۱۴/تیر/۹۱, ۳:۵۸
صفحه: 1 2
۱۴/تیر/۹۱, ۹:۴۶
سلام
ممنون از استقبال خوبتون
این موضوع مشخص میکنه که بیداری اندیشه هدف وارمان اخرالزمانی رو دنبال میکنه وبه مسائل مادی ودنیوی مثل شهرت وغیره کاملا بی توجه هست
من بعنوان عضو کوچکی که در این مجموعه نقش داشته از همه شما عزیزان کمال تشکر رو دارم
در ضمن دوستان نرم افزار هم مقالات وپوستر های زیبایی داره
کسانی که کلیپ رو دانلود کردن لازم نیست برن 70 مگ نرم افزار رو دانلود کنند چون اکثریت حجم نرم افزار مربوط به کلیپ هست که دوستان دانلودش کردن
میتونند این نرم افزار رو که مخصوص فضا های مجازی با حجم 11 مگ اماده شده رو دانلود کنند
تنها تفاوت این نرم افزار با نرم افزار اول که امیر جان در پست اول لینکش رو دادن این هست که به جای خود کلیپ لینک دانلودش رو در اختیار شما عزیزان قرار میدیم ودیگه خود کلیپ درون فضای نرم افزار پخش نخواهد شد
باور کنید اولین جایی که این نرم افزار رو میذارم اینجا هست وهنوز در تالار خودمون نذاشتم
نرم افزار کاربردی طرح میلاد با حجم 11 مگ:دانلود
ممنون از استقبال خوبتون
این موضوع مشخص میکنه که بیداری اندیشه هدف وارمان اخرالزمانی رو دنبال میکنه وبه مسائل مادی ودنیوی مثل شهرت وغیره کاملا بی توجه هست
من بعنوان عضو کوچکی که در این مجموعه نقش داشته از همه شما عزیزان کمال تشکر رو دارم
در ضمن دوستان نرم افزار هم مقالات وپوستر های زیبایی داره
کسانی که کلیپ رو دانلود کردن لازم نیست برن 70 مگ نرم افزار رو دانلود کنند چون اکثریت حجم نرم افزار مربوط به کلیپ هست که دوستان دانلودش کردن
میتونند این نرم افزار رو که مخصوص فضا های مجازی با حجم 11 مگ اماده شده رو دانلود کنند
تنها تفاوت این نرم افزار با نرم افزار اول که امیر جان در پست اول لینکش رو دادن این هست که به جای خود کلیپ لینک دانلودش رو در اختیار شما عزیزان قرار میدیم ودیگه خود کلیپ درون فضای نرم افزار پخش نخواهد شد
باور کنید اولین جایی که این نرم افزار رو میذارم اینجا هست وهنوز در تالار خودمون نذاشتم

نرم افزار کاربردی طرح میلاد با حجم 11 مگ:دانلود
۱۴/تیر/۹۱, ۱۰:۱۵
با تشکر فراوان
پیشنهاد می کنم کلیپ مذکور را همه دوستان ببینند
پیشنهاد می کنم کلیپ مذکور را همه دوستان ببینند
۱۴/تیر/۹۱, ۱۰:۱۸
ممنون بابت زحمتی که کشیدید ، کلیپ بسیار عالی و پر محتوایی بود ... ولی یک انتقاد داشتم بهتون .
خواهش میکنم حرف منو بد برداشت نکنید صرفا یه انتقاده که امیدوارم تو کلیپ ها و نرم افزار های جدیدی که احتمالا میخواهید بسازید رعایت بشه .
ببینید دوستان من قضاوتی نمیکنم ولی خداوکیلی هر جور که فکر می کنم نمیدونم چه لزومی داره داخل کلیپی که برای رضای خدا و ولی خدا ساخته شده چندین بار آدرس سایت سازنده به این بزرگی زده بشه :
![[تصویر: %D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_1.png]](http://s3.picofile.com/file/7426883331/%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_1.png)
داخل بیشتر کلیپ هم آرم و آدرس سایت مثل یک لوگو شناسایی اون بالا خودنمایی میکرد :
![[تصویر: %D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_2.png]](http://s3.picofile.com/file/7426883652/%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_2.png)
یادمه نیمه شعبان چند سال پیش با بچه های مسجد جمع میشدیم شیرینی و شکلات بسته بندی میکردیم برای شب جشن.
یادش بخیر 6000 و اندی شکلات رو تو چند روز بسته بندی کردیم .
موقع بسته بندی یه عده شکلات رو تو پلاستیک میگذاشتند ، یه عده یه کاغذی رو تو پلاستیک کنار شکلات ها میگذاشتند .
یه عده هم در پلاستیک رو منگنه میزدند .
رو کاغذه بزرگ نوشته بود : کاری از بچه های مسجد محمدی
جالب اینه وقتی ازشون میپرسیدیم برای چی این کاغذه رو میگذارید میگفتند برای این میگذاریم که اسم مسجد زنده بشه .
یکی نبود بهشون بگه آخه اگه هدف اسم مسجد است دیگه برای چی میگید برای امام زمان داریم کار میکنید . رو کاغذا بنویسید شیرینی بخورید اسم مسجد رو هم تو یادتون باشه که بهتره ، دیگه دروغ هم نیست .
یادمه بعدا که مسجد رو برای تعمیرات بستند ، ما رفتیم مسجد امام رضا چند کوچه پایین تر . یه مسجدی بود کنارش پارکینگ و مرکز خرید هم بود ، بالاش نوشته بود : موقوفه فلانی ( اسم وقف کننده ) ...
عجب وقفی !!!!!!!!!!!!!!!

خواهش میکنم حرف منو بد برداشت نکنید صرفا یه انتقاده که امیدوارم تو کلیپ ها و نرم افزار های جدیدی که احتمالا میخواهید بسازید رعایت بشه .
ببینید دوستان من قضاوتی نمیکنم ولی خداوکیلی هر جور که فکر می کنم نمیدونم چه لزومی داره داخل کلیپی که برای رضای خدا و ولی خدا ساخته شده چندین بار آدرس سایت سازنده به این بزرگی زده بشه :
![[تصویر: %D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_1.png]](http://s3.picofile.com/file/7426883331/%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_1.png)
داخل بیشتر کلیپ هم آرم و آدرس سایت مثل یک لوگو شناسایی اون بالا خودنمایی میکرد :
![[تصویر: %D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_2.png]](http://s3.picofile.com/file/7426883652/%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_2.png)
یادمه نیمه شعبان چند سال پیش با بچه های مسجد جمع میشدیم شیرینی و شکلات بسته بندی میکردیم برای شب جشن.
موقع بسته بندی یه عده شکلات رو تو پلاستیک میگذاشتند ، یه عده یه کاغذی رو تو پلاستیک کنار شکلات ها میگذاشتند .
جالب اینه وقتی ازشون میپرسیدیم برای چی این کاغذه رو میگذارید میگفتند برای این میگذاریم که اسم مسجد زنده بشه .
یکی نبود بهشون بگه آخه اگه هدف اسم مسجد است دیگه برای چی میگید برای امام زمان داریم کار میکنید . رو کاغذا بنویسید شیرینی بخورید اسم مسجد رو هم تو یادتون باشه که بهتره ، دیگه دروغ هم نیست .
یادمه بعدا که مسجد رو برای تعمیرات بستند ، ما رفتیم مسجد امام رضا چند کوچه پایین تر . یه مسجدی بود کنارش پارکینگ و مرکز خرید هم بود ، بالاش نوشته بود : موقوفه فلانی ( اسم وقف کننده ) ...
عجب وقفی !!!!!!!!!!!!!!!

۱۴/تیر/۹۱, ۱۰:۲۹
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۰:۱۸)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]ممنون بابت زحمتی که کشیدید ، کلیپ بسیار عالی و پر محتوایی بود ... ولی یک انتقاد داشتم بهتون .
عجب وقفی !!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز
ببینید طبیعیه که هر کس هر محصولی رو میسازه یه نشان از سازنده روش باقی میمونه ......شما از همین برنامه های صداوسیما خودمون بگیر تا شرکت های کوچیک وبزرگ..........الان خیلی از سایت های دیگه هم میان سخنرانی ها رو دانلود میکنند وبعد اون ها رو ادیت میکنند(روش اسم سایت میذارن)بعد دوباره رو هاست خودشون اپلود میکنند که رتبه در الکسا بره بالا....
من هم این حرکت فوف رو نمیپسندم ولی این کلیپ قضیه ش کاملا متفاوت هست وچون تقریبا میشه گفت اولین محصول سایت ماست وساخته وپرداخته خود ماست باید یک نشان از سایت داشته باشه.........
ببنید اگر قصد ما به دست اوردن سود ومنفعت از این کار بود میتونستیم بریم بسیج یا مساجد که رو هوا چنین بسته های فرهنگیی رو میزنند وتازه بهمون هزینه هم میدن......ولی ما به صورت کاملا رایگان گذاشتیم واسه دانلود .......وفکر کنم محتوا تاثیر بیشتری داره تا لوگویی که 4 ثاینه در اول کلیپ به نمایش در میاد
موفق باشید
یاعلی
۱۴/تیر/۹۱, ۱۵:۱۳
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۰:۱۸)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]ممنون بابت زحمتی که کشیدید ، کلیپ بسیار عالی و پر محتوایی بود ... ولی یک انتقاد داشتم بهتون .سلام دوست گرامی
عجب وقفی !!!!!!!!!!!!!!!
عیدتون مبارک
ممنون از انتقاد مفیدتون ، انشاالله که بتونیم از این انتقاد های سازنده شما در پیشرفت کارهای بعدیمان استفاده کنیم
خیلی ممنون
یا حق

۱۵/تیر/۹۱, ۲۱:۱۸
![[تصویر: akran1.jpg]](http://www.2nt2.net/host/2nt2/akran1.jpg)
دست تمام کسانی که در این پروژه کار کردن درد نکنه اجرشون با امام زمان.
التماس دعا
یاعلی
۱۸/تیر/۹۱, ۲۱:۴۵
پخش شدن طرح میلاد تالار نورالمهدی در نیمه شعبان
با همکاری بچه های مهدوی
با همکاری بچه های مهدوی
جای تمام دوستان خالی بود خیلی استبقال زیادی شد.
منتظر نظرتون هستم.
ارسال کننده: مهران
منتظر نظرتون هستم.
۱۹/تیر/۹۱, ۱۰:۰۹
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۱:۴۵)hossein pc نوشته است: [ -> ]پخش شدن طرح میلاد تالار نورالمهدی در نیمه شعبان
با همکاری بچه های مهدوی
جای تمام دوستان خالی بود خیلی استبقال زیادی شد.
منتظر نظرتون هستم.
ممنون اجرتون با امام زمان
صفحه: 1 2