تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سه گانه ی نارنیا تصویری از اهداف صهیون ها - نقد استراتژیک + عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۴)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۵)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]لطفا در مورد هری پاتر هیچی نگید!
کتابهای هری پاتر مقدس هستند و هیچ وصله ای هم بهشون نمیچسبه!!!!
داداش نگو کلی خندیدم Big GrinBig GrinBig Grin
کجاش مقدسه؟
من یازده تا جلدش رو سه بار خوندم اونم چاپ اصلی انگلیسیش رو نه فارسی که عقاید خودشون رو می نویسن نه ترجمه رو!
تویه تمام صفحاتش می شه سیاست پشت پرده رو دید تک تک کاراکتر هاش تویه دنیای واقعی یه نماده و به یه نفر سوق پیدا می کنه !
لطفا تاپیک هری پاتر رو پیدا کنید برای منم بفرستید من با شما بحث می کنم انگار شما تازه داستان رو خوندید داغید !

من از 8سال پیش خوندن کتابارو شروع کردم. برای کتابهای محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه و یادگاران مرگ ثانیه شماری کردم و هرکدوم از کتابهارو چندین بار خوندم.
اینجا تاپیکی در رابطه با هری پاتر پیدا نکردم
ولی اگه دوست داری با من بحث کنی و متقاعد بشی که کتابهای هری پاتر اصلا شیطانی نیستند میتونی به انجمن طرفداران هری پاتر بیای!
http://forum.dementor.ir
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۲)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۴)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]داداش نگو کلی خندیدم Big GrinBig GrinBig Grin
کجاش مقدسه؟
من یازده تا جلدش رو سه بار خوندم اونم چاپ اصلی انگلیسیش رو نه فارسی که عقاید خودشون رو می نویسن نه ترجمه رو!
تویه تمام صفحاتش می شه سیاست پشت پرده رو دید تک تک کاراکتر هاش تویه دنیای واقعی یه نماده و به یه نفر سوق پیدا می کنه !
لطفا تاپیک هری پاتر رو پیدا کنید برای منم بفرستید من با شما بحث می کنم انگار شما تازه داستان رو خوندید داغید !

من از 8سال پیش خوندن کتابارو شروع کردم. برای کتابهای محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه و یادگاران مرگ ثانیه شماری کردم و هرکدوم از کتابهارو چندین بار خوندم.
ولی اگه دوست داری با من بحث کنی و متقاعد بشی که کتابهای هری پاتر اصلا شیطانی نیستند میتونی به انجمن طرفداران هری پاتر بیای!
من تویه فضای یکطرفه بحث نمی کنم اینجا هم انگار یه طرفه است خواستی بیا یاهو هر روز چندین ساعت هم باهات بحث کنم اشکالی نداره!
یه طرفه؟
اگه حق با تو باشه باید همه رو متقاعد کنی!
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۸)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]یه طرفه؟
باشه داداش من حاضرم از هر لحاظ من ثبت نام کردم !
اسم کاربری لرد لئو پارد
می تونی شروع کنی!
[/quote]
خوندیش دیگه
میگم کلش رو تناسخ می چرخه
بعد می گی شیطانی نیست
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۱)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۸)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]یه طرفه؟
باشه داداش من حاضرم از هر لحاظ من ثبت نام کردم !
اسم کاربری لرد لئو پارد
می تونی شروع کنی!
اسمت منو یاد لئوپارد یکی از شخصیت های حماسه ی دارن می اندازه
چرا بحث می کنی
همه می دونن که این یک برنامه ی شیطانیه
من کلی از دوستام که عاشق هری پاتر بودن الآن ازش متنفرن
این نمی تونه قبول کنه
کلا می گم هری ئاتر با زندگی نسل امروز خو گرفت و اون هارو کنترل کرد اما به یاری خدا این نقشه ی دشمن هم شکست می خوره
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۲)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۴)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]داداش نگو کلی خندیدم Big GrinBig GrinBig Grin
کجاش مقدسه؟

اثر گذار ترین شخصیت کتاب روی زندگیتون کی بود؟و چرا؟
[تصویر: icon_post_target.gif]توسط M.H.Potter
» 18 آذر 90 23:33

اثر گذار ترین شخصیت کتاب روی زندگیتون کی بود؟و چرا؟

به نظرتون کدوم شخصیت کتاب(بازیگران نه) روی شما و زندگیتون آثارری داشته یا نه؟ اگر داشته چجوری بوده؟توضیحی بدین!
ویژه برنامه های نوروزی در ذهن منجمد
ذهن منجمد
خوب این یعنی چی
کدام شخصیت یا بهتر یگوییم کدام جادوگر بیشتر شما را از رسیدن به کمال باز می دارد؟
به نام خدا

سلام.

دوستان ... اسم هر تاپیک محوریت بحثش رو مشخص می کنه :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1240.html

برای صحبت درباره ی هری پاتر هم به اینجا مراجعه کنید!

یا علی
(۲۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۹)cernel نوشته است: [ -> ]عزیز دل بابا نارنیا سه گانه نیست
قابل توجه نارنیا 7 گانه است و اسم قسمت آخر (( اخرین نبرد)) است
چرا گیر دادین به این شکل و شمایل و پیدا کردن علایم مرتبط با فرا ماسونری
نویسنده ی کتاب آقای سی اس لوئیس است ایشون یک کابالائیست و فراماسون هستند که دو کتاب ایشون به نام جزیره و گمشدگان در مقاطع پایین لژ های فراماسونری تدریس می شود پس نباید انتظار داشته باشید که در مورد آخر الزمان صحبت نکند
کل این کتاب در مورد آخر الزمان و منجی سازی است
(۲۲/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۵)پسر جوشان نوشته است: [ -> ]لطفا در مورد هری پاتر هیچی نگید!
کتابهای هری پاتر مقدس هستند و هیچ وصله ای هم بهشون نمیچسبه!!!!

خداوندا هری پاتر مقدس است؟
بچه برو دوباره کتاب رو بخون کل کتاب رو تناسخ می چرخه افتاد
از همه مهمتر دوستان یک چیز را فرا موش نکنید
یک برنامه ی بلند مدت به نام نظم نوین جهانی !
برای ساختن این نظام نیاز است تا قشری جوان آن را بسازند
در این دوره بچه ها با داستان هری پاتر بزرگ شدن رشد کردن و از داخل آن چی یاد گرفتن؟
جادو
حالا هی بزن تو کلش بگو بچه یک سوره قرآن بخون
میگه : ایمپرویوس
بدون آنکه بدونه چی گفته داره از رموز کابال برای احظار بول یکی از خدایان بابل استفاده می کنه
دوست من کمی فکر کنی بازم می تونی پیدا کنی اما من حصلش رو ندارم تایپ کنم
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۲:۰۳)vavp نوشته است: [ -> ]سلام
این مطلب رو از کجا مطرح میفرمایید؟
درمورد سبز و آبی عرض شد کاملا مشخصه این حرف من نیست ما این رو مطرح کردیم بعد ها دیدم که کارشناسان مطرح بازی نیز همین را تایید کرده اند.
موفق باشید .
فانون هفتم ماسون ها جن آبی که نماد جن های کافر و یا شیطانت است
در کتاب بهار الانوار آمده است
در آخرالزمان دجال شال سبز بر گردن می اندازد!
دوست من اگر کمی بیشتر در مورد نماد رنگ سبز برای فراماسون ها توضیح بدی ممنون می شم

(۲۰/آذر/۹۰ ۱۱:۴۹)amiredge نوشته است: [ -> ]اينم ماسوني شد؟
فكر كنم بايد بريم تو غار زندگي كنيم.هر چيزي كه وجود داره ماسونيه.
هر چیز که غرب می سازه تحت تفکرات خودشونه
از این به بعد هر فیلم غربی که دیدی یا خودت بشین فکر کن چه ربطی به فرا ماسونری داره یا بیا تو تالار دوستان بفکروننتBig Grin

سلام دوست عزیز
لطفآ تا جای که امکان داره روایات را به ذکر دقیق منبع و جلد و صفحه بگین ، الان خواهشان با این روایات که اوردین منبع را هم دقیق ذکر کنین
خیلی ممنون
یا حق

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
معرفي كامل ياران دجال از يكي از كتاب ها:

ازا كمال الدين شيخ صدوق عليه الرحمه:

امام علي عليه السلام: و إن اشياعه يومئذ اولاد الزنا و اصحاب الطيالسة الخضر

(اعيان الشيعه ، ص 81 يا 82)

امام علي عليه السلام: اكثر پيروان او زنا زادگان و پوشندگان جامه هاي سبز رنگ هستند

(آشنايي با امام زمان عليه السلام و عجل الله تعالي فرجه ، ص 328 يا 329)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
فکر کنم نویسنده کتاب تا به پخش فیلم هفتم برسه صد دفعه تو گور تنش لرزیده باشه.چون تو کتاب آخر علنا میگه اصلان(شیر)همون خداست.من کتاباشو خوندم.درست یادم نیست ولی تو یکیش فکر کنم میگفت کسایی که به نارنیا حمله کردن از شرق میان،بازم مطمئن نیستما،ولی یه چیزی تو همین مایه ها بودم که من حسابی قاطی کردم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع