۱۶/اسفند/۹۱, ۹:۳۵
۲۰/اسفند/۹۱, ۲۳:۱۹
به نام خدا
سلام علیکم
از کجا معلوم این مطلب راست باشه؟؟؟
یعنی جریان نامه و ... باز جدید ماسون ها و ... نباشه.
یعنی حضرت نیوتن (رحمةالله علیه)با این همه شعور و دانش چطور ممکنه چنین کاری احمقانه ای بکنند؟؟؟
فی امان الله
سلام علیکم
از کجا معلوم این مطلب راست باشه؟؟؟
یعنی جریان نامه و ... باز جدید ماسون ها و ... نباشه.
یعنی حضرت نیوتن (رحمةالله علیه)با این همه شعور و دانش چطور ممکنه چنین کاری احمقانه ای بکنند؟؟؟
فی امان الله
۲۱/اسفند/۹۱, ۸:۴۳
(۲۰/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۹)سجاد313 نوشته است: [ -> ]حضرت نیوتن (رحمةالله علیه)
!!!
تازه من شنیدم نیوتن کابالیست بوده و اصلا درخت سیبی در کار نبوده چون سیب و درخت در کابالا مقدسه خودش داستان رو نوشته
قضیه شده مثل ناپلئون که میگفتن مسلمون بوده ولی آخر تو زرد از آب دراومد.
۲۱/اسفند/۹۱, ۹:۲۵
بنام خدا
حتما" بزودي ي قوم لخت و عور ديگه تو آمازون كشف ميشه كه تقويمشون خيلي دقيق تر از قوم ماياست !!
يا شايدم لب تاپ نيوتن رو از زير آوارها پيدا مي كنن كه حقايق جديدي توشه !!!
تا اونوقت نوستراداموس هم نقاشيش ي كم بهتر ميشه
تو اين فاصله كتابهاي زبان ابري كه نوشتن و زير زمين گذاشتن ي كم جا مي افته
اينا رو كه با اسناد جديد كه از فلاش تانك خونه ي لئوناردو داوينچي كشف شده مقايسه كنيم و چندتا فيلم توپ هم از نيكولاس كيج ببينيم تاريخ دقيق دستمون مياد

حتما" بزودي ي قوم لخت و عور ديگه تو آمازون كشف ميشه كه تقويمشون خيلي دقيق تر از قوم ماياست !!
يا شايدم لب تاپ نيوتن رو از زير آوارها پيدا مي كنن كه حقايق جديدي توشه !!!
تا اونوقت نوستراداموس هم نقاشيش ي كم بهتر ميشه

تو اين فاصله كتابهاي زبان ابري كه نوشتن و زير زمين گذاشتن ي كم جا مي افته

اينا رو كه با اسناد جديد كه از فلاش تانك خونه ي لئوناردو داوينچي كشف شده مقايسه كنيم و چندتا فيلم توپ هم از نيكولاس كيج ببينيم تاريخ دقيق دستمون مياد

۲۱/اسفند/۹۱, ۱۲:۱۰
هر وقت میخواد بشه من که منتظر میمونم البته منتظر اقا
۲۱/اسفند/۹۱, ۱۸:۱۶
به نام خدا
سلام علیکم
عزیز من،شما شنیدی که نیوتون کالالیست بوده؟؟؟
الله اکبر
پناه می برم به خدا از دست قوم تهمت زننده ای که گمان هایشان را قطعی فرض می کنند.
ایشان با این همه خدمتی که به جامعه بشریت کردند،چطور چنین حرف ناورایی به ایشان روا میدارید.
اگر امثال این دانشمندان نبودند،ما باید در غار ها زندگی میکردیم و گومبا گومبا می گفتیم.
شما می دانید قوانین نیوتن چقدر ارزش دارند.
همینf=ma که با آن نیروی یک متحرک با شتاب را حساب می کنیم.
قانون لختی
و قانون عمل و عکسالعمل.
اگر اینها نبود،مکانیکی نبود.
خواهش می کنم هر کسی هر چیزی نوشت و گفت،نیایید اینجا پیراهن عثمان کنید.
همین نامه ای که می گویند کو؟؟؟
ما شنیدیم نیوتن روی تلسکوپ ها و ... برای رصد ستارگان کار کرده اما نشنیده بودیم که رمالی هم می کرده.
فی امان الله
سلام علیکم
عزیز من،شما شنیدی که نیوتون کالالیست بوده؟؟؟
الله اکبر
پناه می برم به خدا از دست قوم تهمت زننده ای که گمان هایشان را قطعی فرض می کنند.
ایشان با این همه خدمتی که به جامعه بشریت کردند،چطور چنین حرف ناورایی به ایشان روا میدارید.
اگر امثال این دانشمندان نبودند،ما باید در غار ها زندگی میکردیم و گومبا گومبا می گفتیم.
شما می دانید قوانین نیوتن چقدر ارزش دارند.
همینf=ma که با آن نیروی یک متحرک با شتاب را حساب می کنیم.
قانون لختی
و قانون عمل و عکسالعمل.
اگر اینها نبود،مکانیکی نبود.
خواهش می کنم هر کسی هر چیزی نوشت و گفت،نیایید اینجا پیراهن عثمان کنید.
همین نامه ای که می گویند کو؟؟؟
ما شنیدیم نیوتن روی تلسکوپ ها و ... برای رصد ستارگان کار کرده اما نشنیده بودیم که رمالی هم می کرده.
فی امان الله
۲۱/اسفند/۹۱, ۱۸:۲۸
در یهودی بودن نیوتون شکی نیست همینطور در مذهبی بودن و یکتا پرست بودن این دانشمند
۲۱/اسفند/۹۱, ۲۰:۵۹
هر چه قدر خدمت هم کرده باشه لایق کلمه ی رحمته الله علیه نیست
۲۱/اسفند/۹۱, ۲۲:۵۴
به نام خدا
سلام علیکم
مگر رحمةالله علیه یعنی چه؟؟؟
یعنی بخشش و رحمت خداوند بر او باد.
خوب چرا نباد؟؟؟
ایشان یک دانشمند بزرگ هستند.
از نظر شما چه کسانی لایق این عبارت هستند؟؟؟
بعد این معیار هارا از کجا می آورید.
یعنی حدیثی در این زمینه داریم؟؟؟
فی امان الله
سلام علیکم
مگر رحمةالله علیه یعنی چه؟؟؟
یعنی بخشش و رحمت خداوند بر او باد.
خوب چرا نباد؟؟؟
ایشان یک دانشمند بزرگ هستند.
از نظر شما چه کسانی لایق این عبارت هستند؟؟؟
بعد این معیار هارا از کجا می آورید.
یعنی حدیثی در این زمینه داریم؟؟؟
فی امان الله
۲۱/اسفند/۹۱, ۲۳:۵۸
این مقاله سند نداشت. این روزها به مقالات دارای سند هم نمی شه اعتماد کرد چه برسد به مقالات بدون سند! حتی اگه مطلب درست هم باشه نباید به هرچی نیوتون گفته اعتماد کرد. نیوتون دانشمند بزرگیه، اما تو علوم تجربی و فیزیکی نه علوم پیش گویی و علوم غیبی!
آخر دنیا؟
این همه ظلم و بی عدالتی و این همه جهل تو دنیا وجود داره، یعنی ما انسان ها نباید حداقل به مدت چند صد سال در حضور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مزه عدل و رفاه و سرکوب ظالم رو بچشیم؟
نه خیر، بنده یه مطلب شنیدم که به نظرم معقول تر میاد(البته من سندی براش ندارم! سندش منطقه):
دوره ی حکومت معصومین و پیامبران، بعد از ظهور حضرت، از دوران زندگی بشر قبل از ظهور حضرت طولانی تره.(که حدود هفت هزار سال یا شاید هم بیشتره)
تازه قراره دنیا روی خوش خودش رو نشون بده.(ان شا الله با ظهور حضرت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) مهربانی و صلح و رفاه و نعمت های فراوان و آگاهی و دانایی مردم و ... هزاران آرزوی ناکام بشری. پس چهل پنجاه سال مدت بسیار کمی برای حظُ بشر از حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست.
درسته؟
آخر دنیا؟
این همه ظلم و بی عدالتی و این همه جهل تو دنیا وجود داره، یعنی ما انسان ها نباید حداقل به مدت چند صد سال در حضور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مزه عدل و رفاه و سرکوب ظالم رو بچشیم؟نه خیر، بنده یه مطلب شنیدم که به نظرم معقول تر میاد(البته من سندی براش ندارم! سندش منطقه):
دوره ی حکومت معصومین و پیامبران، بعد از ظهور حضرت، از دوران زندگی بشر قبل از ظهور حضرت طولانی تره.(که حدود هفت هزار سال یا شاید هم بیشتره)
تازه قراره دنیا روی خوش خودش رو نشون بده.(ان شا الله با ظهور حضرت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) مهربانی و صلح و رفاه و نعمت های فراوان و آگاهی و دانایی مردم و ... هزاران آرزوی ناکام بشری. پس چهل پنجاه سال مدت بسیار کمی برای حظُ بشر از حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست.
درسته؟