شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بســم ِ رب ِّ الـمـهــدی الـمنتظـــَـر
مدت ها بود که قصد کوچ کردن از وبلاگ قبلی به سایت رسمی را داشتم ، ولی دستم و دلم به کار نمی رفت ، تا این که خلاصه بعد از ماه ها تونستم سایتی رو طراحی کنم ، ولی هزینه ی سرسام آور هاست و ... تخم تردید رو به دلم می کاشت ، تا این که دیروز داشتم با یکی از دوستان صحبت می کردم ، خیلی دلم می خواست افتتاح سایت مصادف بشه با ولادت مولامون ، ولی چه میشد کرد به هر دری زده بودم نشده بود تا این که دوست خوبم منو هم گال گذاشت همه ی هزینه رو تنهایی پرداخت کرد ، هرچقدرهم اصرار کردم که اشتراکی این کار رو بکنیم قبول نکرد که نکرد ، میگن تو کار خیر سبقت بگیرید همینه ، ما رو قال گذاشت!
دوستان اگر ممکنه در حق ایشون دعایی هم بکنید ، مشکلی دارد ، که امیدوارم حل بشه به زودی...
خلاصه دیروز هاست رو تحویل گرفتیم و امروز سایتمون در دسترس دوستان هست! آدرس سایت همون آدرس سایت قبلی
هست ، از دوستان خواهشمندم که نظرات انتقادات و پیشنهادات خود را در سایت یا همین تاپیک ارسال کنند ، به امید این که در سایه ی آقا بقیه الله کاری هرچند اندک را به بهترین صورت ممکن خود انجام دهیم.
سرتونو بیشتر از این درد نیارم ، عید همه تون هم مبارک ، ان شاالله در ظهور آقا جشن جهانی ای خواهیم گرفت.
به امید ظهورش...
ایشاا... مشکلشون حل میشه........
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سلام
مبارکه.
راه افتادی

یه چیزی بگم ناراحت نشی

یه خورده روی صفحه اول سایت بیشتر کار کن.البته میدونم که تازه شروع کردی.
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۸:۵۷)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
مبارکه.
راه افتادی
یه چیزی بگم ناراحت نشی 
یه خورده روی صفحه اول سایت بیشتر کار کن.البته میدونم که تازه شروع کردی.
سلام مهدی جان!
کامل توضیح بده ، چیکارش کنم الان ، مشکلش کجاست؟
بگو در حدوتوانم سعی می کنم بهترش کنم ، مهم این بود که امروز افتتاح بشه که شد!
منتظرم دوستان هرچی انتقاد ، پیشنهادی دارین ، همین جا ذکر کنین ، خوشحال می شوم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام)
مبارک باشد ،
ان شاءالله مطالب خوب و زیبا و جدید در این سایت شاهد باشیم .
یک نکته ،
سرعت تصاویر چه در هدر و چه در قسمت برترین ها زیاد است .
تصاویر با این سرعت تأثیر لازم بر روی مخاطب را نخواهد گذاشت .
بازهم خوشحال از آمدن منتطر 12 .
سلام علی ربیع الانام
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
نقل قول:یک نکته ،
سرعت تصاویر چه در هدر و چه در قسمت برترین ها زیاد است .
تصاویر با این سرعت تأثیر لازم بر روی مخاطب را نخواهد گذاشت .
ممنونم آقا سعید ، تغییر دادم ، ببینید بهتر شده؟ آزمایشی تنظیم کرده بودم ، خوشبختانه خیلی منعطف هستند این اسلایدر ها ، راحت میشه تغییرشون داد.
اگر بازم موردی بود ، خواهش می کنم دریغ نکنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به به چه روز خوبی این سایت رو افتتاح کردید انشاالله به حق حضرت زهرا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باعث افزایش دانش و هدایت فرد فرد شیعیان حضرت بقیه الله (علیه السلام) باشه
به امید روزی که با تیتر درشت بنویسی
یوسف زهرا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمد
صلوات
یا الله