تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جامعه جهانی مهدوی چه ویژگیهایی باید داشته باشد ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت همه عزیزان

دوستان و عزیزان به موضوعات متنوع در حوزه مهدویت پرداخته و اکثر کاربران محترم در این زمینه اطلاعات بسیار خوبی دارند .
هدف از ایجاد این مبحث جهت دهی دانسته ها یی است که به صورت پراکنده در ذهن ما وجود دارد .

لذا با چند سوال وارد بحث میشویم و از همه اساتید و عزیزانی که نظری دارند استدعا دارم نظرات ارزشمند خودشونو برای استفاده سایرین بیان کنند .
1- زیر ساختهای مورد نیاز حکومت جهانی مهدوی چیست ؟
الف= زیر ساختهای معنوی - فرهنگی
ب = زیر ساختهای اجتماعی
ج = زیر ساختهای اقتصادی
د = زیر ساختهای تکنولوژیکی (فناوری)
ه = زیر ساختهای نظامی - امنیتی- اطلاعاتی
2- آیا پرداختن به این مباحث در جهت امادگی برای ظهور لازم است ؟

به نظرم نمیتوان انتظار داشت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف پس از غیبتی طولانی و با هدف ایجاد حکومت جهانی ظهور بفرمایند و فاقد این شرایتی باشند که برای یک حکومت معمولی در این زمانه لازم است . چه رسد به تاسیس یک حکومت جهانی .

البته نمیتوان ساده لوحانه پنداشت که این شرایط یک شبه و به واسطه امدادهای غیبی فراهم میشود . اگر این چنین بود چرا صدها سال ظهور مبارک آقا به تاخیر افتاده . میشد صدها سال قبل با کمک امدادهای غیبی زمینه ظهور فراهم شده و....

دوستان خواهش میکنم نظرات خودتونو بفرمایید . البته سوالات فراوانی در این حوزه وجود دارد . ولی اجازه فرمایید در این بخش همین موارد بررسی گردد . و ان شاالله در فرصتی مناسب سوالات جدید تری تقدیم می شود . تا به مرور به نتیجه ای قابل قبول و کاربردی برسیم .

یکی از اشکالات اینگونه مباحث ایجاد سولات متعدد در ذهن عزیزان است که اگر قرارباشد پستها فقط به طرح سوال اختصاص یابد . رسیدن به پاسخهای اساتیدی که در سایت حضور دارند مشگل خواهد بود .
Rose التماس دعا
خوب پیش بینی چنین استقبال بی نظیری را کرده بودم . Big Grin

لذا برای روشن تر شدن موضوع نکته ای مطرح میکنم :

فرض بر این بگیریم که واقعه مبارک ظهور اتفاق افتاده و دهها میلیون مسلمان که از نظر شاخصه های معنوی به مدارج بالایی هم رسیده اند . به حضرت پیوسته و آماده نثار جان وشهادت در رکاب مولا هستند .

از طرف دیگر ملتهای به ستوه آمده از ظلم ظالمان و حکام وابسته چشم امید به این انقلاب جهانی دارند .

خوب با شناختی که از دنیای امروزی و نظامات حاکم بر آن داریم کاملا آشکار است که به مخالفت با این حرکت جدید جهانی خواهند پرداخت و هر آنچه در چنته دارند برای نابودی این حرکت انجام می دهند . از جمله : جنگ نظامی - جنگ تمام عیار تبلیغاتی - محاصره اقتصادی - تحریمهای بین المللی - و.....

به دلیل اینکه حامیان حضرت قبل از ظهور تنها به فکر خود سازی و مبارزه با نفس و تحکیم اعتقادات دینی و رسیدگی هرچه بیشتر به فریضه های واجب و مستحب بوده اند و از زمینه سازی در امور زیرساختهای مورد نیاز یک حکومت جهانی (با تمام نیاز مندیهای متنوع آن ) غفلت کرده اند .

اگر فرض اولیه ( ظهور در چنین شرایطی ) محقق شود . به نظر شما نتیجه چه خواهد شد ؟
به نظر شما تکرار عاشورا در ابعادی گسترده تر محتمل نخواهد بود .

چرا بسیاری از ما فقط تا ظهور امام را میبینیم و برای پس از ان برنامه ای نداریم ؟ ایا فکر میکنیم امام علیه السلام وقتی ظهور کنند حتما با معجزه و امداد های غیبی همه چیز را مهیا کرده و مردم را به رفاه و ازادی و .... می رسانند ؟

البته سخن بنده این نیست که به بهانه بخشی از وظایف منتظران برخی دیگر از این وظایف مورد غفلت قرار گیرد . بلکه به نظر من میباید ضمن پرداختن به خودسازی و تعمیق ایمان و اعتقادات دینی و شرعی به سایر امور در این حوزه اهتمام کافی داشته باشیم .

به حمد الهی ملت ایران با انقلابی که به رهبری امام خمینی (رض) به راه انداختند حرکتی بسیار مهم در زمینه ( مقدمه سازی برای ظهور) انجام دادند . و همچنان با شتابی خوب و البته زعامت بی نظیر امام خامنه ای در همین مسیر ادامه داشته و به گسترش جهانی این حرکت الهی نزدیک و نزدیکتر میشویم . لذا حرکتهای مردمی امروز در سراسر جهان اسلام و غرب در راستای همین حرکت الهی ملت مسلمان ایران ارزیابی می شود .

در این زمینه نکات مهم دیگری هست که ان شاالله با راهنمایی اساتید و کاربران محترم به مرور تقدیم میگردد .

آدرس های مرجع