه، نامردی ها و بی وفایی هایی که به ائمه اطهار (علیه السلام) شده هم درک میشه... اما یادگاری روزگار فقط اینها نیست، اگر ما شیفته و عاشق و دلباخته چهارده معصوم هستیم، اخلاق و سیره عملی اون بزرگواران هم باید سرمشق ما باشه...

شعر استاد شهریار رو که حتما خوندید:
به جز از علی که گوید، به پسر که قاتل من
چو اسیر توست اکنون، به اسیر کن مدارا؟

دوستان، ما محب امام علی (علیه السلام) هستیم... کسی که در هر شرایطی می بخشید، کسی که حضرت زهرا (سلام الله علیها) را از نفرین کردن منع کرد... ما باید درس بگیریم، درس گذشت، درس عشق ورزیدن، که اگر غیر از این باشه ما نباید مدعی باشیم.

بنده شخصا تا حالا از جناب Ara خدایی نکرده بدی و بی ادبی و بی احترامی ندیدم، ایشون همیشه مودب و متین بودند و نباید با این دوستمون اینطوری برخورد شه... ایشون در قسمت ختم قرآن هفتگی بسیار فعال بودند و خلوص نیت شون در اون قسمت در پستهاشون مشهوده... می دونم، می دونم... شاید بگید فقط قرآن خوندن کافی نیست، کاملا درسته ولی عزیزان، ما در فضایی مجازی هستیم و نمی تونیم قضاوت درستی از افکار و کردار هم داشته باشیم... مگه Ara از همون روزی که اومد اینجا و ثبت نام کرد، نمی دونست که ما شیعه ایم؟ مگه نمی دونست که ما به اسم علی (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) حساسیم؟ آیا ایشون اومدن بین مارو خراب کنند؟ آیا اومدن که تفرقه ایجاد کنند؟ یا اینکه اومدن پا به پای ما تلاش کنند و به دوستانمون کمک کنند؟ مگه ما سریال ظهور رو ندیدیم؟ غیر این بود که این سریال به وحدت تاکید میکرد؟ به آمادگی در برابر دشمن مشترک و توجه به اعتقادات مشترک؟؟ پس چی شد؟ آیا شما حاضرید برید توو یه تالاری که 95% اعضاش سنی باشند و بخواهید باهاشون همکاری کنید؟ واقعا بهش فکر کردید؟
تازه، ایشون و امثال ایشون که آدمهای فهمیده ای هستند، برای مقدسات ما هم احترام قائلند... ایشون همراه ما هستند نه مقابل ما...

امام باقر(علیه السلام) فرمودند:
به یقین، شیعه ی علی، به ورع و سخت کوشی و سر نگهداری و دور بودن از کینه ها و محبت به دوستان خدا، شناخته می شود.
بحار الانوار 66: 493.

امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
ای شیعه آل محمد! همانا، کسی که هنگام غضب، مالک نفس اش نباشد، و با همنشین، خوش رفتاری نکند و با رفیق، خوش رفتار نباشد و با آشتی کنندگان مصالحه ی خوب نکند و با مخالف، مخالفت درستی نداشته باشد از ما نیست.
تحف العقول: 38.

کسی که به زبان، می گوید شیعه است و با اعمال و آثار ما مخالفت می کند، از پیروان ما نیست، شیعه ما، کسی است که ما را با زبان و قلب همراه باشد و آثار ما را پیروی کند و اعمال ما را انجام دهد. آنان، شیعه ما هستند.
وسائل الشیعة 11: 96 ح 19.

ما، شیعه ای را که عاقل و فهیم و دانا و بردبار و مدارا کننده و شکیبا و راستگو و وفادار باشد، به یقین دوست داریم.
امالی مفید 192 ح 22.

ما که با هم دشمنی نداریم عزیزان، خوشبختانه همه تحصیلکرده و عاقل هستید، بجای اینکه لعن و نفرین بفرستیم، سعی کنیم منطقی، با دلیل و بصورت عقلانی همدیگه رو قانع کنیم... مطمئن باشید کسی که زمینه هدایت پذیری رو داشته باشه، به فضل خدا هدایت میشه و خدا هم کمکمون میکنه... این درسیه که من از این تالار گرفتم... عزیزان، هیچکس نمیتونه در برابر دلایل عقلانی قد علم کنه و منکرش بشه، پس اگر چنین کسی رو دیدید برای اون، از خدا طلب هدایت کنید تا همه رو به راه راست هدایت کنه...

مطمئن باشید، آرامش ماست که آرامش دشمن رو به هم میزنه... وحدت ماست که خواب شب اونهارو به هم میزنه... اتحاد و برادری و برابری ماست که دشمنان رو خونه خراب میکنه...

اگر واقعا احساس میکنیم برای بیداری اندیشه ها اینجاییم، پس سعی کنیم درست رفتار کنیم و دافعه نداشته باشیم... برای اثبات حقانیت به زمان و حوصله و همدلی نیاز داریم، با بی احترامی برای عقاید هم راه به جایی نمی بریم... بنده مخلص همه بر و بچه های گل این تالار هم هستم... علی الخصوص دوستان عزیزی که در این بحث شرکت داشتند...

Ara و only66 جان، ببینید عزیزان دلم، با رفتن و کنار کشیدن از تالار، مشکلی حل نمیشه... تنها اثرش اینه که خاطرات بد به جا میمونه... هر کاری سختی های خاص خودش رو داره، به هر حال برای هرکسی پیش میاد در این تالار، از جانب کسی، حرفی برخلاف باب میلش زده بشه و شما هم جدای از این موضوع نیستی...
قوی باشید و محکم... تا بتوانیم با کمک هم آینده را بسازیم... سعی کنیم رفع ابهام کنیم نه اینکه در دل هم نسبت به یکدیگر شک و تردید ایجاد کنیم...

در پناه خدا
من هم متاسفانه جاهای مختلف مخالفت خودم رو با این تندروی اعلام کردم اما بعضی دوستان کمی بی انصاف هستند و اصل رو فدای فرع می کنن.
به هر حال من به دوستمون Ara هم گفتم در چنین مواردی باید صبر کرد. با صبر انسان بزرگ میشه و رشد پیدا میکنه.
دوستان این رویه که چون اینجا چند نفر از میان 2 3 هزار نفر تفکری متضاد دارن تالار رو ترک کنین مناسب نیست. نیت خیره اما فعل خیر نیست. انشاءالله که تجدید نظر کنین.
من یه چیزو خیلی خوب یاد گرفتم
اگه تعصب من به یک شخصی (چه خوب چه بد)باعث دلزدگی کسی از اسلام و دوریش از خدا بشه من مسئولم و تو قیامت جلوی پیامبرم باید جواب پس بدم جلوی همون شخصی که بهش متعصب بودم
ما به حق نمیرسیم تا زمانی که بی تعصب باشیم
یادمون نره هدف امام علی چی بود از ایستادگی.....حکومت بودیا برقراری عدالت و انسانیت و برپایی اسلام واقعی؟
اینکه دلگیریم از خلفای سنی به کنار....خدماتشون رو هم در نظر میگیریم و براشون احترام قائلیم
خداوند به پیامبر میفرمایند:
به اهل کتاب بگو بیایید به سوی سخنی که یکسان است بین ما وشما که جز خدارا نپرستیم وشریکی برایش قرار ندهیم و...(سوره ی آل عمران آیه64)
این حرفه خدا به پیامبرشه نمیگه برو به اهل کتاب بگو به سنتو روش اسلام عمل کنین به فلانی احترام بزارین وگرنه کینه تا قیامت....که این احترامو شناخت از اهل بیت هم به دنبال شناخت اسلام واقعی مقدور است
حالا خدارو شکر اهل سنت مثل خوده ما مسلمانندو خیلی نقاط مشترک داریم
منظور از اتحاد هم همینه....یعنی توجه به سخنی وچیزهایی که یکسان است بین ما و اهل سنت...
برادرم آرا جان تو خوده اهل سنت هم من خیلی ها رو دیدم که به شیعیان و اعتقاداتشون بی احترامی کردنو حتی شدیدتر از شیعیان
اما ما هیچ وقت همه ی سنی ها رو باهم برابر در نظر نگرفتیم
و شما هم باید درک کنین که حرفه یه نفر یا چند نفر ....حرف همه ی شیعیان تالار نیست...فکر نمیکنم رفتنتون کاره درستی باشه...
امیدوارم کاری نکینیم که دل مولامون به درد بیاد
یا علی
سلام

نقل قول:اگر واقعا احساس میکنیم برای بیداری اندیشه ها اینجاییم، پس سعی کنیم درست رفتار کنیم و دافعه نداشته باشیم...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3110.html

اشتباه از بنده بود چون واقعا کلام حضرت آیت الله خامنه ای رو مبنی بر اتحاد طرفین نشنیده بودم و بنده وظیفه خودم دونستم که آتشی که خودم روشن کرده بودم با معذرت خواهی از دوستان اهل تسنن خاموش کنم ، بنده با عقل ناقص خودم همیشه با این مطلب کلنجار می رم که چگونه مرید آقایان عمر و ابوبکر می خواهند در سپاه امام زمان علیه اسلام که برای خونخواهی مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها قیام خواهند کرد باشند اگر توبه نکنند ! مثل اینکه اشتباه می کردم..
لطفا دوستان اهل تسنن بنده رو عفو کنند.

نقل قول:من هم متاسفانه جاهای مختلف مخالفت خودم رو با این تندروی اعلام کردم اما بعضی دوستان کمی بی انصاف هستند و اصل رو فدای فرع می کنن.
به هر حال من به دوستمون Ara هم گفتم در چنین مواردی باید صبر کرد. با صبر انسان بزرگ میشه و رشد پیدا میکنه.
دوستان این رویه که چون اینجا چند نفر از میان 2 3 هزار نفر تفکری متضاد دارن تالار رو ترک کنین مناسب نیست. نیت خیره اما فعل خیر نیست. انشاءالله که تجدید نظر کنین.
دوست عزیز جناب بیداری اندیشه نمی دونم منظورتون از اون چند نفر کی هستن Blush ولی همیشه اون تفکرات متضاد ، ناحق نیستن گرچه شاید باب میل شما نباشد ...
در ضمن اینجا بنده به نفع اشخاص حرف نمی زنم بلکه این دینم هست که اولویت داره و ممکنه در این مسیر با اشخاصی تضاد فکری داشته باشم و حتی با بنده دشمنی هم بکنند،ولی اگر مطمئن باشن که از مسیر دینم خارج نشدم چه بسا این دشمنی ها بسیار شیرین خواهد بود... Smile
توصیه می کنم هممون مطلبی که درباره مردمی که جاذبه دارند ولی دافعه ندارند رو گذاشتم یکبار کامل بخونیم.
مشکل ماها اینه که قبل از اینکه درد اسلام رو بشناسیم درده اسلام رو داشتیم قبل از اینکه درده علی رو بشناسیم درده علی رو داشتیم
و قبل از اینکه درده حسین رو بشناسیم درد حسین رو داشتیم
و عاقبت کارامون شد مظلومیت اسلام علی حسین
برادره من ... دیگه وقت شیعه شدن سنی و سنی شدن شیعه نیست گرچه هرکس بی تعصب تحقیق کنه حق رو خواهد یافت وبرای آخرت خودش بهترین توشه رو خواهد داشت
الان درد جونا و بچه هایی هستند که دارن بزرگ میشن اونم با تمام اصول شیطان پرستی
الان درد درده بی حجابیه فساده...رفتن خدا از زندگی انسانهاست
به امید بودن در زاه حق برای هممون
همیشه وقتی بحثی مطرح میشه باید ظرافت بیان داشته باشه تا هر کسی از ضن خود یار من نشود!
اتحاد شیعه و سنی یعنی چه؟
اتحاد در مقابل چه کسی؟
فایده این اتحاد چیست؟
ایا اتحاد به معنای عدم مباحثه و مناظره مفید هست؟
دوستان عزیزم چرا وقتی حرف از دافعه میزنید متوجه مرحله عمل اون نمیشید ؟
چرا دارید با بد اخلاقی هاتون ضربه به دین خدا میزنید ؟
انگار متوجه نیستید که خداوند فرمود ای پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردم به خاطر اخلاق حسنه جذب اسلام شدند .شده مثل اون روحانی کم سنی که شبکه زده و فقط به ضرر شیعه کار میکنه با اون اخلاق بدش.
شبکه ولایت رو ببینید ایه الله قزوینی متخصص ترین فرد در حال حاضر در مباحثه و مناظره است .نبوغ عجیبی هم داره و حافظه ای عجیب بحث میکنه به کسی هم بر نمیخوره در شبکه های اهل سنت هم دعوت میشه .مراجع هم قبولش دارند .(واقا توصیه میکنم دیدن مناظره ایشون را بر هر مسلمانی لازمه)
وظیفه ما و شما دفع نیست .دافعه را از رهبر یاد بگیرید.ببینید چه کسانی رو دفع کرده .
بنده هر وقت یه کشور عربی میرفتم .در مسجد پشت سر برادران مسلمان سنی نماز میخوندم .با خیلی ها هم دوست هستم.شما حق ندارد خارج از جمع خودتون باعث رنجش کسی بشید
روانشناسی مباحثه مهمه .به محض کوچکترین توهینی دیگه طرف حرف شما رو نمیشنوه .
شما دارید کی رو از چی دفع میکنید ؟شما دلت میخواد شخصی رو از خودت دفع کنی بکن.اما حق نداری کسی رو از دین خدا دفع کنی.این اخلاق تند رو بزارید کنار
شما در چه مرحله از تشخیص هستی که دافعه می خوای برای مذهب درست کنی؟چه کاره مذهب هستی؟
یک شب با یک زرتشتی بحث میکردم تا صبح حرف زدیم .گفت تا حالا با هر مسلمونی حرف زدم فحش خوردم .من گفتم اینها مسلمون نما هستند و ار رفتار امامان (علیه السلام)براش مثال زدم .صبح به من گفت عشق محمد بس است و ال محمد.(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مسلمون شاید نشد اون شب اما مهر یه مسلمون به دلش افتاد .

برادر من .تاثیر هدایت بر ذهن امری است تدریجی است و با دعوا و لعن و نفرین بدست نمیاد .ما معاویه رو لعن میکنیم اما پیروانش رو نه .چون ممکنه هدایت بشوند ...
امام علی (علیه السلام)در جنگ ها اول صحبت دلیل ....اخر سر جنگ
امام علی (علیه السلام)۹۹ قسمتش رحمت بود ۱ قسمتش غضب.اون عضب هم با توجه به مقامش بود .
برادر عزیزم ارا
یک فروم مطعلق به هیچ کس نیست حتی مدیرش .شما هم نباید با یه حرف میدون رو خالی کنی برادر من .اگر به خاطر یه نفر میخوای بری به خاطر ۱۰۰ نفر که دوست دارند بمون (من بیشتر از همه دوست دارم داداش گلم)
روز اولی که امدم این فروم یه بحثی رو مطرح کردم یکی از مدیران چنان به من حمله کرد که دلم تا ته شکست.منم میخواستم برم اما دوستانی با پیام خصوصی محبت کردند و موندم .من ایشون رو نماینده دین و مذهی نمیدمنستم اما کسان دیگه میدونند.
امام حسین (علیه السلام)میتونست با یه تصرف همه دشمناش رو نابود کنه اما ایستاد تا خونش هدایت گر باشه .رسالت ما هدایت است .نه رنجوندن .
....
دوستان روی صحبتم با کس خاصی نبود
در پناه خدا
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع