تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یک سایت خوب برای خرید کتاب آنلاین(مهم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت همه دوستان
یه چند مدتی هست که شکر خدا خواندن کتاب رایج شده توی تالار (البته من اینطوری فکر می کنم).
اما مشکلی که این وسط احساس میشه اینه که بعضی از کتاب ها ممکنه داخل بازار پیدا نشه یا بعضی از دوستان که در شهری غیر از شهر تهران (خراب بشه این تهران!!!Big Grin) سکونت دارند دسترسی به بعضی کتب ندارند.
بنده یک سایتی می شناسم که کتاب رو بصورت Online به فروش میرسونه و بنده تا بحال ازش چند بار خرید کردم -با اینکه میدان انقلاب در نزدیکی محل کار و زندگی بنده هستش- و نسبتاً هم راضی بودم.
البته ممکنه دوستان این سایت رو بشناسند.
آدینه بوک

با تشکر
(۱۱/تیر/۹۱ ۲۲:۲۶)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان
یه چند مدتی هست که شکر خدا خواندن کتاب رایج شده توی تالار (البته من اینطوری فکر می کنم).
اما مشکلی که این وسط احساس میشه اینه که بعضی از کتاب ها ممکنه داخل بازار پیدا نشه یا بعضی از دوستان که در شهری غیر از شهر تهران (خراب بشه این تهران!!!Big Grin) سکونت دارند دسترسی به بعضی کتب ندارند.
بنده یک سایتی می شناسم که کتاب رو بصورت Online به فروش میرسونه و بنده تا بحال ازش چند بار خرید کردم -با اینکه میدان انقلاب در نزدیکی محل کار و زندگی بنده هستش- و نسبتاً هم راضی بودم.
البته ممکنه دوستان این سایت رو بشناسند.
آدینه بوک

با تشکر

بله ولی فقط یه مشکل کوچولو داره
اونهم اینه که 90 درصد کتاب های پایه ومهم ((در حال حاضر موجود نیست))!
البته منظورشون از درحال حاضر از ده سال قبل تا ده سال بعد هست احتمالا!
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۰۰)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]بله ولی فقط یه مشکل کوچولو داره
اونهم اینه که 90 درصد کتاب های پایه ومهم ((در حال حاضر موجود نیست))!
البته منظورشون از درحال حاضر از ده سال قبل تا ده سال بعد هست احتمالا!

شما قبلاً از این سایت خرید کرده بودید؟
کتاب هایی که میخوام رو داره ولی نوشته فعلا موجود نیست
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۵۲)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]کتاب هایی که میخوام رو داره ولی نوشته فعلا موجود نیست

خوب یه بخش داره واسه سفارش
در ضمن این فروشگاه هم مثل سایر فروشگاه ها بی عیب و نقص نیست و ممکنه بعضی کتاب ها رو نداشته باشه.
در هر صورت بنده شخصاً قبل از اینکه برم بازار یه سری به این سایت میزنم اگر نداشت شخصاً به تهیه کتاب اقدام می کنم.
با تشکر
آدرس های مرجع