تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر کس چهل صباح دعای عهد بخواند... پس بیایید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله الرحمن الرحیم
نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:سلام علیک
امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشید

به این دلیل به شما پیام دادم که از جناب عالی درخواست کنم که در تایپکی مجزا از دوستان و کاربران عزیز بخواهید یک طرح برای خواندن دعای عهد به مدت 40 روز راه اندازی کنیم.

...

پیشنهاد من اینه که ؛ با توجه به نزدیک شدنمان به ماه مبارک رمضان و اینکه بیشتر دوستان برای سحر بیدار میشوند این طرح رو برگزار کنیم ، طوری که حالا یا پنج روز زودتر از ماه مبارک شروع کنیم و تا پنج روز بعد از ماه مبارک ادامه دهیم یا مثلا از روز اول ماه مبارک شروع و تا 10م ماه شوال ادامه دهیم و یا هر طور دیگری که شما صلاح میدونید.

ببخشید که طولانی شد
یا علی

از 29 شعبان إن شاء الله شروع میکنیم

همه شما هم بهتر از بنده بلدید در مورد دعای عهد که:
از حضرت صادق علیه السلام منقول است:
هر که چهل صباح این عهد را بخواند از یاوران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه هزار حسنه او را کرامت فرماید هزار گناه از او محو کند

حواس طالبان ثبتنام در گردان امام حسن باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باقی دوستان هم هر کس که پایه هست در این طرح إن شاء الله شرکت کنه
یک صلوات با عجل فرجهم بزنه زیر این پست
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
الهم عجل لولیک الفرج
بسم الله الرحمن الرحیم
انشالله ...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین و جعلنا من انصاره و اعوانه...
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نام خدا

اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوستان عزیز یادشون نره این یکی از کارهایی بود که باید در 40 روز قبل از ثبت نام در گردان امام حسن بن علی علیه السلام انجام می دادیم.
یا علی مدد.
همسنگرای عزیز ، یه پیام واسه من اومد به این شرح

نقل قول:قراره یه جمع بشیم 313 نفر و از 10 روز مونده به ماه رمضان هر روز بعد از نماز صبح تا ساعت 9 صبح دعای عهد بخونیم ، اسم تو رو هم بنویسم ؟

امشب میشه 10 روز مونده به ماه رمضان

بنابراین اگه خدا توفیق بده منم هستم

بسم الله الرحمن الرحیم

صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع