تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
به گزارش فارس، بر اساس قوانين سازمان ملل در صورتي كه تعداد امضاهاي يك كمپين به يك ميليون نفر برسد دبير كل سازمان ملل موظف است كه آن موضوع را پيگيري كرده و نسبت به آن اعلام موضع كند.

در همين راستا براي توقف كشتار مردم بحرين توسط رژيم آل‌خليفه و عربستان سعودي،‌كمپيني ايجاد شده است تا بتوان اين تعداد امضا را جمع آوري كرد.براي راي دادن بايد به لينك زير مراجعه كرد.


http://www.petitiononline.com/ssi2011/petition.html

بعد از باز شدن اين لينك، بايد به انتهاي صفحه رفته و بر روي گزينه click here to sign petition كليك كرد.

پس از باز شدن صفحه بعدي، در مستطيل اول نام و در مستطيل دوم آدرس پست الكترونيكي (ايميل) خود را وارد كنيد. و نيازي به پر كردن ديگر مستطيل ها نيست.

پس از آن بار ديگر بر روي گزينه sign petition بايد كليك كرد.

پس از باز شدن صفحه بعدي، حتما بر روي گزينه approve signature بايد كليك كرد تا راي دادن شما به ثبت برسد.


لطفاً تا می توانید اطلاع رسانی کنید
عزیزان حاضر در تالار
لطفا اهتمام بیشتری داشته باشید و به همه ی دوستانی که بنحوی با نت سر و کار دارند اطلاع دهید.
چه جالب ؛ داریم از خودشون ( سازمان ملل ) برای کمک کردن به خودمون استفاده میکنیم !!!!
عزیزانم مثل همیشه ،اینها فقط جنبه وقت خریدن داره اگر این برسه به یک میلیون بحرینی ها دو بار جمعیتشون صفر شده برگشته ؛ تازه اگر بتونید برسوندی چه میشه ؟ هیچی مثل ناتو میریزن رو سر خود بحرینی ها !!!!

به راه تکلف مرو سعدیا
اگر صدق داری بیار و بیا

تو منزل شناسی و شه راهرو
تو حقگوی و خسرو حقایق شنو

چه حاجت که نه کرسی آسمان
نهی زیر پای قزل ارسلان
136. سلام علی قلب زینب الصبور
137. شاید همه چیز
138. یک نفس عمیق
139. حرف‌های من
140. آسمان سرخ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ادامه کار ...

تصمیم بر آن شده است که دوستان وبلاگ نویس علاقمند به مشارکت در این موج وبلاگی به وبلاگ جنبش وبلاگی حمایت از مردم بحرین رفته و زین پس به روز شدن وبلاگشان در رابطه با بحرین را آنجا گزارش دهند.

دیگر این وبلاگ با نام بحرین به روز نخواهد شد.

از تمام عزیزان که در این موج همراهمان بودند، سپاسگزاریم.
این شور و شوق جهاد واقعا عالیه و باعث امیدواری مسلمین و ترس دشمناست، اما قبل از همه چیز یک نکته مهم:
اسم این فروم "بیداری اندیشه" س! به نظر شما معنیش چیه؟ مطمئنم معنیش ربطی به احساساتی شدن نداره! احتمالا سنخیتی با قضاوت نادرست و عجولانه هم نداره!! پس بیاییم از همین حالا، قبل از اینکه مطلبی ارسال کنیم، چند دقیقه روی همین دو کلمه (بیداری اندیشه) فکر کنیم.
بعد از اینکه متوجه شدیم اصلا بیداری اندیشه یعنی چی، بهتره به مطلبی که قراره بزاریم هم یکم بیشتر دقت داشته باشیم>> خدایی نکرده دلیلمون از گذاشتن مطلب فقط بالا بردن عدد روبروی ارسال ها و ... نباشه. (ناسلامتی میخوایم «در راه خدا» جهاد کنیم).

به اعتقاد من و خیلی از دوستانی که تو این تاپیک نظر دادن، در بصیرت و تدبیر رهبری عزیز (حفظ الله) هیچ جای شک و تردید نیست. اونهایی هم که با این مسئله مشکل دارن بدونن مشکل از خودشونه.
در مورد این مسئله هم که چرا ایران با جنگ سخت وارد عمل نمیشه بحث زیاده.
جنگ تو این موقعیت یعنی بی گدار به آب زدن! ایران با تغییر موقعیت های مختلف و مکان و زمان متفاوت، مطمئناً تاکتیک خودشو عوض میکنه و اوضاع به این صورت ادامه پیدا نمیکنه.
البته این یک طرف قضیه س:
طرف دیگه ، خود مسلمانان(شیعه و سنی) بحرینی هستن!
اول: "همه" (یا حداکثر) مردم بحرین باید خواستار برکناری دولت فعلی باشن.
یک مثال:
بنی صدر با 11 میلیون رای، رئیس جمهور ایران شد، طبق اسناد و مدارک موجود رای امام خمینی (رحمة الله علیه) بنی صدر نبود(البته فرد دیگری هم مد نظر ایشون نبود).
خیانت هایی که بنی صدر به ایران کرد، مثل حادثه طبس، درگیری های غرب کشور و ... بر امام و اطرافیانش کاملا روشن بود، اما >> بنی صدر با رای 11 میلیونی مردم به اون مقام رسیده بود و امام صبر کرد تا مردم خودشون دست به کار بشن و عاقبت اون ملعون هم با چادر از کشور فرار کرد.
امام با نگرفتن تصمیم عجولانه به ما یاد داد تا با بصیرت در این راه قدم برداریم و نقش یک پدر واقعی رو ایفا کرد(به نظرتون اگه قبل از اینکه مردم از خواب غفلت بیدار شن امام کاری انجام میداد، عکس العمل اون 11 میلیون نفر چی بود؟)
دوم: هر وقت قرار باشه جایی اسلام بر استکبار پیروز بشه باید خون مظلومین ریخته بشه.(این باید رو از اون بابت گفتم چون راه دیگه ای وجود نداره. باید ایستاد، و این ایستادگی نمیتونه بدون تلفات باشه).
اصلا این طور فکر نکنید که اسلام بدون شهادت برادران و خواهران ما میتونه استمرار پیدا کنه.
نمونه ش هم تو انقلاب ایران فراوونه:
یکی از نمونه هاش راهپیمایی 17 شهریور میدان ژاله بود که به خاطر کشتار وحشیانه مردم به جمعه سیاه معروف شد. همون خون هاست که این انقلاب رو تضمین کرده و مانع از سقوطش میشه.
و از امام علی(علیه السلام) حدیثی نقل شده که بی ربط به این موضوع نیست:
هر شعله آتشی را که روشن می کنید و با آن مردان آزاده را می سوزانید به زودی مشعل بزرگی خواهد شد که راه آزادی بشر را روشن خواهد نمود.
آخر هم به قول سردار قاسمی عزیز «سرباز باید در خط نظامی جلوی فرمانده باشد در خط فکری پشت سر او»

ما ذوالفقار حيدريم
مطيع امر رهبريم

ببخشید پرحرفی کردم.
به امید و یاری خدا هر چه زودتر ندای الله اکبر در سراسر جهان شنیده بشه و استکبار مغلوب میدان باشه.
به گزارش روابط عمومی، مسلمانان شیعه و سنی بحرینی در این روزها به دنبال حقوق مشروع خود و برای عدالت و رهایی از تبعیض و استبداد در حال مبارزه هستند. مسلمانان بحرینی گرفتار رژیمی خودکامه هستند که ضمن اختصاص تمام مسئولیتهای سیاسی، اقتصادی و نظامی مهم به خانواده سلطنتی حاکم، عموم مردم را از مشارکت واقعی در سرنوشت خود محروم کرده است.

[تصویر: shooshtari20110309143858640.jpg]

شهر منامه این روزها شبیه شهرهای اشغال شده است. نظامیان عربستان سعودی، امارات و مزدوران وهابی آنها فرصت را برای انتقام گرفتن از مردمی که برای آینده بهتر مبارزه می کردند، فراهم دیده و به تخریب مساجد، سوزاندن قرآنها و هتک نوامیس مردم بی دفاع بحرین مشغولند.

به همین منظور، خانواده بزرگ کاربران و مخاطبان تبیان به عنوان بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی مذهبی و فرهنگی ایران؛ ضمن محکومیت این گونه اقدامات و عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهدای بحرینی، توجه افکار عمومی به ویژه جهان اسلام را به تضییع حقوق مشروع مردم بحرین جلب می کند.

به منظور حمایت از مردم مظلوم بحرین و همچنین محکومیت جنایات آل خلیفه و آل سعود به آدرس ذیل مراجعه کنید.

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=164040


خبر گزاري البرز
واقعا براي كمك به اين مردم مظلوم راههاي بسيار زياد و متنوعي وجود داره يكيش جمع آوري يك ميليون امضا است .

همه ما در هر موقعيتي كه هستم ميتونيم كار هاي مهمي انجام بديم .

مثلا الان بين دوست و آشنا و فاميل خودمون چند نفر ميشناسيم كه عازم حج عمره يا تمتع هستن .

ميگيم حج تمتع واجب شرعيه اما حج عمره هم در اين شرايط واجب؟؟؟؟؟

چرا ما مردم مسلمان همين حج عمره رو تحريم نكنيم تا آل سعود حساب كار دستش بياد .

چرا بازيكن هاي تيم فوتبال بايد با تيم عربستان بازي بكنن؟؟؟ و بعد هم اون ماجرا ها پيش بياد .

هركس در حد توانش وظيفه داره كاري انجام بده حتي اگر شده پيام ها و بيانيه هاي مراجع عظام امام خامنه اي و امام خميني را با ترجمه براي فروم هاي عربي زبان و انگليسي زبان بزاريم .

با اينكه فعلا حكم جهاد به مصلحت نيست اما ميشه گردان هاي شهادت طلب راه انداخت و از همين بچه هاي توي نت و توي دانشگاه ها كمك گرفت تا بقيه بيان و نام نويسي بكنن و خيلي كارهاي ديگه

كافيه كمي فكر كنيد .

تا قبل از اينكه جمعيت بحرين به صفر برسه !!!!!!!!
سلام دوستان

به نظر من دیگه با امضا جمع کردن و تظاهرات چیزی درست نمیشه , هر چند باعث دلگرمی شان میشه اما فایده ی دیگری نداره

الان مردم بحرین چند ماه تظاهرات کردند ولی هیچ نتیجه ای نگرفتن , دیگه باید از سوی علمای بحرین اعلان جهاد بشه , این همه جنایت داره انجام میشه از جمله : قتل , تجاوز , بازداشت و ... ولی مردم بحرین فقط تظاهرات میکنند .
دیگه باید مبارزه رو با هرچی که میتونن ( مثل : چاقو , بیل , کلنگ , سلاح های گرم وغیره ) با این جنایتکاران اغاز کنند
دیگه بسه این همه کشته دادن

ســـــــــــلام
من قبلا امضا داده بودم حدودا فکر میکنم دو سه هفته پیش !
منم فکر میکنم دعا بیشتر از امضا به درد مردم مظلوم بحرین بخوره
آخه سازمان ملل تا حالا چه گلی به سر مسلمونا زده که این دومیش باشه

خدایا به حق حضرت فاطمه(سلام الله علیها)جنبش های کشورهای مسلمان را به سرانجام برسان
آمین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع