۱۰/مرداد/۹۱, ۲:۴۴
بسم الله الرحمن الرحیم
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
مدتیست که در فکر سبک زندگی میباشم
همون طور که غرب سبک زندگیشو به ما بوسیله رسانه تحمیل کرده ما هم میخواهیم بحث سبک زندگی اسلامی رو پیش بکشیم
به عبارت دیگر اگر آنها سبک زندگی خودشان را ارائه میدهند(که قسمت درستش را از اسلام گرفته اند) ما باید در مقابل آن الگویی داشته باشیم وگرنه دشمن ستیزی و دشمن شناسی ما کامل نمیشود
این مبحث بسیار گسترده وجامع است و نیاز به حتی تشکیل یک دانشگاه مخصوص به خود را دارد
حتما از دوستان تقاضا دارم در صورت ملاقات با اساتیدی مثل آقای عباسی و رائفی این مورد رو مطرح کنند.
منظور اینست که اسلام در موارد زیر چه گفته و اگر هم نگفته(به دست ما نرساندند) درستش چیست.
برای یک مقدمه در مورد اقدامات نظام سلطه به اینجا بروید
موارد زیر ترتیب خاصی ندارند
1-تغذیه
2-پوشاک
3-معماری شهری
4-چینش لوازم خانه(همون دکوراسیون!)
5-روابط بین افراد
6-طب و بهداشت
7-اقتصاد و روابط سالم مالی
8-روابط زناشویی(+متأهل)
9-ورزش
10-رسانه و هنر
11-جزا و برخورد با متخلفین و مجرمین
12-شادی کردن
13-اصلاح علم و محیطهای علمی(دانشگاه-حوزه)
14-تربیت فرزند
15-موسیقی
16-مسائل سیاسی
دوستان کمک کنند برای رسیدن به نتایج مطلوب(البته تو اکثرش نظراتی دارم ولی فعلا باید بحث داغ بشه تا بعد)
دوستان و کاربران محترم
به عنوان یک مسلمان به این تاپیک نگاه کنید و از نگاه های کجدار بپرهیزید
و در ضمن مهم نیست چه کسی این تاپیک را درست کرده است
تا آنجا که میتوانید و به امام زمان ارادت دارید کار کنید
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
مدتیست که در فکر سبک زندگی میباشم
همون طور که غرب سبک زندگیشو به ما بوسیله رسانه تحمیل کرده ما هم میخواهیم بحث سبک زندگی اسلامی رو پیش بکشیم
به عبارت دیگر اگر آنها سبک زندگی خودشان را ارائه میدهند(که قسمت درستش را از اسلام گرفته اند) ما باید در مقابل آن الگویی داشته باشیم وگرنه دشمن ستیزی و دشمن شناسی ما کامل نمیشود
این مبحث بسیار گسترده وجامع است و نیاز به حتی تشکیل یک دانشگاه مخصوص به خود را دارد
حتما از دوستان تقاضا دارم در صورت ملاقات با اساتیدی مثل آقای عباسی و رائفی این مورد رو مطرح کنند.
منظور اینست که اسلام در موارد زیر چه گفته و اگر هم نگفته(به دست ما نرساندند) درستش چیست.
برای یک مقدمه در مورد اقدامات نظام سلطه به اینجا بروید
موارد زیر ترتیب خاصی ندارند
1-تغذیه
2-پوشاک
3-معماری شهری
4-چینش لوازم خانه(همون دکوراسیون!)
5-روابط بین افراد
6-طب و بهداشت
7-اقتصاد و روابط سالم مالی
8-روابط زناشویی(+متأهل)
9-ورزش
10-رسانه و هنر
11-جزا و برخورد با متخلفین و مجرمین
12-شادی کردن
13-اصلاح علم و محیطهای علمی(دانشگاه-حوزه)
14-تربیت فرزند
15-موسیقی
16-مسائل سیاسی
دوستان کمک کنند برای رسیدن به نتایج مطلوب(البته تو اکثرش نظراتی دارم ولی فعلا باید بحث داغ بشه تا بعد)
دوستان و کاربران محترم
به عنوان یک مسلمان به این تاپیک نگاه کنید و از نگاه های کجدار بپرهیزید
و در ضمن مهم نیست چه کسی این تاپیک را درست کرده است
تا آنجا که میتوانید و به امام زمان ارادت دارید کار کنید