شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اینها مشتی بافتنی است
حجیتی هم ندارد
ربطی هم به تدبر در قرآن ندارد
علم تأویل هم انحصار در راسخون علم یعنی 14 معصوم داره که علمشان متصل به علم خداست
با بافتنی و بازی و ریاضی هم نمیشه به باطن قرآن راه یافت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه فرضیه هست وهر فرضیه ای درست نیس مگر اینکه ...
آقا حرفش درست، آخر زمانه، امسال همه چی تموم میشه، میخواد اینو بگه! خوب من قبول کردم! ممکنه که عذاب خدا نازل بشه کسی میدونه که نمیشه؟؟
پس بیایید از همین امروز آدم باشیم، و اینقدر توسر هم نزنیم و همو تحقیر نکنیم، زندگی صالحی داشته باشیم، تا در پناه خدا قرار بگیریم.
شاید این اتفاق راست باشد.
فرصت را از دست ندهیم.
نقل قول:اینها مشتی بافتنی است
حجیتی هم ندارد
ربطی هم به تدبر در قرآن ندارد
علم تأویل هم انحصار در راسخون علم یعنی 14 معصوم داره که علمشان متصل به علم خداست
با بافتنی و بازی و ریاضی هم نمیشه به باطن قرآن راه یافت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بافتنی رو اینجا خوب اومدید!
نقل قول:آقا حرفش درست، آخر زمانه، امسال همه چی تموم میشه، میخواد اینو بگه! خوب من قبول کردم! ممکنه که عذاب خدا نازل بشه کسی میدونه که نمیشه؟؟
پس بیایید از همین امروز آدم باشیم، و اینقدر توسر هم نزنیم و همو تحقیر نکنیم، زندگی صالحی داشته باشیم، تا در پناه خدا قرار بگیریم.
شاید این اتفاق راست باشد.
فرصت را از دست ندهیم.
آخر الزمان باشه یا نباشه ما باید بنده خدا باشیم ، دو میلیارد سال دیگم آقا اومد یا نیومد ، عذاب اومد یا نیومد ، ما باید انسان باشیم ! نه آدم!
فرصت رو هیچوقت نباید از دست داد.

نقل قول:آخر الزمان باشه یا نباشه ما باید بنده خدا باشیم ، دو میلیارد سال دیگم آقا اومد یا نیومد ، عذاب اومد یا نیومد ، ما باید انسان باشیم ! نه آدم!
فرصت رو هیچوقت نباید از دست داد.
منم همینو گفتم! ولی بعضی وقتها دیدی میگن فلانی 1 ماه دیگه بیشتر زنده نیست، تو مهربون میشی، فداکار میشی و ... شاید این هم برای خیلی ها دلیلی باشه که آدم باشند.
راستی آدم انسانی بود که پیامبر خدا بود و انسان مخلوقش نه؟؟
پناه میبرم به خدا از شر انسان.