شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
من خودمم دعا میکنما ولی این بار میخوام از خودآقا بخوام
ای یوسف زهرا(سلام علیها) خودتان از خدا بخواهید. خودتان خداوند را قسم بدهید به دو دست بریده عمویتان....
مهدی جان دعاکنید.........اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله
..
.
.
رفقا توی این طرح هم شرکت کنید :
.
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
ببخشید آقا علی شما فک می کنید این مردم با این وضع شون لیاقت ظهور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارند افرادی که حتی سر مسائل خیلی پیش پا افتاده دین هم سر ستیز دارند تازه این وضع مسلموناست وضع غیر مسلمونا که بد تره !!!!!!!!!!!
این مردم باید اینقدر تو سرکله هم بزنند تا خودشون به غلط کردن بیفتند . امام زمان با دعای من و شما که ظهور نمی کنه همه ی مردم جهان باید بخواهن . تازه به قول آیت الله بحجت (رحمة الله علیه)باید دعا کنید که وقتی امام زمان ظهور کرد به طرف شون تیر پرتاب نکنیم ! شاید در کنار دعا برای ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باید دعا کنیم که همه ی مردم به راه راست هدایت شوند . دعا برای ظهور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط کافی نیست برای آماده شدن شرایط هم باید دعا کنیم .
(۱۱/مرداد/۹۱ ۲۳:۲۳)maryam _k نوشته است: [ -> ]این مردم باید اینقدر تو سرکله هم بزنند تا خودشون به غلط کردن بیفتند . امام زمان با دعای من و شما که ظهور نمی کنه همه ی مردم جهان باید بخواهن . ...
دعا برای ظهور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط کافی نیست برای آماده شدن شرایط هم باید دعا کنیم .
(۱۱/مرداد/۹۱ ۲۰:۲۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]جان من الان نه حوصله اش را دارم و نه اینجا جاش هست که یکی بیاد ایراد بگیره دعا فقط کافی نیست و باید عمل کرد و ....
جان خود همه ی اینها رو خودم قبلاً تاپیک کردم و گفتم و شما هم بلدید حتی بهتر از حقیر
من هم بلدم
امام موسی بن جعفر (علیه السلام) از پدران بزرگوارش (علیه السلام) نقل فرمود: برای روزه دار، هنگام افطارش، یک دعای مستجاب است.
همچنین
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۰:۰۰) نوشته است: [ -> ]در روايات متعددي در کتاب وسائل الشيعه و کتب ديگري آمده که: هر مؤمني را پس از هر نماز واجب دعاي مستجاب شدهاي است.
پس
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۰:۰۰) نوشته است: [ -> ]شايسته است مؤمن کامل که مولايش را از جان و فرزندانش عزيزتر ميداند آن دعاي مستجاب را درباره او قرار دهد، و آن حضرت را بر خود مقدَّم دارد.
علی اقا همین خودمونی دعا کنیم هم خوبه یا اینکه دعای خاصی داره
بریم بگیم خدایا دیگه به اینجامون رسیده . بفرست اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو و ...
یا یک دعایی وارد شده در این مورد؟
(۱۱/مرداد/۹۱ ۲۳:۳۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]علی اقا همین خودمونی دعا کنیم هم خوبه یا اینکه دعای خاصی داره
بریم بگیم خدایا دیگه به اینجامون رسیده . بفرست اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو و ...
یا یک دعایی وارد شده در این مورد؟
ببخشید بنده در کار جناب علی آقا فضولی می کنم و جواب شما رو می دهم
آقا خدا قلوب رو میبینه
دعاهای زیادی هست
مورد خاصی که فکر کنی از بالا به من گفته باشند نه
ولی خداوکیلی دعا کنیم
خودمونی
از ته دل
خاضعانه حقیرانه متوسلانه به اهل بیت به درگاه آن خدای متعال
دعای افتتاح هم خیلی مهم است اما بسیار مهم است که هر جوری که میتونیم از ته دل برای فرج آقا دعا کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این فراز دعای افتتاح اشک من را درآورد!
اَلحَمدُ لِلّهِ الَّذی... لا یَرُدُّ سائِلُهُ
سپاس مخصوص خدایی است که سائل درگاهش را رد نمیکند
خدایا ما مشتی گدا هستیم
خودت هم گفتی من گدایان درگاهم را رد نمیکنم
مسئلت و درخواست و حاجت ما به خدایی خودت قسم و به پهلوی شکسته ی فاطمه ی زهرا قسم فرج آقا صاحب الزمان است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اللهم عجل لولیک الفرج!!!!!!
و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
حتی اگه لیاقتش رو نداریم به فضل خودت که بی استحقاق می بخشی از تو می طلبیم یا الله و یا رحمن و یا رحیم
دم شما هم گرم جناب در جستجوی سختی عزیز (آقا پژمان گُل)
رفقا به این تاپیک هم سر بزنند خیلی خوب است
خدایا به خون پاک شهدای گمنام قسم ظهور مولایمان را نزدیک بفرما
دلم شکسته پس کی نوبت ما میشه ..