شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم
یک پیشنهاد به مدیران سایت داشتم و مخواستم نظر کاربران را در این زمینه بدانم ...
من میخواستم که مدیران سایت قسمتی را در اول سایت طراحی کند که بتوان در ان چت کرد وپیامهای عمومی را در ان گذاشت و همه کاربران بتوانند این پیامهارا بخوانند ...
در واقع تاسیس یک صندوق چت در صفحه نخست سایت ...
علاوه بر این جای صفحه ای که ایجاد هر پست رو به محض ایجاد نشون بده خالیه
در این حالت اون صفحه رو باز میزاریم
و پستهای جدید رو سریع میبینیم و میخونیم
با تشکر
البه بهتره به جای بخشی برای چت کردن،
اصطلاح صندوق پیام های کوتاه را به کار ببریم.
چرا که این صندوق،می تواند حاوی اطلاعیه های فوری یا آلارم هایی باشد،که لازم است اکثر کاربران آن را ببینند.
علاوه بر این که این صندوق می تواند از حجم اطلاعات اضافی که به صورت پست روی سایت ارسال می شوند،جلوگیری نماید.
من هم موافق که یه صندوق پیام کوتاه در صفحه ی اصلی قرار داده بشه

این بهتر است که سرعت تبادل گفتگو ها بیشتر شود اینطور بحث ها هم زودتر به نتیجه میرسد و هم وقت کمتری میگیرد با تشکر از مدیران
آره منم موافقم هر وقت خواستیم دعوا کنیم راحتیم.
من جلو جلو اینو گفتم چون مدیرا کلا تفکر مصلحتی دارن پیشنهاد فوق العادتون بیخوده عمرن انجام بدن

حجم صندوق پیام خصوصی زیاد شود راضی هستیم ...چت نمیخوایم!
فضای کلی تالار برای ارائه مطالبی است که بیشتر جنبه تحقیقاتی و مطالعاتی دارد.
به همین منظور وجود صفحه چت یا پیام عمومی در تالار مناسب نیست.
در ضمن برای ارسال پیام خصوصی می توان از ابزارهای مخصوص آن استفاده کرد.
همچنین ناظرین و مدیران سایت نیز برای ارسال پیام های خصوصی از همین ابزار استفاده می کنند.
نقل قول:همچنین ناظرین و مدیران سایت نیز برای ارسال پیام های خصوصی از همین ابزار استفاده می کنند.
اونا هم با ما کاربرا خودشونو هم سطح میدانند و عدالت را رعایت میکنند
جناب محمد،بعضی از اخباری که دوستان روی سایت قرار می دهند،اخبارهای کوتاهی است که به نظرم به جای پست،می توانند در همان صندوق پیام کوتاه قرار داده شوند.