تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آموزش روابط جنسی و جامعه بدبین ما!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
آموزش مسایل جنسی مثل آموزش مسایل پزشکی دیگر است، همانطور که به بچه هایاد می دهیم دستهایشان را قبل از غذا بشویند و یا واکسن به آنها میزنیم ، آموزش مسائل جنسی هم به همین سادگی می باشدوکار سختی نیست.
منتهی مسئله این استکه ما بر حسب فرهنگ حاکم بر جامعه بعضی ازمواقع این واقعیت را که دانستن بعضی از اطلاعات مفید است انکار می کنیم.
مثلا یکی از اولین سوالاتی که دخترها در سنین پایین می پرسند در مورد چگونگی زایمان است. مادران می توانند به یک زبان بسیار ساده این موضوع را برای آنها توضیح دهند.باتفکیک سنی میشود گفت که سوالات بچه ها در مورد مسایل جنسی از پنج سال به بالا شروع میشود و والدین باید در این سن واقعیتها را به زبان خیلی سادهبرای بچه هاتوضیح دهندو اگر جواب دادن به سوال راجایز ندانستند اصلاً جواب ندهند.
بد ترین نوع جواب ، جواب غیر واقعی دادن به سوال کودکان است .قبل ازسن بلوغ ، پدر و مادرها باید در مورد بلوغ و تغییرات فیزیکی که در بچه ها ایجاد میشود، با کودکان صحبت نموده و آنها را آماده این تغییرات بنمایند.بسیار زیباست که با مشاهده اولین نشانه ها ی بلوغبرای آنها جشن کوچکی گرفته شود.
زمانی که والدین بچه ها را ازنظر ذهنی آماده کرده باشند و اطلاعات کافی رابه آنهاداده باشند، دیگر بچه ها با مشاده علائم بلوغ دچار ترس و وحشت نمی شوند. در سنین بالاتر، اطلاعات مورد نیاز درباره ازدواج را میشود با خواندن کتاب یا با مراجعه به مشاور کسب کرد ولی در صورتی که هیچکدام از این روشها ممکن نباشد ، پدر و مادرها باید دانش و تجربه خودشان را در اختیار بچه قرار دهند.
در بعضی از خانوادها اگر فرزندان با سایر افراد فامیل (مثل عمو، عمه، خاله یا دایی) احساس نزدیکی بیشتری می نمایند،آنها می توانند این نقش را در آموزش بچه هابه عهده بگیرند.یک نکته مهم دیگر در آموزش کودکان در سنین پایین مربوط میشود به علاقه شدید دختر بچه ها به پدرهایشان و پسر بچه ها به مادرانشان. گاهی این علاقه به حدی زیاد است که به عنوان مثال پسر بچه ها آرزو می کنند که پدرهایشان نباشند تاآنها بتوانند با مادرهایشان تنها باشند.
در این سنین خیلی مهم است که پدرها بیشتر پسرهایشان را به طرف خود جلب کرده تا پسرها رفتار مردانه را یاد بگیرند.مادرهانیز باید چنین رفتاری را در قبال دخترانشان داشته باشند.
بنظر بنده آموزش اینگونه مسائل الزامیست.
سلام دوستان .

مدتی پیش یک سی دی توی داروخانه ها به فروش میرسید که در مورد روابط زناشویی بود و توضیحات مفصلی داده بود به اسم آشنای محبوب .

فکر میکنم اینگو نه حرکات میتونه مفید باشه البته به شرطی که جامع باشه و تعداد اونها زیاد .

اگر اینگونه سی دی ها که به صورت مجاز تکثیر میشن زیاد باشه میتونه به راحتی در دسترس تمام اقشار قراربگیره و مفید باشه ...

سیستم آموزشی هم که ...... !!!! فقط میشه تاسف خورد ...!!!!!!

وقتی که ما میگیم نباید حریم روابط بین پدر و فرزند یا مادر و فرزند شکسته بشه نتیجه این میشه که همین روابط بین دختر
و پسر و 2 تا دوست شکسته میشه ...

لزوما صحبت در این مورد به معنای شکستن حریم روابط خصوصی خانواده با فرزند نیست .
بسم الله

سلام به همه دوستان

ممنون بخاطر تاپیک مفیدی که زده شد. و دوستانی که نظرشون رو گفتند.

من با سرکار خانوم حدیث موافقم که گفتند:

نقل قول:من فکر می کنم راهکار منطقی این باشه که با یک روانشناس مجرب دراین زمینه مصاحبه کنید.

و نظر شخصی من این هست که عملکرد در این زمینه بسیار بسیار ضعیفه و باید یه فکری بحالش بشه. چون از طرفی سن بلوغ جنسی پایین اومده و از طرفی والدین تا اونجایی که من اطلاع دارم در این زمینه ها درست اطلاعات به بچه ها نمیدن و اینترنت هم که پر از مطلب ، کافیه فقط توی گوگل سرچ بشه و هزار تا مطلب درست و نادرست برای شخص میاره... با این وضعیت باید یه سیستم قوی باشه که به بچه ها اطلاعات درست کامل و جامع و بدرد بخور و کاربردی بده. چون مسئله ایه که هر شخصی باهاش روبرو میشه.

ولی خب میبینیم که نیست. و من هم نشنیدم که یه همچین سیتمی حتی بهش فکر شده باشه... در ضمن توی خیلی از دانشگاهها هم دیگه درس تنظیم خانواده ارائه نمیشه مثل دانشگاه خود ما بجاش یه درس دیگه ارائه میدن...!!!

یا علی مدد
روانشناس مجرب! خوب یعنی شما میخواهی دینتو یاد بگیری میری سراغ یک مجتهد؟ یا وقتی به مشکلی بر میخوری، یا اینکه 24 ساعته تلوزیون داره درباره همین مسایل هی میگه میگه؟

مسایل جنسی باید از دروس دبستانی شروع بشه تا دانشگاهی، توی دانشگاه حضرات زحمت کشیدن و درسی گذاشتند به اسم تنظیم خانواده، خوب این درس چیه، یکسری فرمول جامعه شناختی که ربطی به تنظیم خانواده نداره! حالا بعضی از استاید هم که اگر کلاس مردونه باشه و خانومی توش نباشه به یکسری چیزا اشاره میکنند، که اون زمان خیلی دیره.

یک مدتی با یک گروه روانشانسی کار میکردم، طرف زنگ زده میگه خانومم اجازه نمیده بوسش کنم، میگه این کار گناهه!!!!! بعد فکر میکنید، این آقا از کدوم روستای دور افتاده از تکنولوژی و ... زنگ میزد؟ از قلب تهران، مشاور بهش چندتا کتاب معرفی کرد که بده خانوم مطالعه کنند، گفت کتابهای مشابه را براش گرفتم خانوم میگه، این کتابهای شیطانی چیه آوری توی خونه، ندیده از پنجره پرتش کرده توی کوچه!!!!

آقا من بلد نیستم، میتونم با مطالعه یاد بگیریم، ولی افراد این چنینی که کم هم نیستند توی جامعه ما، چطور میشه، ذهن اونها آماده بشه؟
یک مثال دیگه میزنم، یکی از دوستان کتابی در اینباره از کتاب فروشی گرفته بود، مادر ایشون، اونو متهم به هزار کار نکرده کرد و بلایی سرش آورد که اون از اینکه کتاب خریده بود پشیمون شد.

فرهنگ غلطی داریم، چرا، چون از بچگی توی گوشمون کردند، نکن، فکر نکن، نفهم، اااا این حرفا چیه بی ادب! پسر جیزه، دختر اوخه. بچه 3 4 ساله اگر دختر و پسر بودند نمیزاشتند با هم بازی کنند، خود من! همیشه سوال بود یعنی چی؟؟ که نمیزان دخترای فامیل با من بازی کنند! البته خانواده ما مشکل نداشت، دیگران بودند.

بعد نتیجه چی میشه، اگر موقع خاستگاری طرف بپرسه طبع شما از نظر جنسی چیه، طرف نمیدونه گرمه، سرده، عادیه یا نه! بعد یک دفعه میبینی یکی گرم به یکی سرد میخوره و بعد از چندین سال منجر به طلاق میشه، 40% طلاق ها به دلیل عدم ارضای جنسی بصورت مستقیم و نزدیک 34% اون بطور غیر مستقیم است. یعنی چی، یعنی آقا یا خانوم نیاز داشته طرف مقابل بر طرف نکرده، فردا میگن بریم خونه مامانم اینا میگه برو بابا کی حوصله داره و .... اینا.

حالا اگر یکسری هم بخوان در اینباره حرفی بزنند، به نعمت ف.ی .ل. ترینگ، اون سایت هم از دسترس خارج میشه!

باور کنید، آموزش این کار از آشپزی خیلی مهمتره، ولی حیف که به بهانه حیا، داریم خانواده ها را نابود میکنیم و تقصیر را میندازیم سر ماهواره و استکبار و اینا. کی میخواهیم بفهمیم که مشکل از ماست، نمیدونم.

در جواب اون دوستی که گفته بود چرا قدیم از این خبرا نبود، حالا این خبراست بگم، کی گفته قدیم نبوده!

اون قدیمی که صحبت میکنید، راه کارهای زیادی داشته، اولش اینکه همیشه تو سر زن میخورده و زن حق هیچ اعتراضی نداشته، آقا هم اگر نیاز داشت و از یک زن برطرف نمیشد، میرفت یک زن دیگه میگرفت! کسی هم حق حرف زدن نداشت! بالاخره یکی دوتا سه تا، دیگه اونها میتونستند نیاز را برطرف کنند، ولی آلان اگر بخواهی زن دوم بگیری، همین جامعه با جه دیدی نگاهت میکنه؟؟؟
راه کار بعدی که در اختیار این آقایون بود، خانه های فحشا بود، هر چند به درستی یا غلط بودنش کاری ندارم ولی جایی بود که آقا نیازشو میتونست برطرف کنه.

ولی آلان چی؟؟ آیا این اعتقادات غلط ما نیست که جامعه ما را به فحشا کشونده؟
والا من میترسم یه حرفی بزنم ، دوباره بریزین روم بزنیدم Big Grin

به نظر من تربیت یه مقدار مشکل داره ، نه اینکه خدای نکرده پدر مادر ها کم بذارن ، منظورم اینه که این زمینه رو یا ترسیدن اموزش بدن یا بلد نبودن. همین که دوستمون گفت ، واسه خودم تازگی پیش اومده ، حالا دیگه از ما سنی گذشته ، تویپارک بودم یه مامانه بود به دختر کوچیکش ، 4 سالش بود فکر کنم ف میگفت با پسری حرف نزنی ! !!! !

بازم زمان ما که کوچیک بودیم بهتر بود هنوز ، من خودم تا 12/13 سالگی اگه 50 تا دوست و رفیق داشتم ، نصفش دختر بوده ، خونواده ها هم کاملا در جریان ، همه هم با هم اشنا ، ولی یه نفر پاشو از گلیمش درازتر نمیکرد ، اصلا توی این فکر ها نبودیم . با این حال اکثرا شب ها بچه ها مسجد میرفتن و ... منظورم اینه که بچه های خیلی خوبی بودن . خداروشکر بعضیاشون رو که هنوز میشناسم ، خوب هستن همچنان.

ولی حالا اینقدر به بچه میگن نکن و اینا که واسش عقده میشه . من چند بار دیگه هم گفتم که ، جوون ایرانی دقیقا مثل یه فنر میمونه ، هی بهش فشار میارن ، فشار میارن تا اینکه یهو در میره و دیگه کسی نیست که جمعش کنه.

والا ما 7/8 سالمون هم بود میدوسنتیم غیرت چیه ، الان طرف 15 سالشه ، بش میگم یکم غیرت داشته باش ، میگه یعنی چی کنم :| به نظر من غیرت بعضی ها روی ناموسشون کم شده که به خودشون اجازه میدن در مورد ناموس مردم فکر نامربوط بکنن.
اینم به خاطر همین محدودیت ها و ترس های مسخره هست که بعضی خانواده ها ممکنه ایجاد کنن. نمیدونم چرا اینقدر ایرانی ها دوست دارن صورت مسئله رو پاک کنن Sad
مدير درمان مركز فوق تخصصي درمان ناباروري و سقط مكرر ابن‌سينا جهاد دانشگاهي گفت: يك دهه از فعاليت كلينيك‌هاي سلامت جنسي در ايران مي‌گذرد اما بسياري از مردم از وجود آنها بي‌خبرند يا اصلا نمي‌دانند كه مي‌توانند براي حل مشكلات جنسي خود به اين مراكز مراجعه كنند.

دكتر سيد علي آذين با اشاره به اينكه سلامت جنسي براي تمامي افراد جامعه مهم است، افزود: در اين كلينيك‌ها كه به راحتي براي تمام متقاضيان قابل دسترسي است، تلاش شده براي بسياري از مشكلات مربوط به بهداشت جنسي افراد راه‌حلي ارايه شود.

اين عضو هيات علمي پژوهشي گروه عفونت‌هاي توليدمثل پژوهشگاه ابن‌سينا عدم اطلاع‌رساني صحيح در اين زمينه را موجب تداوم اختلالات جنسي در مردم و تاثيرگذاري آن بر بسياري از اختلافات خانوادگي و وقوع طلاق‌هاي قابل پيشگيري دانست.

وي با تاكيد بر اين نكته كه سلامت جنسي رابطه تنگاتنگي با سلامت باروري دارد، ‌افزود: بروز مشكلات جنسي ميان يك زوج، سلامت كل خانواده را به خطر مي‌اندازد. اختلال در سلامت جنسي هم براي خود فرد عوارضي نظير افسردگي، اضطراب، كاهش اعتماد به نفس و انزوا را به همراه دارد و هم باعث بروز مشكل در حوزه روابط خانوادگي و زناشويي مي‌شود كه در نهايت ممكن است به طلاق عاطفي يا حقوقي ختم شود.

آذين با اشاره به اينكه وزارت بهداشت چند سالي در راستاي توجه به سلامت خانواده اقدام به افتتاح كلينيك‌هاي سلامت جنسي در برخي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كرده است، افزود: كلينيك سلامت جنسي مركز فوق تخصصي درمان ناباروري ابن‌سينا - جهاد دانشگاهي از سال 1389 با هدف ارائه خدمات به مردم و جامعه هدف جوانان با تاييد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي افتتاح شد و متخصصان اين كلينيك سلامت جنسي در قالب يك كار تيمي خدمات مورد نياز را به مراجعه‌كنندگان ارائه مي‌دهند.

وي تصريح كرد: در اين مركز مشاوره‌هاي مختلفي در مورد مشكلات جنسي در مردان و زنان، كاهش مشكلات زناشويي، تربيت جنسي كودكان و نوجوانان، آموزش بهداشت جنسي و تشخيص و درمان بيماري‌هاي منتقله از راه تماس جنسي ارائه مي‌شود.
به گفته آذين، در اين كلينيك، مشاوره و راهنمايي براي جلوگيري از رفتارهاي پرخطر به ويژه در قشر جوان براي دانشجويان و پرسنل وظيفه با تخفيف ويژه ارائه مي‌شود.
مسوول كلينيك سلامت جنسي خاطرنشان كرد: در اين كلينيك كه در خيابان شريعتي، ابتداي خيابان يخچال واقع شده است، رازداري و امنيت اطلاعات از اهميت ويژه‌اي برخوردار است و افراد حتي به هنگام پذيرش مي‌توانند از ارائه نام و نام خانوادگي و ساير اطلاعات شخصي قابل شناسايي، خودداري نمايند.

مدير درمان مركز فوق تخصصي درمان ناباروري و سقط مكرر ابن‌سينا افزود: اقدامات آزمايشگاهي نيز با بهره‌گيري از آزمايشگاه مجهز مركز تنها با استفاده از يك كد شناسايي و بدون نام قابل انجام است. علاقه‌مندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 23591 داخلي 380 تماس حاصل نمايند.

حجت الاسلام دهنوي
اين همه سخنراني و پاسخ به پرسشها گذاشتن. اين طورا هم نيست كه تابو باشه نميشه هر حرفيو همه جا باز كرد...
مثلا در سايت تبيان با دادن شماره ملي و اطمينان از بزرگسال بودنت ميتوني عضو كلوپشون بشي و آموزش ببينيد. يه ثبت نام رسمي مطمين.
تازه شما دلت نسوزه واسه آمار طلاق جووناي امروزي بيشتر از دانشمندا و ما دكترا اطلاعات جنسي دارنEyeglasses نگران نباش راه واسشون بازه كه هر چي ميخوان ياد بگيرن!!
شايدم انبوه اطلاعاتي كه بهش نياز ندارن حتي باعث جدايي باشهUndecided

(۳/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۶)AMINI نوشته است: [ -> ]
آموزش مسایل جنسی مثل آموزش مسایل پزشکی دیگر است، همانطور که به بچه هایاد می دهیم دستهایشان را قبل از غذا بشویند و یا واکسن به آنها میزنیم ، آموزش مسائل جنسی هم به همین سادگی می باشدوکار سختی نیست.
منتهی مسئله این استکه ما بر حسب فرهنگ حاکم بر جامعه بعضی ازمواقع این واقعیت را که دانستن بعضی از اطلاعات مفید است انکار می کنیم.
.........
بنظر بنده آموزش اینگونه مسائل الزامیست.

