تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ماه رمضان و ختم سوره مبارکه قدر [هدیه به امیرالمؤمنین(علیه السلام)]
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نام خدا
سلام
با تشکر از شما
من هم این سوره مبارکه رو میخونم...
اجازه میخوام تعدادشو نگم...
موفق باشید.
در پناه حق
هوالحق
منم ان شاالله میخونم ... تعدادشو مشخص نکنم بهتره چون کیفیتش ممکنه بیاد پایین
بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیگه هرچی خدا توفیق بده

ولی سعی میکنم روزی 11 بار بخونمBig Grin

(۲۸/تیر/۹۱ ۲۱:۳۸)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]هفتمین بند از اعمال شبهای ماه مبارک خواندن هزار مرتبه سوره قدر است در هر شب .
این بنده روسیاه ان شاءالله روزی سی و سه بار این سوره را تلاوت می نمایم تا در پایان ماه مبارک مجموعا هزار بار تلاوت کرده باشم .
هدیه به پیشگاه امیر مؤمنان علی بن ابیطالب (علیه السلام)

من نیز همچنین إن شاء الله
منم انشاالله هر چقدر که تونستم میخونم.
(۲۸/تیر/۹۱ ۲۱:۳۸)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]هفتمین بند از اعمال شبهای ماه مبارک خواندن هزار مرتبه سوره قدر است در هر شب .
این بنده روسیاه ان شاءالله روزی سی و سه بار این سوره را تلاوت می نمایم تا در پایان ماه مبارک مجموعا هزار بار تلاوت کرده باشم .
هدیه به پیشگاه امیر مؤمنان علی بن ابیطالب (علیه السلام)

ایشاا... منم 33 بار
دعا کنین با اخلاص و حضور قلب باشه.....
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
چه خوبه که قرآن رو به پارسی بخونیم یا لااقل کم، پس از قرائت متن عربی، ترجمه و پالایش پارسی اون رو نیز بخونیم و به اون جامۀ عمل بپوشونیم...
" متن عربی قرآن معجزه است.".خوبه که همیشه بعد از قرائت متن عربی،متن فارسی به همراه تفسیر قرآن رو هم بخونیم.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

منم انشالله روزی 5 بار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:امام رضا علیه السلام می فرمایند: هر مؤمنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند از گناهانش خارج می شود مانند آن روزی که از مادر زاده شده است .

اللهم صل علی محمد و آل محمد
من هم ان شاءالله میخوانم .
........
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع