۲۰/تیر/۹۱, ۲۰:۳۹
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان بد برداشت نکنید ادامه اش انتقاد نیست!! میخواستم واقعا از دوستان این تالار تشکر کنم کسانی چون mahdykp و حسن آقا اگه داری میخونی ناراحت نشو اسم شما هم ویژه به کار خواهم برد.
توی این 9 ماهی که اینجا عضو بودم دوران طلایی عمرم بود و تونستم سوالاتم را با دوستان مطرح کنم و جوابم را بگیرم و حالا فلسفه ی تشکر بالا چیه؟ یکی از فوایدی که ایشان به من رساند این بود که یک ذره باعث شد بنده فکر کنم و از عصبانیت خود بکاهم و امیدوارم هرجا هستند موفق باشند.
این تاپیک را زدم ویژه ی حلالیت از دوستانی که به نحوی اذیتشان کردم و اثباب ناراحتی شان را فراهم کردم و حالا به ترتیب معرفیشان میکنم:
یکی از کسانی که بنده را خیلی یاری رساند و آن اوایل گمنام تر از امروز کار میکرد حسن آقای عزتی است من واقعا ایشان را زحمت دادم و حالا میخواهم همه چی را برملا کنم تاپیک ویژه ی شهدا را در اصل حسن آقا زد
دوستان بد برداشت نکنید ادامه اش انتقاد نیست!! میخواستم واقعا از دوستان این تالار تشکر کنم کسانی چون mahdykp و حسن آقا اگه داری میخونی ناراحت نشو اسم شما هم ویژه به کار خواهم برد.
توی این 9 ماهی که اینجا عضو بودم دوران طلایی عمرم بود و تونستم سوالاتم را با دوستان مطرح کنم و جوابم را بگیرم و حالا فلسفه ی تشکر بالا چیه؟ یکی از فوایدی که ایشان به من رساند این بود که یک ذره باعث شد بنده فکر کنم و از عصبانیت خود بکاهم و امیدوارم هرجا هستند موفق باشند.
این تاپیک را زدم ویژه ی حلالیت از دوستانی که به نحوی اذیتشان کردم و اثباب ناراحتی شان را فراهم کردم و حالا به ترتیب معرفیشان میکنم:
یکی از کسانی که بنده را خیلی یاری رساند و آن اوایل گمنام تر از امروز کار میکرد حسن آقای عزتی است من واقعا ایشان را زحمت دادم و حالا میخواهم همه چی را برملا کنم تاپیک ویژه ی شهدا را در اصل حسن آقا زد
بسم الله الرحمن الرحیم
... إِنَّهُمْ فِتْيَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى
و آنها جواناني بودند كه به پروردگارشان ايمان داشتند ، و ما بر ( يقين و ) هدايتشان افزودیم.سوره مبارک کهف،آیه 13
با سلام خدمت کاربران محترم تالار بیداری اندیشه.
چندی است با کمک و همفکری برخی از دوستان و مساعدت مدیریت محترم تالار، طرحی را اندیشیده ایم که در آن از خانواده و اعضای محترم جانبازان و شهدای کاربران عضو تالار ،آماری را به دست آوریم تا طی برنامه ای مشخص ارادت خود را به محضر این ایثارگران عزیز و خانواده محترم آنان که از اعضای تالارند برسانیم
چیزی که در این زمان برای ما مهم است آماری است از منتسبین و خانواده شهدا و جانبازان،که در این تالار عضو بوده و در حال فعالیتند.
کاربران محترم نام شهید یا جانباز ، نسبت آن شهید یا جانباز با کاربر،محل شهادت یا جانبازی و دیگر مواردی از خصوصیات و یا شخصیت بارز آن شهید و یا جانباز بزرگوار را ارسال نمایند
از همسنگران محترم خواهشمندیم تا در مورد این تاپیک در فضای تالار اطلاع رسانی شود ،باشد که گامی در مسیر تجلیل از مقام شامخ شهیدان و جانبازان گرانقد برداریم.آمین
افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
این سخن سخن ایشان است نه من و در تشکیل تاپیک کمک شایانی کردند امیدوارم موفق باشند. و اگر از من بدی در حق خود دیدند مرا حلال کنند
خانم rastin یکی دیگر از همسنگران است که در تشکیل تاپیک های مختلف در بخش دفاع مقدس به بنده کمک کردند و فکر کنم سر قضیه ی تشکیل تاپیک ویژه ی شهدا از بنده ناراحت شدند و من اینجا از ایشان حلالیت میطلبم
از آقا شهاب هم حلالیت میطلبم چون کمی با ایشان بدرفتاری نمودم و اگر باعث شدم ایشان اخطار بگیرند حاضرم این اخطارها را به گردن بگیرم
از آقای 110 Havbb هم تشکر میکنم بابط تذکرات خوبشون
و همچنین از آقای علی 110 و جناب وحید110 اگر ایشان نبودند واقعا بنده در مسائل مختلف گیر میکردم از این دو همسنگر نیز ممنونم و طلب حلالیت میکنم
جناب بیداری اندیشه را هم کم به زحمت نینداخته ام از ایشان هم حلالیت میطلبم
از لطف فاطمه خانم در قضیه ی اشتباه نوشتاری در امضایم متشکرم
از ایشان t.mak72 هم عذرخواهی میکنم بخواطر تندخویی در قضیه ی هتک حرمت اما هنوز بر سر اعتقاد خودم هستم
اگر هم کسی میخواهد از کسی حلالیت بطلبد در همین تاپیک این کار را انجام دهد
یاعلی
خانم rastin یکی دیگر از همسنگران است که در تشکیل تاپیک های مختلف در بخش دفاع مقدس به بنده کمک کردند و فکر کنم سر قضیه ی تشکیل تاپیک ویژه ی شهدا از بنده ناراحت شدند و من اینجا از ایشان حلالیت میطلبم
از آقا شهاب هم حلالیت میطلبم چون کمی با ایشان بدرفتاری نمودم و اگر باعث شدم ایشان اخطار بگیرند حاضرم این اخطارها را به گردن بگیرم
از آقای 110 Havbb هم تشکر میکنم بابط تذکرات خوبشون
و همچنین از آقای علی 110 و جناب وحید110 اگر ایشان نبودند واقعا بنده در مسائل مختلف گیر میکردم از این دو همسنگر نیز ممنونم و طلب حلالیت میکنم
جناب بیداری اندیشه را هم کم به زحمت نینداخته ام از ایشان هم حلالیت میطلبم
از لطف فاطمه خانم در قضیه ی اشتباه نوشتاری در امضایم متشکرم
از ایشان t.mak72 هم عذرخواهی میکنم بخواطر تندخویی در قضیه ی هتک حرمت اما هنوز بر سر اعتقاد خودم هستم
اگر هم کسی میخواهد از کسی حلالیت بطلبد در همین تاپیک این کار را انجام دهد
یاعلی