اين اسمش بهداشت جنسي و بهداشت روانيه نه آموزش جنسي. والبته ياد داد ن اين مسايل بيشتر به عهده والدين و به نظرم واجبه...
البته ببخشيدا جسارتهBlush
سلام....کجای کاریم ما...الان بچه ها اکثراین چیزارودارن تومدرسه یادمیگیرنHuhاونم ازدوستاشونDodgy
یادم نمیره یه باریکی ازدوستای من تودوره ی دبیرستان یه کتاب درموردروابط زناشویی آورده بود مدرسه معلممون فهمیدکتابوازش گرفت بهش گفت الان واسه شمازوده بخوایداین چیزاروبدنید...به یه دختردبیرستانی اینومیگفت که ازلحاظ بلوغ جنسی به اندازه ای رسیده که بتونه ازدواج کنه
درصورتیکه درغرب این مسائل رودردوره ی ابتدایی یادمیدن به بچه ها.......!Angry
در مورد آموزش روابط جنسی از ائمه اطهار حدیث داریم فرضا حدیثی که متن دقیق یادم نیست اما حضرت علی از ترتیب و آداب و این چگونه باید این رابطه را شروع کرد صحبت می کنند .آخه روانشناس چه به روابط جنسی ؟؟؟
باور کنید طب سنتی اصل این قضیست . فقط باید پیگیر باشید. بعضی ها حال جویدن لقمه آماده را هم ندارند این همه کتاب و حدیث و سخنرانی !!!
کتاب راز کامیابی دکتر خدادای را در آینده چاپ میشه . به این سایت مراجعه کنید و یک پیامک بدون متن به این شماره بزنید تا در جزیان آخرین کتاب های استاد باشید
http://www.09387932030.ir/faq/faq-about-...rties-food
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظر من هم این مسائل مربوط به دهه شصتی به قبل هست،وگرنه الان بچه ابتدایی اش همه چیو میدونه و به قول بچه ها اینترنت و موبایل کسی رو بی نصیب نمیذاره،الان واسه نسل جدید باید اموزش بهداشت بزارن،اکثرا میدونن ،بچه های روستا هم تو طبیعت بزرگ شدن اونام بعید میدونم مشکل داشته باشن اما من در بین همسن و سالام میبینم که فقدان اموزش و کم اطلاعی وجود داره،اون سی دی رو هم که زدن اشنای محبوب،به نظر من 30 درصد اطلاعاتش به درد بخور بود،مثلا موقع ازمایش قبل از ازدواج هم یه کلاس میذارن که چیز خاصی نمیگن،فقط پیشگیری یاد میدن از سولاتی که حضار میپرسیدن هم معلوم بود سطح اطلاعات مردم ناکافیه.
مدارس چیو درست اموزش دادن که این دومی باشه،12 سال معرف میخونن میان دانشگاه ،همه رو به باد میدن...
خانواده بهنرین مکانه،باید خانواده ها رو اموزش داد
اون مشکلاتی هم که در مورد بوجود امدن طلاق پیش میاد بخاطر اموزش نیست،تو کل دنیا همین مشکل وجود داره اما خارجیا که نصفشون خانواده تشکیل نمیدن که بخوان طلاق بگیرن

مشکل طلاق همانطور که دوستمون انصار المهدی اشاره کردن به طبع ادم ها(هم فیزیکی و هم روانی) بستگی داره
مثلا اقای دکتر خیر اندیش میگن یه مورد داشتن اقا خیلی گرم بوده و خانم سرد و بخاطر این مسئله دچار مشکل شدن،اقا رو حجامت کرده معتدل شه(کمی از گرما کم شه) و با اصلاح تغذیه خانم ،کمی گرمترش کرده مشکل حل شده،ایشون ادعا میکنن که میتونن بسیاری از روابط که به طلاق منجر میشه رو برگردونن.
مسئله بعدی واسه طلاق ها هم وضع حجاب بانوان هست،طرف بره سره کوچه ماست بخره بیاد واسش مشکل پیش میاد،میل جنسی بالا،توان جنسی پایین(با این تغذیه های افتضاحی که داریم)،طرف ارضا نمیشه،شهوت الکی داره،فکر میکنه مشکل از همسرشه،ده بارم زن بگیره طلاق بده مشکلش حل نمیشه
کلا مشکل یکی دو تا نیست
به قول پروین اعتصامی
درد اگر باشد یکی دارو یکی است
جان فدای انکه درد او یکیست
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع