۶/مرداد/۹۱, ۱۷:۴۶
من امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در خواب دیدم
من با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارتباط دارم
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرا به فلان کار مامور کرد
من سید حسنی هستن
من یمانیم
من ....
این روزها خیلی از این جملات به گوش ما میخورد
بحث اینه که با توجه به اینکه خود مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند هر کس تا قبل ظهور گفت من ایشان را دیده ام کذاب است . چرا باز عده ای همچین مطلبی را عنوان میکنند ؟!!
و از ان جالب تر هر کسی هم ادعا کرد اقلا چند تایی مرید!!!! پیدا میکند
انگیزه:
اولین دسته عده ای کلاش و دروغ گو هستند که برای جیب شما نقشه کشیده اند
یا دنبال اعمال خلاف عفت یا شهرت و .. هستند
در تاریخ هم عده ای با ادعای امامت و نبوت و نواب بودن حتی شورش های بزرگی به راه انداخته اند که نمونه اش قیام بر علیه انگلیس ها بود
عده ای هم مبتلا به انواع بیماری های روانی مثل خود بزرگ بینی پارونوییک و یا شیزوفرنی و نووروز هستند که مرز خیال و واقعیت را درک نمیکنند . که با دارو درمانی و روانکاوی و ... قابل در مانند
عده ای مبتلا به صرع مثلا که در فاصله غش مسایلی را میبینند که در قوه وهمیه ایشان رخ میدهد و گمان میکنند که واقعییت است
این عده دروغ نمیگویند ولی ....
دسته سوم هم راست میگویند هم میبینند اما انچه میبینند شعاع نفسانی خویش است و بعضا مکاشفات و رویاهای شیطانی و یا تعبیر دار است که مفصل در این رابطه صحبت میکنیم .
مثلا در مورد انان که میبینند و نمیشناسند . و بعدا میفهمند یا کلا نمیفهمند تا زمان ظهور که خیلی ها میگویند این شخص را قبلا دیده ایم و نشناخته ایم
عده بسیار بسیار قلیلی هم ممکن است ببینند و بشناسند که البته ادعا هم نمیکنند . مثلا چه کسی از اقای بهجت و علامه قاضی و دیگران شنید بگویند مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده اند؟
ادعای ارتباط که دیگر مسلما کذب است به دلیل فرمایش خود معصومین
و نکته بعدی این که تکلیف ما طبق شرع مقدس در مواجهه با این افراد چیست؟!
با عرض پوزش تا تکمیل بحث این تاپیک را میبندم . یک یک خلاصه برای ورود بود
بعد از تکمیل ان شا الله برای بحث و تبادل نظر در خدمت عزیزان هستیم
یا حق
من با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارتباط دارم
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرا به فلان کار مامور کرد
من سید حسنی هستن
من یمانیم
من ....
این روزها خیلی از این جملات به گوش ما میخورد
بحث اینه که با توجه به اینکه خود مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند هر کس تا قبل ظهور گفت من ایشان را دیده ام کذاب است . چرا باز عده ای همچین مطلبی را عنوان میکنند ؟!!
و از ان جالب تر هر کسی هم ادعا کرد اقلا چند تایی مرید!!!! پیدا میکند
انگیزه:
اولین دسته عده ای کلاش و دروغ گو هستند که برای جیب شما نقشه کشیده اند
یا دنبال اعمال خلاف عفت یا شهرت و .. هستند
در تاریخ هم عده ای با ادعای امامت و نبوت و نواب بودن حتی شورش های بزرگی به راه انداخته اند که نمونه اش قیام بر علیه انگلیس ها بود
عده ای هم مبتلا به انواع بیماری های روانی مثل خود بزرگ بینی پارونوییک و یا شیزوفرنی و نووروز هستند که مرز خیال و واقعیت را درک نمیکنند . که با دارو درمانی و روانکاوی و ... قابل در مانند
عده ای مبتلا به صرع مثلا که در فاصله غش مسایلی را میبینند که در قوه وهمیه ایشان رخ میدهد و گمان میکنند که واقعییت است
این عده دروغ نمیگویند ولی ....
دسته سوم هم راست میگویند هم میبینند اما انچه میبینند شعاع نفسانی خویش است و بعضا مکاشفات و رویاهای شیطانی و یا تعبیر دار است که مفصل در این رابطه صحبت میکنیم .
مثلا در مورد انان که میبینند و نمیشناسند . و بعدا میفهمند یا کلا نمیفهمند تا زمان ظهور که خیلی ها میگویند این شخص را قبلا دیده ایم و نشناخته ایم
عده بسیار بسیار قلیلی هم ممکن است ببینند و بشناسند که البته ادعا هم نمیکنند . مثلا چه کسی از اقای بهجت و علامه قاضی و دیگران شنید بگویند مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده اند؟
ادعای ارتباط که دیگر مسلما کذب است به دلیل فرمایش خود معصومین
و نکته بعدی این که تکلیف ما طبق شرع مقدس در مواجهه با این افراد چیست؟!
با عرض پوزش تا تکمیل بحث این تاپیک را میبندم . یک یک خلاصه برای ورود بود
بعد از تکمیل ان شا الله برای بحث و تبادل نظر در خدمت عزیزان هستیم
یا حق