۱۳/آبان/۹۱, ۱۶:۲۱
۱۴/آبان/۹۱, ۹:۱۹
نقل قول: افزودن مشتقات سمی فلورايد مانند سديم فلورايد و سديم سيليکا فلورايد به آب آشامیدنی مردم آمریکا از سال 1945 شروع شده ...و
نقل قول:و
از میانه های دهه 40 میلادی دولت آمریکا اضافه کردن فلوراید به آب آشامیدنی شهروندان را با این بهانه که موجب کاهش پوسیدگی دندان های ایشان می شود شروع کرد ...
نقل قول:و ...
بر اساس منابع علمی آن چه که می تواند در یک حالت کنترل شده بر سلامتی دندان ها تاثیر مثبت بگذارد دوزهای محدود و مشخصی از فلوراید موضعی است نه ورود عمومی آن به کل بدن انسان از طریق آب آشامیدنی و به صورت سیستمیک.
امام علی (علیه السلام) می فرمایند :
چون خبری را شنیدی دربارهی آن اندیشه کن که راویان بسیارند و متفکران اندک ...
۱۴/آبان/۹۱, ۱۱:۲۰
(۱۲/آبان/۹۱ ۲۰:۲۹)rezaba نوشته است: [ -> ]خود عربستانی ها همیشه یکی از این مسواک ها تو جیبشون دارن استفاده از خود این مسواک هم هیچ اشکالی نداره من خودم چند ساله استفاده میکنم توصیه میکنم شماها هم استفاده کنید نفع نداشته باشه ضرر نداره
عزیز، اگه نفع نداشته باشه و هم ضرر ، خب چرا باید کار ِ بی اثر انجام داد ؟!
نفع داره عزیز، نفع داره ...
۱۴/آبان/۹۱, ۱۱:۴۲
دوستان این چوب مسواک تو ایران گیر میاد؟
۱۴/آبان/۹۱, ۱۲:۴۰
بسم الله الرحمن الرحیم
من اینجاها ندیدم اما اقوام ما برن مکه ، معمولا ما به اونها میگیم برامون بیارن
حالا باز از عطاری ها بپرسید شاید جایی رو بشناسند
۱۴/آبان/۹۱, ۱۲:۴۳
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۲:۴۰)nina نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
یعنی شما خودتون استفاده می کنید ؟
میشه یک مقدار توضیح بدهید ؟
با تشکر
۱۴/آبان/۹۱, ۱۳:۱۶
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من چند بار بیشتر استفاده نکردم
یکم حوصله میخواد
اونطور که من شنیدم و انجام دادم، یه مدتی داخل لیوان اب میذاریم،بعد که نرم میشه چوب اطرافش رو به میزان لازم میکنیم بعد یه حالت ریش ریش میگیره و با اون مسواک میکنید
البته من نمیدونم دقیقا چند بار میشه اون قسمت رو مصرف کرد اما بعد مدتی میتونید هی کوتاهش کنید و همین کار رو در قسمت بعدی مسواک تکرار کنید
حالا اگه کسی تجربه ی دیگه داره بگه
شاید دقیق تر بود
سلام
من چند بار بیشتر استفاده نکردم
یکم حوصله میخواد
اونطور که من شنیدم و انجام دادم، یه مدتی داخل لیوان اب میذاریم،بعد که نرم میشه چوب اطرافش رو به میزان لازم میکنیم بعد یه حالت ریش ریش میگیره و با اون مسواک میکنید
البته من نمیدونم دقیقا چند بار میشه اون قسمت رو مصرف کرد اما بعد مدتی میتونید هی کوتاهش کنید و همین کار رو در قسمت بعدی مسواک تکرار کنید
حالا اگه کسی تجربه ی دیگه داره بگه
شاید دقیق تر بود
۱۴/آبان/۹۱, ۱۷:۲۵
ممنون
به کسانی که میرن مکه بگیم چوب مسواک بیارن؟ یا اونجا اسم خاصی داره که باید برای خریدن بلد باشن اون اسمو؟
به کسانی که میرن مکه بگیم چوب مسواک بیارن؟ یا اونجا اسم خاصی داره که باید برای خریدن بلد باشن اون اسمو؟
۱۶/آبان/۹۱, ۱۳:۵۶
بسم الله الرحمن الرحیم
خوب مطمئنا باید عربی بگن
که میشه شجرة السواک
ولی نمیدونم چه مغازه هایی دارن، اما فکر کنم اگه از رییس کاروان و ... بپرسن بدونن
خوب مطمئنا باید عربی بگن
که میشه شجرة السواک
ولی نمیدونم چه مغازه هایی دارن، اما فکر کنم اگه از رییس کاروان و ... بپرسن بدونن
۱۶/آبان/۹۱, ۱۴:۲۸
(۱۶/آبان/۹۱ ۱۳:۵۶)nina نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
خوب مطمئنا باید عربی بگن
که میشه شجرة السواک
یعنی توی ایران پیدا نمیشه ؟