تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ظهور تو زمون ماها اتفاق میافته !!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
انشا الله که به ایران ختم بشه والا دیگه طاقت نداریم
حرفتون درست.Heart

ولی لطفا تعیین وقت نکنید.
ظهور آقا دست خداست.

نتیجه این تعیین وقت ها همین شده که پیر و جوون ، مسئله ظهور براشون در حد یک جک شده !

خودسازی لازمه بله! ... ولی نه فقط برای آقا ، شاید آقا صد سال دیگه هم قسمت نشد بیاد ، ....

باید طوری زندگی کنیم و طوری بمیریم که پاک باشیم و پایدار در عهد.
ان شاء الله نزدیکه

(۲۶/تیر/۹۱ ۱۷:۰۵)Grace Dies نوشته است: [ -> ]خودسازی لازمه بله! ... ولی نه فقط برای آقا ، شاید آقا صد سال دیگه هم قسمت نشد بیاد ، ....

با عرض معذرت ولی شما خیلی خونسردید
اگر یکی از اعضای خانواده شما گم شود و یک نفر به شما بگوید تا 10 سال دیگه شما چه میفرمائید؟Huh
یک عضو خانواده تا پیشوا و رهبریت جامعه کلا با هم تفاوت دارند دوست عزیز.
آقا عضوی از خانواده بنده نیست ، پیشوای منه ، و اومدنش دست خداست و قضا و قدر رو ایشون تعیین می کنه نه بنده.

اعمالی که رو انجام میدید نباید بخاطر اینکه ظهور نزدیکه انجام بدید بلکه باید بخاطر خودتون و جلب رضایت حضرت حق باشه.

ظهور هم دوری و نزدیکی نداره ، چون ما از زمانش مطلع نیستیم.

این سری کارها بیشتر جنبه تبلیغی داره تا جوانب دیگه! و تکرار همین تبلیغ خیلی پیامد های منفی رو ایجاد می کنه ، پس لازمه آدم کمی هم صبور (نه خونسرد) باشه.

فکر می کنم توضیحات کافی باشه.
موفق باشید.Heart
اگه پیامد منفی داشت ائمه اینقدر به نزدیک بودن زمان ظهور از اون سالها تا به الان تاکید نمیکردن . Big Grin
نقل قول:این سری کارها بیشتر جنبه تبلیغی داره تا جوانب دیگه! و تکرار همین تبلیغ خیلی پیامد های منفی رو ایجاد می کنه ، پس لازمه آدم کمی هم صبور (نه خونسرد) باشه.

نمیدونم چه اصراریه.
این همه حدیث درباره عدم تایین وقت داریم، اونوقت باز همچین تاپیک هایی باز میشن؟
یه خورده از بالا به مساله نگاه کنید.
انصافا یه نفر بیرون از تالار این تاپیک رو ببینه چی میگه؟
ما شدیم نماینده خدا یا امام زمان که وقت ظهور تایین کنیم؟
وجهه تالار رو خراب نکنید.

(۲۸/تیر/۹۱ ۷:۳۸)Mosi34 نوشته است: [ -> ]اگه پیامد منفی داشت ائمه اینقدر به نزدیک بودن زمان ظهور از اون سالها تا به الان تاکید نمیکردن . Big Grin

عزیز من این کار جنبه روانی داره که امید رو در دل مردم زنده کنه.
نه این که قضیه رو لوس کنیم.
(۲۵/تیر/۹۱ ۲۳:۴۶)hooman-za نوشته است: [ -> ]سید بن طاووس صاحب کتاب لهوف به پسرش می فرمود که پسرم اگر من ظهور امام زمان را درک نکردم تو حتما ظهور ایشان را درک میکنی ....800 سال گذشته دوستان...!!!!

سلام دوباره ؛ این مطلب ذهن بنده رو خیلی درگیر خودش کرده بود .... بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم فهمیدم که با وجود این که سیدبن طاووس آدم بزرگواری بوده بیجهت چیزی نمی گفته پس حتما پسرشون در زمان ظهور از برانگیختگان خواهند بود !!!

مطلب بعدی اینکه نزدیک دیدن ظهور چیزی رو قدیمی نمی کنه و اگه این کار رو می کرد فکر می کنم خود معصومین و امامان جماعت و آخوندهای بزرگ این مطلب رو بیان نمی کردن .

مطلب دوم بنده به سند سخن بزرگواری این حرف رو زدم نه از روی بی کاری ....

حالا هر کی دوست داره باور کنه و هر کی دوست نداره باور نکنه .... لا اکراه فی الدین ..... راه ما عاشقیه و میدونم که شما هم عاشقید و با کمترین نشانه ای از جاتون میپرید ولی نگران به انحراف کشیده شدن موضوع انتظارید .... کمی تحقیق کنید
(۲۸/تیر/۹۱ ۷:۳۸)Mosi34 نوشته است: [ -> ]اگه پیامد منفی داشت ائمه اینقدر به نزدیک بودن زمان ظهور از اون سالها تا به الان تاکید نمیکردن . Big Grin

ائمه یبار میگه ! دوبار میگه!
نه که دقیقه به دقیقه از صدا و سیما و ازینور و اون ور اونقدر بگن تا مردم کلافه شن !

یادمه یکی از مسئولین تو صدا و سیما میگفت :" هر کی از ما عیب بگیره با امام زمان دشمنه !!"

آخه اینم حرفه؟ ربطی داره؟
جامعه و دولت بالاخره عیب دارن و باید انتقاد بشه! پس این دو تا کلمه انتقاد سازنده چیه.

محوریت مهدویت با خیلی از مسائل قاطی شده دوست عزیز ، منظور بنده فقط تکرار نیست بلکه اشباع بیش از حد موضوع ظهوره.

در پناه خداHeart
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع