دوستان بنده در پست اول ذکر کردم کسانی که سراغ زبان خارجی میرن هیچکدوم عاشق چشم و ابروی غربی ها نیستن بلکه صرفا هدف علمی ، تجاری و... حکم میکنه زبان خارجی رو یاد بگیرند لذا اینکه برای یادگیری زبان یک کشور باید فرهنگ آنرا نیز بیاموزیم مغلطه ای بیش نیست
(۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۴۷)DRiVeR نوشته است: [ -> ]سلام
1.فرهنگ ما ایرانی و اسلامی است
2.به نظر شما دلیل فراگیری زبان انگلیسی چیست؟(یا به نوعی اجبار در یادگیری زبان انگلیسی)
3.فرهنگ انگلیسی با زبان آن عجین است. به مانند این است که برای فرانسویانی که می خواهند زبان فارسی فرا بگیرند مفهوم حجاب که یکی از اساسی ترین و پایه ای ترین بخش های فرهنگ ایرانی ست را حذف کنند چون حجاب خلاف قوانین و فرهنگ آنهاست!
من فکر نمی کنم برای یادگیری زبان انگلیسی نیاز باشه فرهنگ انگلیسی رو یاد بگیریم
یا به صورتی باشه که اگر ما نخوایم، باز هم یاد بگیریم.
من در پست قبلیم نوشتم :" فرضا اگر در مورد خاصی، رفتاری دارند که از نظر اسلام جایز نیست، می شه اونو به شکلی که مورد پسند هست تغییر داد."
کار درستی که بهتره انجام بشه اینه که بعضی از کتاب های خودمون به زبان انگلیسی ترجمه بشه تا با مطالعه اون ها به زبان انگلیسی آشنا بشیم. مثلا کتاب های داستان خودمون به زبان انگلیسی ترجمه بشه و با مطالعه اون ها، زبان انگلیسی رو یاد بگیریم. یا کتاب ها استاد مطهری، داستان های امامان و پیامبران و ...
و در مورد زبان های دیگه هم همین طور
ببخشید خودمو مثال می زنم؛ من خودم نه رمان های خارجی می خونم و نه به کسی هدیه می دم. چون کتابی که قبلا خوندمو یادمه که اصلا رفتارها و فرهنگ ها مورد پسندم نبود.
(۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۱۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
مثالی که زدید جواب ما را نمیدهد
در ضمن فرهنگ ما فرهنگ اسلام است که در جاهایی با کتابهای ادبی ما که البته با ارزش هستند فرق دارد
ما مجبور نیستیم که فرهنگ آنها را یاد بگیریم
فقط کافیست کارشناسان متعهد و توانا برای آموزش برنامه ریزی کنند.
منظورتون چیه؟؟یعنی فردوسی و باقی شعرا فرهنگ ما نیستن؟؟دیگه شما دارید زیاده روی میکنید!!
بسم الله الرحمن الرحیم
ما می خواهیم از یک سیب استفاده کنیم. از قضا داخل سیب کمی هم پوسیده است. این که ما می خواهیم سیب بخوریم دلیل این می شود که حتما باید خرابی آن را هم به زور بخوریم؟!
آیا کسی منکر تاثیر بد آموزش فرهنگ غرب بر روی بچه هاست! در دین ما هست که به گوینده سخن نگاه نکنید. بلکه ببینید که چه می گوید. یعنی اگر کافر هم حرف حقی زد از او بپذیرید. این یک سخن منطقی و عاقلانه است. ما هم چشممان را به روی حقایق اگر میان فرهنگ غرب هم باشد نبسته ایم. ولی برای بچها که بسیار الگو پذیر هستند و دوران شکل گیری شخصیت خود را سپری می کنند وباید ابتدا با فرهنگ غنی اسلامی خود آشنا شوند و به باور درست برسند، آموزش فرهنگ غرب در قالب آموزش زبان با هزاران رنگ ولعاب قطعا کاری غیرعقلانی است.