۳۰/تیر/۹۱, ۱۸:۲۲
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا من هم سیدم؟
همسنگران عزیز چند وقتیست که این سوال ذهن مرا اذیت میکند آیا من هم سیدم؟!!
بنده پدرم سید نیست اما مادرم سید است و این باعث شده چندین بار این سوال را از بقیه بپرسم.
یکبار کسی به من جواب داد: همانطور که امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) از طرف مادر پسران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حساب میشوند پس تو هم همینطور هستی و از طرف مادر سید هستی.
بعضی میگویند: تو سید زاده ای!
بعضی میگویند: مادر و پدر ندارد هرکدام سید باشند تو هم سیدی!
بعضی میگویند: تو سید نیستی چون نسل از پدران منتقل میشود ولی خود پدر من میگوید: تو سیدی.
جد مادری من به امام موسی کاظم(علیه السلام) میرسد.
خودم میدانم ملاک سید بودن نیست اما حدیث های بسیاری در رابطه با سادات و فرزندان امام علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) وارد شده.
و حالا من ماندم و این شبهه ی آزار دهنده که دست از سرم بر نمیدارد.
دوستان اگر در این باره اطلاعات دارید لطفا به بنده هم بگویید.
یا علی
آیا من هم سیدم؟
همسنگران عزیز چند وقتیست که این سوال ذهن مرا اذیت میکند آیا من هم سیدم؟!!
بنده پدرم سید نیست اما مادرم سید است و این باعث شده چندین بار این سوال را از بقیه بپرسم.
یکبار کسی به من جواب داد: همانطور که امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) از طرف مادر پسران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حساب میشوند پس تو هم همینطور هستی و از طرف مادر سید هستی.
بعضی میگویند: تو سید زاده ای!
بعضی میگویند: مادر و پدر ندارد هرکدام سید باشند تو هم سیدی!
بعضی میگویند: تو سید نیستی چون نسل از پدران منتقل میشود ولی خود پدر من میگوید: تو سیدی.
جد مادری من به امام موسی کاظم(علیه السلام) میرسد.
خودم میدانم ملاک سید بودن نیست اما حدیث های بسیاری در رابطه با سادات و فرزندان امام علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) وارد شده.
و حالا من ماندم و این شبهه ی آزار دهنده که دست از سرم بر نمیدارد.
دوستان اگر در این باره اطلاعات دارید لطفا به بنده هم بگویید.
یا علی