۱۶/مرداد/۹۱, ۱:۲۰
۱۶/مرداد/۹۱, ۱:۳۰
سلام دوستان به نظر من آقای رائفی تخصص اون چنانی در نوع صحبتشون نداره که به تلویزیون بیان
خوب هس اما کافی نیس یعنی اصلا به چشم نمیاد
البته من اینو هم قبول دارم که تلویزیون کلا تو کارشناسهای برنامه ها خیلی افت داره هر روز هم بیشتر میشه
البته من اینو هم قبول دارم که تلویزیون کلا تو کارشناسهای برنامه ها خیلی افت داره هر روز هم بیشتر میشه
۱۶/مرداد/۹۱, ۱:۴۵
فکر نکنم ممنوع التصویر باشه. یه شایعه ای شده بود بعد از حذف از برنامه ی پندار ولی فکر نکنم حقیقت داشته باشه.
نه بابا ، چه ربطی داشت؟ اصلا میدونی دکتر عباسی برای چی ممنوع التصویر شد؟
اصلا اقای رائفی توی حوزه ی مسائل سیاسی به اون صورت مگه وارد شده؟
اتفاقا من سخنران ماهر تر از آقای رائفی پور ندیدم (منظورم در حرف زدن و فن بیان و سخنرانی هست)
ولی اگر از نظر علمی میخواید بررسی کنید خب شاید حرف شما درست باشه ولی حوزه هایی که اقای رائفی تخصص دارند رو کمتر کسی پیدا میشه که اینطوری تخصص داشته باشه. یکم منصف باشید.
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۱:۳۳)aleerz نوشته است: [ -> ]به همون دلیلی که دکتر عباسی تا چند وقت پیش ممنوع التصویر بودن......
نه بابا ، چه ربطی داشت؟ اصلا میدونی دکتر عباسی برای چی ممنوع التصویر شد؟
اصلا اقای رائفی توی حوزه ی مسائل سیاسی به اون صورت مگه وارد شده؟
(۱۶/مرداد/۹۱ ۱:۳۰)taban نوشته است: [ -> ]سلام دوستان به نظر من آقای رائفی تخصص اون چنانی در نوع صحبتشون نداره که به تلویزیون بیان
اتفاقا من سخنران ماهر تر از آقای رائفی پور ندیدم (منظورم در حرف زدن و فن بیان و سخنرانی هست)
ولی اگر از نظر علمی میخواید بررسی کنید خب شاید حرف شما درست باشه ولی حوزه هایی که اقای رائفی تخصص دارند رو کمتر کسی پیدا میشه که اینطوری تخصص داشته باشه. یکم منصف باشید.
۱۶/مرداد/۹۱, ۱:۵۲
به نظر من که از بیشتر کارشناسایی که میان تو تی وی بهتر صحبت میکنه.
وای اگه بیاد تو تی وی
وای اگه بیاد تو تی وی

۱۶/مرداد/۹۱, ۲:۰۱
هیچ اتفاقی نمیفته اولا ایشون تجربه ش تو نمادشناسی وصهیونیزم هس که الان دیگه تو تموم مساجد بچه ی10 ساله هم میدونه
ثانیا برنامه راز کسی رو الان میخواد که تو سیاست بین المل واتفاقات بینالمل وخاورمیانه استاد کار باشه
ثالثا شبکه 4شبکه فرهیختگان هس وآقای رائفی در حد یک دیپلمه صحبت میکنند
رابعا استاد رائفی جلو زبونشون رو نمیتونند بگیرند وچیزهای رو میگن که برا مردم سنگینی داره مثلا تو بحث شیطان پرستی
ثانیا برنامه راز کسی رو الان میخواد که تو سیاست بین المل واتفاقات بینالمل وخاورمیانه استاد کار باشه
رابعا استاد رائفی جلو زبونشون رو نمیتونند بگیرند وچیزهای رو میگن که برا مردم سنگینی داره مثلا تو بحث شیطان پرستی
۱۶/مرداد/۹۱, ۲:۱۶
(۱۶/مرداد/۹۱ ۲:۰۱)taban نوشته است: [ -> ]هیچ اتفاقی نمیفته اولا ایشون تجربه ش تو نمادشناسی وصهیونیزم هس که الان دیگه تو تموم مساجد بچه ی10 ساله هم میدونهالان شما 10تا بچه بیار که 10تاشون بدونن نمادشناسی چیه!نماد شناسی تخصص میخواد ! مطالعه می خواد! هرکی دوتا ستاره دید تشخیص داد پنج تا پر داره که نماد شناس نیست!
استاد تحلیل های سیاسی شون عالیه در حد حوزه کاری خودشون.
جناب رائفی مدرکشون کارشناسی هست پس نمیشه ایشون رو با یک دیپلمه مقایسه کرد.
اتفاقا ایشون خیلی کنترل شده صحبت میکنند.جوری هم صحبت میکنند که نه مردم خسته بشند نه اطلاعاتی که میدن کم و زیاد باشه.این یه نوع تخصصه که همه ی سخنرانان تلویزیون(!) به ظاهر ماهر ندارن و آدم بعد 10 دقیقه خوابش می بره!
با انصاف قضاوت کنید لطفا.
۱۶/مرداد/۹۱, ۲:۲۶
تمام حرف هایی که من زدم خود استاد رائفی تون گفتن قبول ندارید سری به وبلاگشون بزنید من نگفتم ایشون دیپلم دارند منظورم میانگین صحبتشون برای افراد دیپلمه هس
در این که ایشون جلوی صحبتشون رو میتونند بگیرند یا نه خوب ایشون تو بحث شیطان پرستی وامثالهن سخنرانی میکنند پس چیزهای میگن که نباید بگن وقضاوت را میدم به خودتون و فیلم های سخنرانی شون
در این که ایشون جلوی صحبتشون رو میتونند بگیرند یا نه خوب ایشون تو بحث شیطان پرستی وامثالهن سخنرانی میکنند پس چیزهای میگن که نباید بگن وقضاوت را میدم به خودتون و فیلم های سخنرانی شون
۱۶/مرداد/۹۱, ۲:۳۳
(۱۶/مرداد/۹۱ ۲:۲۶)taban نوشته است: [ -> ]تمام حرف هایی که من زدم خود استاد رائفی تون گفتن قبول ندارید سری به وبلاگشون بزنید من نگفتم ایشون دیپلم دارند منظورم میانگین صحبتشون برای افراد دیپلمه هسخوب مگه همه ی مردم ما لیسانس دارند؟!مخاطب تلویزیونم همون مردمن!
ضمنا ایشون بیش از یک سال هست که راجع به شیطان پرستی سخنرانی نمیکنن!!
۱۶/مرداد/۹۱, ۳:۴۲
(۱۶/مرداد/۹۱ ۲:۰۱)taban نوشته است: [ -> ]هیچ اتفاقی نمیفته اولا ایشون تجربه ش تو نمادشناسی وصهیونیزم هس که الان دیگه تو تموم مساجد بچه ی10 ساله هم میدونه
عمو جان درکت میکنم
احتمالا یا خود فراهانی هستی یا از فامیلاش
تو فکر کن رائفی دیپلمه
بنده خدا همون دیپلمش میارزه به صدتا ملا که از دین و دینداری ذکر گفتن و گریه کردنو بلدن
ببین عزیزم من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) _ فاطمه (سلام الله علیها) _ ابالفضل (علیه السلام) رو از سخنرانی های این اقای دیپلمه شناختم درحالی که 20 سال عمرم پای منبر 1000 تا از اون ملا ها نشستم همه ی حرفشون ذکر مصیبت بود
دوست نسبتا محترم همون حاج اقا گلبرگتون اسمش چیه دهنوی اومد دانشگاه ما درباره روابط دختر پسر پشه تو امفی تئاتر پر نزد با اون موضوع خفنش
رائف درباره ایرانیان اخرالزمان اومد امفی پر شد و همه روی زمین نشستن و یه عده ای ایستادن و کلاسای ویدئو پروژکتوردار ساختمون پر شد و صدنفری هم بیرون دم درب منتظر ورود بودن
با این حساب اگه رائف دیپلم باشه دهنوی 5م ابتداییه دیگه
ببین عزیزم نزدیک شبای قدره یه خدایی هم اون بالاست بشین دعا کن خدا ببخشدت چون همین اقای بی سواد دیپلمه بود که منو و تمام رفیقامو به راه اورد
کاری 1000000 تا ایت الله و .... نتونستن انجام بدن
ولش کن
شما راست میگی
ما افتخار شاگردی دیپلمه ای رو داریم که نفس حقش گیرا تر از 10000000000 تا دکتر و حجت الاسلامه
اره
۱۶/مرداد/۹۱, ۵:۲۲
سلام به همه دوستان.باز که ی بحث شروع شد و ی دفعه اکثریت داغ کردن.
خواهشا یه طرفه قضاوت نکنین.من هنوز سخنان آقای راءفی رو وقت نکردم گوش کنم.هرچند تعریف خیییلی زیادی از سخنرانیهاشون شنیدم.
اما.........
این دوستایی که میگن ایشون از هزارتا آیت الله و ملا بیشتر حالیش میشه خواهشا جمله هاتونو اصلاح کنین.........بگید ایشون فن بیانشون یه طوریه که جوونا بیشتر میپسندنشون نه اینکه بیاین بگین دکتر رائفی پور از صدتا آیت الله بیشتر حالیشه.
به نظر من اگه با چندتا روحانی یا آیت الله یا به قول شما ملایی که واقعا عالم باشه بیاد بشینه تویه همین تلویزیون شما بحث کنه باور کنید امکان داره کم بیاره.ظاهرا آقای رائفی پور سخنرانیهاشون بیشتر نمادو فراماسونری و چیزهایی شبیه اینه که من کاملا گوش ندادم ولی یه روحانی ملا از همه چیز اطلاع داره.
روحانی جوان که فن بیانش به مزاج جوونا سازگارتره فکر نکنم انقدا که دوستان کم لطفی میکنن کمتر از آقای رائفی پور بلد باشن.
اگه همین حرفای رائفی پورو یه روحانی هم بزنه خیییلیا قبول نمیکنن.میگن طرف روحانیه ملتو گیر آورده.
البته قبول دارم که ظاهرا ایشون فن بیانشون فوق العادست.ولی خواهشا یه کم منصف تر باشید.روحانیونی که تویه تلویزیون میارن خییییییییییلیاشون عالی حرف میزنن.
من نه میخوام از روحانیون دفاع کنم نه آقای رائفی.منظورم اینه که هر کدومشون ارزش خاصی دارن.این درست نیست که مثلا طرفدارای رائفی بقیه رو زیر سوال ببرن .

خواهشا یه طرفه قضاوت نکنین.من هنوز سخنان آقای راءفی رو وقت نکردم گوش کنم.هرچند تعریف خیییلی زیادی از سخنرانیهاشون شنیدم.
اما.........
این دوستایی که میگن ایشون از هزارتا آیت الله و ملا بیشتر حالیش میشه خواهشا جمله هاتونو اصلاح کنین.........بگید ایشون فن بیانشون یه طوریه که جوونا بیشتر میپسندنشون نه اینکه بیاین بگین دکتر رائفی پور از صدتا آیت الله بیشتر حالیشه.
به نظر من اگه با چندتا روحانی یا آیت الله یا به قول شما ملایی که واقعا عالم باشه بیاد بشینه تویه همین تلویزیون شما بحث کنه باور کنید امکان داره کم بیاره.ظاهرا آقای رائفی پور سخنرانیهاشون بیشتر نمادو فراماسونری و چیزهایی شبیه اینه که من کاملا گوش ندادم ولی یه روحانی ملا از همه چیز اطلاع داره.
روحانی جوان که فن بیانش به مزاج جوونا سازگارتره فکر نکنم انقدا که دوستان کم لطفی میکنن کمتر از آقای رائفی پور بلد باشن.
اگه همین حرفای رائفی پورو یه روحانی هم بزنه خیییلیا قبول نمیکنن.میگن طرف روحانیه ملتو گیر آورده.
البته قبول دارم که ظاهرا ایشون فن بیانشون فوق العادست.ولی خواهشا یه کم منصف تر باشید.روحانیونی که تویه تلویزیون میارن خییییییییییلیاشون عالی حرف میزنن.
من نه میخوام از روحانیون دفاع کنم نه آقای رائفی.منظورم اینه که هر کدومشون ارزش خاصی دارن.این درست نیست که مثلا طرفدارای رائفی بقیه رو زیر سوال ببرن .