تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مهدی جدید در راه است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان بزرگوار وباهوش که الحق وانصاف منظران هستید منتظرانی آگاه به تمامی مسائل روز,خوشحالم که با شما بزرگواران آشنا شدم

روز تولد امام عصر در شهرکی بهایی(خودشون چنین ادعایی ندارند ) سخنرانی داشتم معمولا به مناسبت های گوناگون مذهبی و ملی سخنرانی هایی برگزار میکنیم.برعکس سخنرانی های قبلی آرامش خاصی در این جلسه بود شاید این هم به مناسبت تولد امام عصر وهدیه ای باشه که به گروه ما دادند.این جلسه در کاخ هویدای بهایی برگزار شد وچقد دلم به حال ملتم سوخت که....
به هر حال قرار بود در مورد جنایات انگلیس در ایران وجنایاتش در حال حاضر صحبت کنم اما قولی که به شما بزرگواران در تایپیک قبلی دادم بحث را در مورد امام زمان از سر گرفتم از باب وبهاییه تا عکا واسرائیل از فراماسونری تا شیمون پرز و...اما اصل مطلب برای خودم جالب بود بابحث حسین بن علی به پایان رسید شاید هم این رابطه امام عصر وجدش حسین باشد

آخرین برگی که برداشتم وجواب دادم این طور یود:
شما میگوید ائمه معجزه دارند پس چرا در حال حاضر قبرشون پایمال لگد های سربازان امریکایی است؟چرا معجزه نشون نمیدن؟

ما خانما اشکمون لب چشمون هس در دسترس کامل, خواستم گریه کنم اما یه یا علی گفتم وعزممو جزم کردم که حال این از خدا بی خبرها رو بگیرم چند وقت پیش یکی از دوستانم که در مورد بهایی ها خیلی رک باهاشون درگیر میشد تو خوابگاه دانشگاه خفه شد وکشته شد خدا رحمتش کنه چند بار بهش میگفتم برادر با این بهایی ها بحث نکن رک حرف نزن کو گوش شنوا.بگذریم
با خودم گفتم هرچه بادا باد منم کشته میشم چه سعادتی حالا از بحث معنویش بگذریم روز مراسم چهلم 100 سکه میدن به پدر ومادرم (به پدر ومادر اون برادر عزیز 100سکه دادند).جوابو اینطور دادم

سال 2003 امریکا به همراه ناتوی جهانی به یک کشور در خاورمیانه حمله میکنه با هدف نابودی سلاح های کشتار جمعی در بغداد پایتخت عراق...
نیروهای نظامی در بغداد بودند پایتخت هم که بغداد هس جورج بوش هم گفت که در بغداد سلاح کشتار جمعی هس پس چرا باید در اولین حملات به کربلا کاظمین سامرا ونجف حمله بشه من همون کربلا را مثال میزنم حدود 1364 سال پیش در سرزمین کربلا نوه ی پیغمبر به همراه یارانش برای زنده نگه داشتن امر به معروف ونهی از منکر قیام کردند ودر حال حاضر فقط 4تیکه استخون از امام حسین و یارانش مانده اما واقعیت این است ارتش وناتوی جهانی از چهار تیکه استخون ترسیده استخوان هایی که 1300 سال پیش تموم شدند اما ناتوی جهانی وابر قدرت نظامی از اونا میترسه

ترسی که مسیحیان (اوانجلیست ها)از بین بردن آن را آغاز حکومت شیطانی خود میدانند
با اینکه این جلسه آغازی شد برای تماس های مکرر خیلی از جوونای این شهرک با ما...

اما من در اونجا پیرزنی رادیدم که نمی دانست دمپای راست رو کدوم پاش هس اما بهایی روشنفکر بود روشنفکری که گنجی وعبادی وامثالهن ازش حرف میزنند
دوستان مطلب بالارا برای این چند خط پایین نوشتم

مهدی جدید در راه است خطرناکتر از علی محمد باب وآل سعود آغاز گرش اسرائییل وآل سعود هستند پایانش تمامی شیعیان که بصیرت ندارند
مدرک هم هست که آمریکا با مرگ ملک عبدالله مهدی جدید را به بازار شیعیان عرضه میکند شاید پادشاه اردن شاید..

اما نوستراداموس برای کی آمد سال 2010 پزشکان آمریکا اعلام کردند که ملک عبدالله تاحداکثر دوسال آینده زنده می ماند واین همان برداشت آمریکا واسرائیل از روایات شیعیان بود
نکته ی بعدی در بین خاندان آل سعود هست که بیش از 3000فرزند شاهزاده وجود دارد که اکثرا عبدالله نام دارند وآگاه باشید که فرقه ای در راه است ...

آدرس های مرجع