با سلام،
با توجه به شروع شدن دوباره نمایشگاه قرآن می خواستم از دوستان دعوت کنم تا به دوستان کمک کنند تا کتاب های خوبی رو خریداری کنند. فقط کافی تا اسم، ناشر و قیمت کتاب هایی که تا الان مطالعه کردید و به نظرتون مفید بودن رو بنویسید. اگر هم تونستید یه توضیحاتی رو راجع به کتاب بنویسید.
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
پیشنهاد خوبی است که از طرف همسنگرمان ایجاد شده است:
برای شروع:
1. کتاب روزی حلال (عوامل رزق و روزی و برکت در زندگی)
نویسنده: محمد علی قاسمی
انتشارات نورالزهرا(سلام الله علیها)
مرکز پخش قم: بلوار بهار روبروی پل حجتیه پلاک 256.
تلفن: 7834910-0251
خلاصه کتاب:
"معرفی عوامل گشایش رزق و روزی و برکت آفرین در زندگی، شناخت عوامل بی برکتی و فقرآور در خانواده، رفتارهای آرامبخش که موجب جلب روزی میشود، رفتارهای خاص که باعث فقر و تنگدستی میشود، ذکرهای کوتاه اما موثر از کتب معتبر شیعه که باعث رزق و روزی است، خواندن زیارتها، نمازها، آیات و ادعیه مخصوص در جهت جلب روزی و دهها نکته آموزنده دیگر برای آنانکه دغدغه تنگدستی روزی را دارند، شرح داده شده است."
به احتمال خیلی زیاد دوستان عزیز می توانند این کتاب رو از نمایشگاه کتاب تهیه کنند، اما اگر پیدا نشد از طریق شماره زیر هم می توانند کتاب رو تهیه کنند.
ساکنان تهران برای تهیه این دوکتاب کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ «سام» تماس بگیرند و سفارش خود را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز می توانند با پرداخت هزینه پستی، تلفنی سفارش خرید بدهند.
بسم الله
.
.
بنده هم دو کتاب معرفی میکنم که خیلی خوب هست و در نمایشگاه هم قابل تهیه است:
.
1. دقایقی با قرآن.
این کتاب نکاتی را در ذیل بعضی آیات قران آورده که کوتاه است و مفید.
.
2. 400 نکته از تفسیر نور.
این کتاب نیز همچنان که از نامش پیداست نکاتی رو به صورت موضوعی از قران گرد هم آورده.
.
.
هر دو کتاب از انتشارات"مرکز فرهنگی درسهایی از قران" است.
پیشنهاد می کنم حتما یکی از این دو کتاب را تهیه کنید....