تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سری کتب مذهبی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم.
در این تاپیک،سری کتاب های مذهبی و با فرمت PDF برای دانلود قرار داده میشه.
ان شا الله که مورد استفاده دوستان قرار بگیره.سعی میکنم هر چند وقت یکبار ، کتاب جدیدی معرفی کنم.
یاد آوری میکنم که برای خوندن این کتاب ها،نرم افزار adobe acrobat reader لازمه.یا خلاصه هرچیزی که پی دی اف رو بخونه!

کاربران محترم:لطفا دراین تاپیک از گذاشتن پست خودداری کنید.اگر کاری بود،با سرویس پیام خصوصی با بنده در میون بذارید.
ناظران محترم:لطفا این تاپیک رو نبندید.چون قراره مداوم و بدون هیچ پست اضافه ای کار کنه.

کتاب 1:
[b]نام :
انوار حکمت نبوی (سخنان قصار سرور انبیاء محمد مصطفی ص)
زبان: فارسی
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: 18
حجم کتاب: 162 کیلوبایت
نویسنده: علی اکبر خانجانی
ناشر: آی آر پی دی اف
توضیحات:از آثار منتشر نشده استاد علی اکبر خانجانی

[تصویر: download.gif]
کتاب 2:
نام:دانلود کتاب احکام پزشکی
زبان: فارسی
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: 231
حجم کتاب: 1.90 مگابایت
نویسنده: آیه الله نکونام
ناشر: آی آر پی دی اف
توضیحات: توجه به گستردگی داده های فقهی و تورم انبوهی از مسایل و احکام، نگارش مجموعه هایی که تنها احکامی را بیان میدارد که به موضوعی خاص ارتباط دارد و مراجعه کننده را به راحتی به موضوع و مسئله ی مورد نیاز خود برساند ضرورت میابد که از آن همه میتوان مسائل مورد نیاز پزشکان و بیماران را نام برد که هر فردی در دوره حیات خود با آن رو به رو خواهد شد و به همین علت کتاب احکام پزشکی نوشته آیت الله نکونام برایتان آماده شده است.
[تصویر: download.gif]
با سلام.بعد از مدتها،دوباره اومدم
با سه پیشنهاد همزمان:

3:
نهج البلاغه صوتی - نامه ها

نهج البلاغه صوتی - خطبه ها

نهج البلاغه صوتی - کلمات قصار

تذکر:منبع تمامی کتاب ها و محصولاتی که در این تاپیک معرفی شد و خواهد شد، irpdf.ir می باشد
آدرس های مرجع