تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سجده روی پرچم آمریکا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به برادران و خواهران عزیز

چند روز پیش توی سایت های موزیک میچرخیدم و با یک موضوعی و یک عکس خیلی عجیب برخورد کردم.
که اتفاقا این عکس از خواننده ی مورد علاقم هست به نام brother ALi که از اسمش معلومه که مسلمونه.
این عکسی که گذاشتم مربوط میشه به کنسرت جدیدش در آمریکا به نام عزا در آمریکا
[تصویر: Brother-Ali-Mourning-In-Ame.jpg]
حالا می خواستم بدونم نظرشما در باره ی پوستر کنسرت چیه.از این کار منظوری دارن؟
بسم الله الرحمن الرحیم
احتمالا ایشون کارتون یا گونی در اون لحظه پیدا نکرده و یه پرچم اونجا دیده کرده زیر پاهاش نشسته به نماز (شوخی کردم).
منظور ایشون فقط یه چیز هست که این مطلب رو قبلا هم در ترانه هاش بیان کرده، اسلامه امریکایی
در واقع ایشون یه جورایی داعیه داره این موضوع هستند در بین خوانندگان.
در پناه حق و امیر
(۲۳/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳)seiied نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
احتمالا ایشون کارتون یا گونی در اون لحظه پیدا نکرده و یه پرچم اونجا دیده کرده زیر پاهاش نشسته به نماز (شوخی کردم).
منظور ایشون فقط یه چیز هست که این مطلب رو قبلا هم در ترانه هاش بیان کرده، اسلامه امریکایی
در واقع ایشون یه جورایی داعیه داره این موضوع هستند در بین خوانندگان.
در پناه حق و امیر
سلام

میشه ی ذره درباره ی اسلامه امریکایی توضیح بدید؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بله حتما.البته بحث در این زمینه خیلی مفصله اما مختصر توضیحی عرض می کنم و باقی رو به عهده خودتون واگذار می کنم.اسلام امریکایی طرحی است از سوی امریکا به این نحو که کشورهای اسلامی نباید هیچگونه محدودیتی برای مسلمانان در نظر بگیرند.به این معنی که هرکس دوست داشت به مسجد برود و هر کس هم دوست داشت به دیسکو و کاواره و دولت اسلامی هم نباید با این افراد برخورد داشته باشند.یعنی دین و مذهب جای خودش و عشق و حال وگناه هم جای خودش و هرکس مسئول اعمال خودشه.این طرح برای تضعیف جوامع اسلامی می باشد همانند طرحی که برای تضعیف تمدن مسلمانان اندلس اجرا کردند، یعنی استفاده از شراب و زن برای نابودی جوامع اسلامی.
در پناه حق و امیر
سلام
اسلام آمریکایی یعنی اسلام منهای جهاد ، اسلام منهای تفکر (عبادت بدون فکر) ، اسلام ممزوج با جبر ، اسلام منهای علوم روز ، اسلام منهای سیاست
اسلام آمریکایی بعنی این که نبینی چرا فلان فقیر فقیر شده ، فقط به او کمک کنی و به ریشه فقر هم کار نداشته باشی! (این مضمون رو یکی از علما در رادیو معارف گفت ، فکر کنم آقای پناهیان بود)
در واقع بهتره بگیم اسلام بی خطر ، اسلام منفعل ، اسلام اموی.
(۲۳/تیر/۹۱ ۱۶:۴۰)TINCHY نوشته است: [ -> ]
(۲۳/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳)seiied نوشته است: [ -> ]
سلام

میشه ی ذره درباره ی اسلامه امریکایی توضیح بدید؟
سلام
اسلام امریکایی یعنی دقیقا همین اسلامی که داره در عربستان و امارات پیاده میشه .Dodgy
سلام
اسلام امریکایی توسط امام خمینی(رحمة الله علیه) مطرح شده که در ان منظور،عربهای خلیج فارس و عربستان بود.
البته با اینکه خودم ترک هستم،ولی فعالیت ترکیه هم نوعی اسلام امریکایی هست و امریکا از کشورهای منطقه خواسته تا ترکیه رو به عنوان کشور الگو در اسلام قرار بدن.
بزرگترین خطر اسلام امریکایی،نابود شدن اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)هست.
بزرگترین فایده ی اسلام امریکایی(از نظر دیدگاه خودشون)قابلیت تشخیص مسلمان واقعی و مسلمانان به ظاهر مسلمان(ریا کاران و سودجویان)
نتیجه ی اسلام امریکایی:بی خیال شدن مسلمانان از دعوت و کمک و راهنمایی از یکدیگر.
ارزوی شیطان:فقط کافیست مسلمانان از احوال یکدیگر بیخیال بشوند،تا من پیروز شوم.
بس،
خوشا به حال مسلمان ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
متوجه شدم مرسی از توضیحاتتون.

ولی فکر نمیکند الان مملکت ما هم به این اسلام امریکایی دچار شده باشه؟؟
(۲۳/تیر/۹۱ ۲۱:۲۴)TINCHY نوشته است: [ -> ]متوجه شدم مرسی از توضیحاتتون.

ولی فکر نمیکند الان مملکت ما هم به این اسلام امریکایی دچار شده باشه؟؟

سلام
خوب مسلما با این حجم تبلیغات رسانه ای و بی مبالاتی مردم و عدم گزینش صحیح منابع ، مردم ما هم دچار شدند!
خصوصا به وسیله موسیقی (موسیقی بی غیرتی می آره) و صنعت سرگرمی.

راستی شهرام جان،شما ترک نیستی ، آذری هستی،یا نژاد عثمانی فرق داره.
چقدر شاه عباس با همین عثمانی ها حنگید.
نقل قول:خصوصا به وسیله موسیقی (موسیقی بی غیرتی می آره) و صنعت سرگرمی.

BlinkSurprise
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع