۲۵/تیر/۹۱, ۱۳:۴۸
بسم الله الرحمن الرحیم
هرچی جستجو کردم چیزی ذر این رابطه پبدا نکردم
جمعه با پدرم صحبت می کردم که فهمیدم یک سری شبهات را بعضی در رابطه با دعای فرج مطرح کرده اند.
البته پدرم خود این دعا را میخواند
که:
1-
« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم »
هرچی جستجو کردم چیزی ذر این رابطه پبدا نکردم
جمعه با پدرم صحبت می کردم که فهمیدم یک سری شبهات را بعضی در رابطه با دعای فرج مطرح کرده اند.
البته پدرم خود این دعا را میخواند
که:
1-
اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الاَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، واَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ والرَّخاءِ، اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ،
در این قسمت ما داریم با خداوند صحبت میکنیم اما یکدفعه آمده: یا علی و یا محمد یا محمدو یاعلی! ماداریم به خدا صحبت میکنیم یکدفعه اسم حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی(علیه السلام) را می آوریم.
2- من گفتم خوب شاید منظور اینست که ای ستایش شده و ای والا(بلند مرتبه) پدرم گفت: در رابطه با اکفیانی چه میگویی.
3-
منتظر پاسخ های شما همسنگران هستم
یاعلی(علیه السلام)
در این قسمت ما داریم با خداوند صحبت میکنیم اما یکدفعه آمده: یا علی و یا محمد یا محمدو یاعلی! ماداریم به خدا صحبت میکنیم یکدفعه اسم حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی(علیه السلام) را می آوریم.
2- من گفتم خوب شاید منظور اینست که ای ستایش شده و ای والا(بلند مرتبه) پدرم گفت: در رابطه با اکفیانی چه میگویی.
3-
یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ، یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل، یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرینَ»
حالا فرض کنیم اینجا درست باشه و منظور یا خدا باشد یا پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیرامومنین(علیه السلام) پس در اینصورت چطوره که یکدفعه میخوانیم یا مولای یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در صورتی که همچین لقبی برای خدا وارد نشده.. ای محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ای علی(علیه السلام) شما مرا کفایت کنید و شما کافیان هستید ای مولایم ای صاحب الزمان منتظر پاسخ های شما همسنگران هستم
یاعلی(علیه السلام)