۲۲/مرداد/۹۱, ۱۱:۲۸
بسم الله
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
سال نو بر همه شما دوستان و خانواده های محترمان مبارک باشه
ان شاء الله در این سال جدید، دیگر لباس های نو، تازه و تمیزمان را کثیف و آلوده نکنیم و بتوانیم آن را تا سال دیگر همینطور پاک و پاکیزه نگاه داریم.
همیشه سال نو فرصتی است برای تصمیم های تازه و نو
بنده تصمیم گرفتم در این سال جدید بیشتر مراقب خودم باشم
تصمیم گرفتم بیشتر نگاهم را مهار کنم
و تصمیم گرفتم بیشتر از وقتم استفاده کنم
و تصمیم گرفتم بیشتر دعا کنم
و ...
پ.ن:
۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم است.
۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسی که از گناه توبه کند مانند کسی است که گناه نکرده است.
۩: خداوند در اين آيات 53 سوره زمر با لحنى آکنده از نهايت لطف و محبت، آغوش رحمتش را به روى همگان باز کرده و فرمان عفو آنها را صادر نموده، مى فرمايد: «به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است»
(قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ)
۩: إِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ التَّوَّابِين (سوره بقره آیه 222) یعنی خدا منو دوست داره و چه چیزی از این بالاتر؟
عید فطر به عید نوروز مانَد
باز عالم و آدم و پوسیده گان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز جشن شکوفه ها را بر گذار می نمایند
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
سال نو بر همه شما دوستان و خانواده های محترمان مبارک باشه
ان شاء الله در این سال جدید، دیگر لباس های نو، تازه و تمیزمان را کثیف و آلوده نکنیم و بتوانیم آن را تا سال دیگر همینطور پاک و پاکیزه نگاه داریم.
همیشه سال نو فرصتی است برای تصمیم های تازه و نو
بنده تصمیم گرفتم در این سال جدید بیشتر مراقب خودم باشم
تصمیم گرفتم بیشتر نگاهم را مهار کنم
و تصمیم گرفتم بیشتر از وقتم استفاده کنم
و تصمیم گرفتم بیشتر دعا کنم
و ...
ای نو بهار خنـــدان از لامکان رسیـــــدی
چیزی به یار مانی، از یـــار ما چه دیـــدی
خندان و تازه رویی، سر سبز و مکشبویی
همرنگ یار مایی؟ یا رنگ از او خریــدی؟
چیزی به یار مانی، از یـــار ما چه دیـــدی
خندان و تازه رویی، سر سبز و مکشبویی
همرنگ یار مایی؟ یا رنگ از او خریــدی؟
پ.ن:
۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم است.
۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسی که از گناه توبه کند مانند کسی است که گناه نکرده است.
۩: خداوند در اين آيات 53 سوره زمر با لحنى آکنده از نهايت لطف و محبت، آغوش رحمتش را به روى همگان باز کرده و فرمان عفو آنها را صادر نموده، مى فرمايد: «به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است»
(قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ)
۩: إِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ التَّوَّابِين (سوره بقره آیه 222) یعنی خدا منو دوست داره و چه چیزی از این بالاتر؟