(۲۸/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۷)حصان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
خوب بخواب مردم آذربایجان بیدارند
![[تصویر: 236529_590.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/5/26/236529_590.jpg)
با سلام
کاملأ ساختگیه و یه چشم بندی ساده است اگر راست می گید فیلمش رو بیارید.
توی عکس اول در حالت پلک زدن عکس گرفته شده . . .
عکس دوم هم احتمالأمی خواد برگه توی دستش رو نگاه کنه یا یه مطلب یاداشت کنه یا به ساعت نگاه کنه یا ...
در ضمن زاویه عکس ها با هم متفاوته و افراد پشت سرش هم تغییر کردند این یعنی اینکه در یک فاصله زمانی این عکسها گرفته شده
اینها همه توطئه دشمنه میخواد بین ماها تفرقه بندازه "پس بیصرت کجارفته؟"
یاحق
در مورد عکس بالا:چرا چیزای بی ربط رو به هم وصل می کنید؟
الان که شخص اول مملکت رفته آذربایجان، چی از این بیشتر میخوان؟این عکس هم که هیچ چیز رو نمیرسونه.نه این که من خیلی از این فرد خوشم بیاد، اصلا اینطور نیست، اما حرفی که موجب دلسردی بشه نباید زد.
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب دلخسته با نهایت احترام به شما
اما اگر روزی بنده هر کاری که می کردم حرف از آبروی 70 میلیون آدم بود مسلما تو همچین اجلاسی نمی خوابیدم.وقتی مسئولیتی رو می پذیری همون طور که مزایاش رو دریافت میکنی سختی هاش رو هم باید متحمل بشی.
اینکه ایت الله خامنه ای رفتن به مناطق زلزله زده وظیفه سایر مسئولین رو کم نمیکنه .
فکر نمیکنم با یرخورد متعصبانه یا ندیده گرفتن چیزی درست بشه بنده هم بحث نکردم،بحثم نمیکنم.
ناظر محترم میدونم این ارسال عکس نداره بنابراین مناسب این تاپیک نیست فقط لطفا اجازه بدید جناب دلخسته بخونن بعد
تشکر از شما.
سلام چطوری میشه عکس گذاشت تو این پست
(۲۹/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۶)حصان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
جناب دلخسته با نهایت احترام به شما
اما اگر روزی بنده هر کاری که می کردم حرف از آبروی 70 میلیون آدم بود مسلما تو همچین اجلاسی نمی خوابیدم.وقتی مسئولیتی رو می پذیری همون طور که مزایاش رو دریافت میکنی سختی هاش رو هم باید متحمل بشی.
اینکه ایت الله خامنه ای رفتن به مناطق زلزله زده وظیفه سایر مسئولین رو کم نمیکنه .
فکر نمیکنم با یرخورد متعصبانه یا ندیده گرفتن چیزی درست بشه بنده هم بحث نکردم،بحثم نمیکنم.
ناظر محترم میدونم این ارسال عکس نداره بنابراین مناسب این تاپیک نیست فقط لطفا اجازه بدید جناب دلخسته بخونن بعد
تشکر از شما.
سلام
نباید با مسائل احساسی برخورد کرد.
ببینید ، باید دید آیا درست بود اگر ایشون بکنفرانس سران اسلامی رو رها می کردند و به زلزله زدگان می رسیدند؟
در مورد خوابیدن ، اگر هم این عکس ها درست باشند ، باید در نظر بگیرید ایشون که معصوم نیستند.یک غیر معصوم روزانه به حدود 6 تا 8 ساعت خواب نیاز داره ، که در موارد اضطراری می شه تا 2-3 ساعت کاهشش داد ، اما واقعا اگر کسی مدت بسیار زیادی نخوابه ، ممکنه منجر به مرگ بشه ، و من جدیدا موردی رو شنیدم که بر اثر کمی خواب فوت کرده بود.بدن در این مواقع برای کاهش ریسک به صورت ناخودآگاه اقدام به ترشح هورمون و ایجاد حالت خواب آلودگی می کنه.حالا شما باید شرایط ایشون رو ببینید ، شاید ایشون چندین روز دچار کم خوابی بوده باشند (که در مورد ایشون عجیب نیست) و به کارهای حکومتی پرداخته باشند ، شما انتظار دارید که در یک چنین حالتی که مستمع بودند ایشون ، دچار خواب آلودگی نشند ، حتی در حد ظاهری؟واقعا این نوع تفکر ظالمانه است.مطمئن هستم شما هم اگر مدت زیادی خواب درست نداشته باشید ، در چنین شرایطی دچار خواب آلودگی خواهید شد.
در ضمن اگر چنین اتفاقی افتاده بود ، رسانه های خارجی توی بوق و کرنا می کردند اون رو.
عکس/حضور بسیار ساده جلیلی در نماز عید فطرقابل توجه بعضی از مسئولین که با تیم محافظان ضد ترور بین مردم حضور پیدا میکنند.